dzontra.volta Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 dokle vise deia zajebavati za rodjake :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 ROFL : )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 meni ljudi kazu da imam pantljicaru koja ima pantljicaru Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 a meni da imam pantljicaru koja u svom stomaku isto ima pantljicaru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 moja pantljicara u stvari ima crve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 moja pantljičara je roze jer je za devojčice :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Ivane a to je ona externa pantljicara jel da? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 hitler je imao pantljicaru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 pa onda nisi jesniji, samo si krupniji:) a za pantljicare nemam pojma, meni ljudi kazu da imam pantljicaru koja ima pantljicaru, posto imam ~65kg:) Pa ne, zapravo, ja mogu dosta da pojedem, shto mogu mnogi da potvrde ;) ali jednostavno u meku mi je jedan obrok dovoljan. Sta ga znam. Ivane a to je ona externa pantljicara jel da? Nekad mi je bash krivo shto u prvom krugu nismo radili josh neke dizajnove majica! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Pa ne, zapravo, ja mogu dosta da pojedem, shto mogu mnogi da potvrde ;) ali jednostavno u meku mi je jedan obrok dovoljan. Sta ga znam. to je zato shto volish male, a motjne! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Nekad mi je bash krivo shto u prvom krugu nismo radili josh neke dizajnove majica! Au matori al si me istripovao sad, nisi ni svestan 1. Mozda si pomislio da sam ja zeleo da malo podbodem Ivana, pa ti da bi "odbranio" dugara ivana odgovoras: "zao mi je sto te nisam jos vise namucio!" :))) 2. Mozda si ozbiljno mislio da bi bilo dobro da smo pravili majicu sa pantljicarom? :) sad ti reci da li je 1 ili 2 :) E da, nismo se videli na wcg-u, nema veze ionako sam cuo da se rintalo kad si ti dosao, tako da je dobro sto nismo videli :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 E ZBOG TEBE SAM GLADAN SADA!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 to je zato shto volish male, a motjne! hahah maude brate.. u zoni si ovih dana... elem zasto mek, burger king, kfc i ostalo... zato sto za 5-8 eura mozes da se osecas sitim, a sto je van srbije sasvim jeftina cena za jedan obrok da ne kazem rucak... voala... ne cudi sto sva stoka sveta jede u istim mestima i sto se smatra za shit... ali kod nas je i dalje luksuz... Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Au matori al si me istripovao sad, nisi ni svestan 1. Mozda si pomislio da sam ja zeleo da malo podbodem Ivana, pa ti da bi "odbranio" dugara ivana odgovoras: "zao mi je sto te nisam jos vise namucio!" :))) 2. Mozda si ozbiljno mislio da bi bilo dobro da smo pravili majicu sa pantljicarom? :) sad ti reci da li je 1 ili 2 :) E da, nismo se videli na wcg-u, nema veze ionako sam cuo da se rintalo kad si ti dosao, tako da je dobro sto nismo videli :) lale je ciljao na majicu sa vašim likom i imenom, Kapetane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 A ja se taman ponadao da ce se raditi majica sa pantljicarom :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts