sinister Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=149476 : )) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 ko ih jebe Mihu su smarali bash jako pred utakmicu u Zagrebu, jer je Srbin iz Hrvatske...da je tada dao gol iz slobodnjaka pred sam kraj utakmice(a jako malo je falilo, Ladic je oduvan bio u gol, jedva je odbranio) bilo bi to najvece pisanje u ochi u istoriji fudbala. ja racunam kao da je dao 2 komada... realno :D hrvatski komentator: to su te nezgodne krivudave lopte... ladic obranio! ... ... ... nije obranio :( antic da dodje u partizan e stvarno bi tek onda ovo bi opravi lalalend :D sjajna tekma, bio na jugu sa drugarima, super se generalno proveli ceo dan... stvarno smo oduvali :D kad smo u opste poslednji put dali ovoliko golova ? ako ne racunas farane, madjarima u barazu 1:7 i 5:0 :D zato su nas i rasparcali merikanci nas pocepali da im se ne bi posrali 94. po dream team-u... a verovacu do kraja zivota da bi im ugasili ligu tada :D da, i Krkić možda, kako da ne :) krkic ne bi imao mesta!!! a eduardo bi uzeo bugarsko drzavljanstvo... posto bi konkurencija bila paklena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 dobili smo bugare nedavno, doduse u prijateljskoj, 6-1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 12, 2009 Author Report Share Posted October 12, 2009 bosanci imaju paklenu repku,da im nisu naleteli spanci bili bi prvi u grupi(eventualno jos englezi i holandjani) zelim im lep baraz :) i meni bi igrao pre miralem pjanic nego stankovic ili eduardo Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Po meni je on jos previse mlad,dobar,ali mlad jos uvek :D bice vremena za njega... meni bi brate jovanovic igrao drugo krilo :D bori se za ceo tim,a i kida redom Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 jos nije miralem postao tolika faca da bi igrao mesto ove dvojce.. a slovenci i makedonci bi imali po jednog muchenog predstavnika, i to jedva.. eduarda bi svakako stavio jer je nekako i dobar i kolektivan..a i igrao je nekoliko puta levo kod arsena, mada mislim u onoj 4-3-3.. krkica malog pedera ne bi zvao ni za siri spisak..jebala ga spanija njegova.. mogao bi mozda i jovetic na klupu da se provuce.. mala digresija - jedna stvar me odusevila na stadionu..prosli put, na francuzima, ja i jos mozda 10 ljudi na celom zapadu smo aplaudirali anriju kad je izlazio iz igre, svi ostali su zvizdali..sad kad je krenuo mutu da izlazi, prvo su se culi zvizduci, koji su na kraju presli u veliki aplauz..to mi je mnogo drago, to su sve majstori fudbala, i treba ih pozdraviti bez obzira sto nisu nasi..ne dolaze cesto.. pogotovu mutu, ipak je on totalni kreten, nekako se mora gotiviti..:) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 mislim da je aplauz bio namenjen onom sto ga je zamenio :) a i zvizdali su mu sto se laktao i bio bezobrazan, a ne zato sto nije nas :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Highly brate izvadi taj kishobran iz bulje pod hitno, osecacesh se mnogo bolje a i manje cesh da licish na mohija. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 a bre? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 (edited) realno da je ostala stara juga i ibrakadabra bi igro za nju :) shto se tiche nasheg tima mislim da nam fali jedan klasni napadach ranga dzeka, vucinica, eduarda, neko ko mozhe jednim potezom da reshi tekmu, kao i pravi golman. shto se tiche rensinga moj stav je da ako je on dobar za bajern dobar je i za nas. mala smo zemlja, realno moramo biti prezadovoljni igrachima koje imamo. Edited October 12, 2009 by superbad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 realno da je ostala stara juga i ibrakadabra bi igro za nju :) shto se tiche nasheg tima mislim da nam fali jedan klasni napadach ranga dzeka, vucinica, eduarda, neko ko mozhe jednim potezom da reshi tekmu, kao i pravi golman. shto se tiche rensinga moj stav je da ako je on dobar za bajern dobar je i za nas. mala smo zemlja, realno moramo biti prezadovoljni igrachima koje imamo. mada opet, dok smo i imali takve igrache pushili smo masno na prvenstvima jer svi samo cekaju da on resi sve :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Ta ekipa bi samo na papiru bila dobra :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 jebeni teren Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 subotic ima jos mnogo da uci Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Nije bio penal ali nije ni bitno. Samo da se niko ne povredi pa neka i izgubimo. Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 jes vala da smo loshe igrali, al.. sta im je sudija svirao haha Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 http://atdhe.net/9849/watch-uruguay-vs-argentina jao jao kako bi bilo kul da ih pokidaju forlan i kompanija Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 (edited) Opet sa Argentinom u grupi, videćete :D EDIT: Nećemo, u istom su šeširu kao i mi. Edited October 15, 2009 by mist_ Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 dupe bi dao da maradona osvoji prvenstvo sad.. a mi treci! Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 U slucaju da Maradona osvoji prvenstvo dobio bi i zvanicno status bozanstva u Argentini, a siguran sam i shirom planete . Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Ako budu igrali kao noćas neka budu srećni ako ne prođu ko mi u Nemačkoj. Nisu mogli dva dodavanja da povežu, a u odbrani promaja. Da su igrali sa nekom normalnom ekipom dobili bi 3-4 komada. Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Zar je moguce da smo 7 pozicija pali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 ovo je smeh zaista,uopsteno uvek kad pogledam tu listu smejem se,ali ono,eto nismo jedini,Danci su doziveli josh veci pad :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 (edited) Jel se tu gledaju i mlade selekcije ili kako? Prosto mi je neverovatno da padnemo posle ovih kvalifikacija. Edited October 16, 2009 by zytherius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TERRYYYYYYYYYY Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 (edited) Ne gledaju se mladje selekcije, to je to kada se zajebavamo sa litvancima [:(!] Edited October 16, 2009 by AGRSV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts