Jump to content

Slike forumaša

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hyperian said:
grujo sad sam neke slike gledao, pa na captain jacku ono vece smo se slikali svi valjda.

tj. secam se onog decka sto igra fudbal za vojlu i jos jednog krupnog, ostalih slabo jer nisam s njima pricao.

zbog fudbala moram dep :o)

chek brate,ti si bio u Bugarskoj u Nesebaru? :))))

Ne secam se ja nikog da sam tamo upoznao iz Panceva,rekli su mi ortaci da su upoznali neke momke iz Starceva.

Gde treniras?

I batali te price,moras zbog fudbala da depiliras,pa nisi profi pa kao masazhe,kreme i to :))

Ivan_ said:

gruja novi alen

Ivan said:

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

pa da :o) bili 2 ortaka iz starceva, jedan iz bg-a i ja.

sto se fudbala tice dok sam ziveo u star igrao sam tamo i bio kapiten podmladka :) posle sam presao u dinamo kad je blazovic bio pomocni trener ali sam kratko bio tamo zbog povrede ligamenata levog kolena(na skolskom u fudbalu).

inace sam bio jedno vreme i u ofk beogradu ali zbog puta i skole sam morao da batalim :)

sad ne znam sta cu zbog te povrede, konkurisacu cu za radnicki jp posto je jedan moj drug glat prosao tamo a igra losije od mene dosta. Tamo placaju a to mi je najbitnije ipak jer sam odavno prestao da sanjam o nekoj karijeri :)

gde ti igras?

sto se dep tice, to radim jer ne volim dlake, i da ne treniram nista opet bi to radio :o)

indeed

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...