f4ts0 Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Pa sad, to je meni nepojmljivo, zar te zene nemaju muzeve, musku decu. Ozbiljno da je moju kevu / moju zenu bilo zenskog iz porodice (i Koleta) maltretirao neko na poslu, ozbiljno bi pravio plan da ga ugazim / platim nekog u mraku Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Ozbiljno bi pravio plan da platim nekog u mraku Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Pricha se po gradu da su baji namestili zato shto je smetao nekima,ali kontam da su to samo charshijske priche. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Pa sad, to je meni nepojmljivo, zar te zene nemaju muzeve, musku decu. Ozbiljno da je moju kevu / moju zenu bilo zenskog iz porodice (i Koleta) maltretirao neko na poslu, ozbiljno bi pravio plan da ga ugazim / platim nekog u mraku naravno, ja sam to planirao jednom sto se svece tice, jos odavno dok je radila, cini mi se, u cetvrtom opstinskom, ili bese u cz-u (pravnik je), bio sam skroz gotov da uzmem bejzbolku i sacekam lika i slomim mu kolena, al onda me sveca smirila nesto i nasla drugi posao (ne zbog tog lika), pa sam iskulirao, ali svejedno, nije trip sto ces ti reagovati nego sto mora nesto da se desi da bi ti reagovao, a ti tamo likovi sto 'mobuju' ne znaju da li ces ti reagovati i da li tvoja zena keva sta god ima tebe da reagujes, ako kapiram sta hoces da kazem:) ceo fazon institucionalizacije fajta protiv mobinga je spreciti a ne leciti, sto je sigurno bolje nego da ti kad je vec prosuto mleko ides kod nekog da mu lomis ruke i noge i vadis oci carne. zato je dobro da pocnu ljudi da se osudjuju zbog toga. niger: dobro, to sa fizickim maltretiranjem vec prevazilazi taj mobing fazon, mislim, to je onda vec nesto drugo po meni. ali stoji da psihicko maltretiranje i pritisak mogu biti zajebani, mislim, to nije nista novo, ali su ljudi u fazonu da odbacuju takve 'besmislice' sa tripovima tipa 'A SMARO TE? PA STO MU NISI PROSULA MOZAK STIKLOM, KO TE JEBE KAD SI KRETENKA!' sto je lol. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 disi dulio sokole :) sta te boli kurac, nisi zena Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 'De nije, vidi kako trtlja, k'o tri zene... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 cizra: pa taj neki rad, mada se ja i ne bavim takvom vrstom posla de je mobing moguc, tako da sve cetri u vis:) vulfgare, ne znam koji ti je kurac, ja sam smanjio trtljanje barem duplo u odnosu na ranije, a tad si me voleo! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 vulfgare, ne znam koji ti je kurac, ja sam smanjio trtljanje barem duplo u odnosu na ranije, a tad si me voleo! PA BASH ZATO NEKOC SI BIO EPIC BLEBETAVA KREATURA SAD SI SAMO ZENA! @topic Fakken bullshite. Josh jedan zakon koji pokushava da veshtachki odrzi zene tamo gde je vishedecenijska praksa pokazala da im mesto nije. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 can't see pictur0rzd ne mos svijetu ugoditi, al svejedno, ja sam uvek isti, samo mi se menja prezentacija po netu, a de cu da kenjam ko zena, ako ne na ruru na kom sam sto godina! a kad se vec gadjamo, ti bi mogo malo da probudis tinejdzera u sebi, ovako samo sernjas ko neki deda! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Ne moz Wule da sernja ko ja... No way :))) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 can't see pictur0rzd in b4 Lucky i "osvezi kesh" ne mos svijetu ugoditi, al svejedno, ja sam uvek isti, samo mi se menja prezentacija po netu, a de cu da kenjam ko zena, ako ne na ruru na kom sam sto godina! a kad se vec gadjamo, ti bi mogo malo da probudis tinejdzera u sebi, ovako samo sernjas ko neki deda! UBADASH ME U SRCE! ://////////// Idem sad da pustim frizuru k'o Gile i da treniram borilachke veshtine, videcesh ti! Also, bolje k'o deda nego k'o zena ololol! Also, gb2/school old man! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Pa ti i imaš frizuru ko Gile, nab. Jedino što od borilačkih veština znaš samo rvanje s pola leba, 216 grama piletine i 193.06 grama pirinča. