Jump to content

Slike forumaša

Recommended Posts

201pp2.jpg

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

bas ti je odlican kostim !! :)))

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

ajde to nego sam juce ispricao vic o pedofilima i jos jedan o crncima, bas sam nekorektna stoka! proso sam i kroz crveno, a drugaru sam reko 'dabogda crko'!

sta zracis kad vidis da je zajebancija...gospodin politicki kontekst...

evo i tebi [xx(]

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Pravi si ogavko!

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Doolio said:
ajde to nego sam juce ispricao vic o pedofilima i jos jedan o crncima, bas sam nekorektna stoka! proso sam i kroz crveno, a drugaru sam reko 'dabogda crko'!

sta zracis kad vidis da je zajebancija...gospodin politicki kontekst...

evo i tebi [xx(]

ako imaš dodatni sloj zajebancije preko onog "svi koji se lože na kosovo su nepismeni degenerici", duboko ti se izvinjavam :(

pa imam. npr dovodjenje nekog stereotipa do apsurda forsiranjem istog i to onda bude smesno. kao kad sam uzeo sve blek metal stereotipe koji postoje, preterao sa njima i natrpao na onaj omot za koji sam se slikao, pritom ne ismevajuci blek metal. i bilo je smesno.

u sustini si ti odreagovao samo zato sto je tema kosovo, a ne zbog same prirode fotke. da sam napisao 'mama vloim t3', nista ne bi reko. a nisam napisao to zato sto mi je palo na pamet da imam maskirnu kapu i da sam bradat, a ortak kosat i onda eto sale niotkuda!

Edited by Doolio

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

slika je bila van tog zajebanstkog konteksta pa nisam povezao. izvini opet :)

a kad već prdimo, postoji spisak stvari na koje bih odreagovao, i kosovo je na njemu, a blek metal definitivno nije. odreagovao bih sigurno i na neki od beograd vs. unutrašnjost tripovao, ili na bilo koji stereotip o muško-ženskim odnosima...

Ivan_ said:

a kad već prdimo, postoji spisak stvari na koje bih odreagovao, i kosovo je na njemu, a blek metal definitivno nije. odreagovao bih sigurno i na neki od beograd vs. unutrašnjost tripovao, ili na bilo koji stereotip o muško-ženskim odnosima...

unutrasnjost!??! mi smo spoljasnost!! blize smo EVROPI nego vi! CEDO IDEMO!

Ivan_ said:

to je sasvim okej, samo sto ja ne znam kako ona slika moze da se shvati nezajebantski:) mislim, imam fotku gde guzim lutku (onu bebu lutku sto otvara i zatvara oci i vice mama), pa kontam da me niko ne bi proglasio perverznjakom i pedofilom kad bih je okacio:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...