Jump to content

American Wrestling Rampage

Recommended Posts

Dobro lepo je znati da imas TV od 1300 e , a koliko je DALJINAC ?

you win

Edited by Synd

Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ).

ovog dakija ovnuju svuda jebote
by Pesma-Mrtve-Dece

nema to veze, igrao sam i ja na segi onu wrestlemaniu ili kako se vec zvalo, ono kad tuces debelog jokozunu a ispadaju bataci iz njega kao:))))

Dakle hocu da kazem igrao sam i ja to ali nisam se lozio, cak mislim da nisam pogledao na tv-u vise od 3 puta u zivotu, ali igra je bila odlcna, meni bolja od MK3 u to vreme, secam se kad su svi sa MK2 prelazili na MK3, ja sam presao na tu igru :)

brate reci to su bila vremena :)

zapravo niko nigde nije rekao "caos we are for real"

sve se zna da fejkuju, a ko ce pobediti ili nece - odredjuje se po tome ko je popularniji, a na "fajterima" je da osmisle i prezentuju svog lika.

ja ovde vidim samo gomilu nerdova koji su se lozhili na kechere kad su bili mali jer su mislili da je to uzaprave pa su se mnogo naljutili kada su razotkrili "prevaru"

neka osoba glupak hehe

Pa onaj moj spoiler jeste glup realno, ali sam stavio da ne bi pomislio da sam ja stvarno "nerd koji se mnogo naljutio kad je razotkrio prevaru"

ALI SI ZATO TI MENI OBJASNIO SA TVOJIM SPOILEROM :(((((((

edit:typo

Edited by Neecola-

ne shvatam hejt prema pojavama ovakve vrste, akrobatika, gimnastika, zajebancija, meni jeste retardirano i ja necu ici niti gledati, ali bih gledao mozda da ne pricaju nista, a skacu tamo po ringu jer je interesantno.

hocu da kazem da razumem ljude koji hejtuju iz razloga sto misle da je dosadno, besmisleno, tupavo ili sta god, ali da hejtuju zato sto je fejk, to je bezveze, onda mozemo hejtovati i, lupam, filmove zato sto imaju scenario.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Pa onaj moj spoiler jeste glup realno, ali sam stavio da ne bi pomislio da sam ja stvarno "nerd koji se mnogo naljutio kad je razotkrio prevaru"

ALI SI ZATO TI MENI OBJASNIO SA TVOJIM SPOILEROM :(((((((

edit:typo

jel te je povredio moj spojler

e pa sad znash kako je meni bilo

neka osoba glupak hehe

Meni su Hulk Hogan i Maska najdrazi :)))

Sta sada da lazem da nisam igrao vrestlmaniju ( dobro to puno manje ) i mortal kombat koji sam kod drugara przio najstrasnije :))

Ti keceri su po meni zabava za decu , a meni je to bilo zanimljivo sa 5-6 godina , sada ako ispadam glop ondak u redu ...

Im geeek , im geek , im geek !

Gledao sam ja ovo na Fox, ne sviđa mi se uopšte. Oni se kao biju, ali ne kao muškarci, nego nešto skaču i đipaju bezveze... Onda kad se umore, bacaju se na pod, onako znojavi i kao ''udaraju'' se... Još i komentator... Užas. Slobodno mogu da kaže da mi je to degatantno, da ne kaže derpejski...

flohx8.jpg

Ne lupaj. Vratima.

Ti si jebeni moron.

Na ovo ni mrtav ne bi ishao...

PA DA SI MRTAV NE BI TE NIKO NI POZVAO DA IDES!!!!!!! Ume i Atelas ponekad,iznenadnu shegu da napise...

I onaj koji je rekao da je presao na kechere igricu umesto na mk3(najbolji deo inace) je lud covek.

Ja kao mali nisam gledao kechere,koliko se secam,bili su bas kasno?

Edited by Atelas

• 2 weeks later...