Jump to content

MC Donalds double cheeseburger

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa onda nisi jesniji, samo si krupniji:) a za pantljicare nemam pojma, meni ljudi kazu da imam pantljicaru koja ima pantljicaru, posto imam ~65kg:)

Pa ne, zapravo, ja mogu dosta da pojedem, shto mogu mnogi da potvrde ;) ali jednostavno u meku mi je jedan obrok dovoljan. Sta ga znam.

Ivane a to je ona externa pantljicara jel da?

Nekad mi je bash krivo shto u prvom krugu nismo radili josh neke dizajnove majica!

Nekad mi je bash krivo shto u prvom krugu nismo radili josh neke dizajnove majica!

Au matori al si me istripovao sad, nisi ni svestan

1. Mozda si pomislio da sam ja zeleo da malo podbodem Ivana, pa ti da bi "odbranio" dugara ivana odgovoras: "zao mi je sto te nisam jos vise namucio!" :)))

2. Mozda si ozbiljno mislio da bi bilo dobro da smo pravili majicu sa pantljicarom? :)

sad ti reci da li je 1 ili 2 :)

E da, nismo se videli na wcg-u, nema veze ionako sam cuo da se rintalo kad si ti dosao, tako da je dobro sto nismo videli :)

to je zato shto volish male, a motjne!

hahah maude brate.. u zoni si ovih dana...

elem zasto mek, burger king, kfc i ostalo...

zato sto za 5-8 eura mozes da se osecas sitim, a sto je van srbije sasvim jeftina cena za jedan obrok da ne kazem rucak...

voala...

ne cudi sto sva stoka sveta jede u istim mestima i sto se smatra za shit...

ali kod nas je i dalje luksuz...

� by Ivan_

alen je van konkurencije.

� by Ignis Dei

Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan

� by Alen

nije bitna strela nego indijanac.

Baseball Club Beograd96

Au matori al si me istripovao sad, nisi ni svestan

1. Mozda si pomislio da sam ja zeleo da malo podbodem Ivana, pa ti da bi "odbranio" dugara ivana odgovoras: "zao mi je sto te nisam jos vise namucio!" :)))

2. Mozda si ozbiljno mislio da bi bilo dobro da smo pravili majicu sa pantljicarom? :)

sad ti reci da li je 1 ili 2 :)

E da, nismo se videli na wcg-u, nema veze ionako sam cuo da se rintalo kad si ti dosao, tako da je dobro sto nismo videli :)

lale je ciljao na majicu sa vašim likom i imenom, Kapetane.