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 (edited) UBADASH ME U SRCE! ://////////// Idem sad da pustim frizuru k'o Gile i da treniram borilachke veshtine, videcesh ti! e tako vec moze, i da odes na onaj biohazard lajk ic devedezdruga i da ne seres! Also, bolje k'o deda nego k'o zena ololol! dobro, mozda je to moja feminin faza, u svakom slucaju, faze se menjaju, ali godine ne mos da vratis olol! Also, gb2/school old man! ha, ja jesam u skoli, tj na faksu, tehnicki sam '88. godiste i mnogo je kul bezati od svojih godina u mladje!:) Edited September 6, 2008 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naufragium Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Nijedni cudo nije trajalo duze od tri dana, pa nece ni ovo. Mislim da je ovo potez u cilju da se samo zamazu oci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Pa videcemo, ne mora da znachi da ce proci samo na ovome, posto vidim da mediji dosta bash pricaju o mobingu i pre ove presude, ocigledno ce to postati interesantna tema u narednom periodu. A jedan ovakav slucaj ce sigurno aktivirati josh nekoliko kad ljudi vide da iz toga i mozhe da se izadje sa nekom presudom tj. da se to izgura do kraja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Samo se nadam da shvatate da pricate sa zezamose-altom, ali ne obracate paznju pa mu odgovarate :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 ja ne znam kako vi i dalje ne kapirate da je ovo sranje u celoj prichi .. mislim oni njemu nisu presudili po zakonu, jer zakona nema. oni su mu presudili po nekom levom zakonu tamo. dok nema zakona isti ne mozhe da se sprovodi, ne mozhesh da tuzhish nikoga .. ovaj sluchaj po ovome chemu sam prochitao po vestima vishe lichi delimichno smeshtanje tom liku, za koga naravno ne mogu da tvrdim da je chist ko suza, al takvih istih i naravno gorih ima stotine i stotine. naravno ovo je (kao i sve u ovoj drzhavi) bachena prashina u ochi, tresla se gora rodio se mish pricha koja posle nedelju dana netje imati vishe nikakav odjek u medijima, a josh manje u praksi, zakonodastvu .. naravno sve dok postoje 'bitnije' stvari kojima se vlada bavi sem donoshenjem zakona i skupshtina sem izglasavanja istih nishta se tu netje promeniti. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Fakken bullshite. Josh jedan zakon koji pokushava da veshtachki odrzi zene tamo gde je vishedecenijska praksa pokazala da im mesto nije. lal how true Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 jebote, vishe mudraca nego na skupu enta... prvenstveno se misli na ZHENE kada se pokrene pitanje mobinga, one redovno najebu kod takvih situacija dok muski deo populacije ne trpi toliko fizicko maltretiranje vec moze da kaze poslodavcu da ce mu nalupati facu bude li ga jebao i dalje i po cenu otkaza, to je neka muska satisfakcija... ...dok zene moraju da cute i dalje da podnose psihicko maltretiranje praceno pretnjama batinama i sta josh ne... zrtva mobinga moze da bude oba pola, s tim shto sam izvalila da su ipak slobodniji kad su u pitanju zene jer da je mushko i to krupno ipak ce malo da se suzdrzi iz fazona ako ovaj pukne u momentu i odalami ga, a dok zena tuzi bratu tati muzu.... druga stvar je shto vishe naravno ima samohranih majki nego ocheva tako da su zene cheshce u poziciji da moraju da zadrze posao koji se i ovako teshko nalazi i samim tim poslodavci to iskorishcavaju jes kao dobar znak shto je prva presuda doneta al slaba vajda... u ovoj zemlji i vrapci znaju da je pravda retko zadovoljena ili tek posle dosta vremena i to i za prekrshaje zakona koje je lakshe dokazati mobing, kleveta, i psihichko maltretiranje (za razliku od fizichkog) i korupcija spadaju u krshenje zakona koje je TESHKO DOKAZIVO jer fizichkih dokaza uglavnom i nema, ova zena iz priche je imala srece pa je brdo kolega stalno na njenu stranu, shto se zna iz praxe da je to vrlo redak sluchaj chak i kod shefa tiranina, jer pretezno ima onih koji shtite svoju guzicu i ici ce uvek linijom manjeg otpora tipa gledanje svog posla, shlihtanje i sl. Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 dz je pesimista :| Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts