HellFire) Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 kakvo unistavanje :))) rumuni ispali,chesi ispadaju,portugalci ispadaju,turci? :)) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 zanimljivo zaista Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 koja tekma ajaoj:)kako sam se lepo izdrao,cini mi se da sam bio najglasniji na severu:)nosio sam kamerunski dres OU DJEA! a inace pola tekme sam se drao kao som da dignem malo ljude oko,pola zajebavao:)kad smo krenuli ja i ortak da se deremo AJDE OBREEEZANI MAMU TI ***** ja mislim da smo zasmejali pola ljudi oko nas:)bas mi je drago sto sam posle tolko godina otisao na sever.cak sam hteo da zapocne i pesmicu ...CEO SERVER GORI,al ortaci nisu hteli da isprate:/od silnog zvizhdanja sam i sam sebi ostetio sluh:) a inace tekma na da je bila pisanje u oci,nego ja mislim da ce svedjani da zatrudne od onolke kolicine (a i MASE:))silovanja:)ovo govorim u polusali,jer smo se stvarno sprdali sa njima. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 bosanci me odushevljavaju sve vise i vishe :) jos da im je ibishevic fit ... :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 kakvo unistavanje :))) rumuni ispali,chesi ispadaju,portugalci ispadaju,turci? :)) Ma odvratno su ruzne te grupe,ima vremena za sve njih.Jedino su rumuni zaista ispali.Najvise mi se place od one grupe gde su "suvereni Grci".Koji jad i beda. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 bolivia 6 - 1 argentina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Au brate. A taman nahvalise Maradonu posle onih prvih 4:0. Doduse, Bolivijci igraju na vecoj nadmorskoj visini, nije lako igrati tamo :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 jako mi je drago. bem mu mater raspalu, trazi 150 hiljada evra za intervju. eo mu sad Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Au brate. A taman nahvalise Maradonu posle onih prvih 4:0. Doduse, Bolivijci igraju na vecoj nadmorskoj visini, nije lako igrati tamo :) jebiga, zato bolivija uvek sabija kod kuce, la paz je najvisi glavni grad na svetu, 3600 metara iznad nivoa mora, tu covek ne moze da potrci za busom, a kamoli da igra fudbal:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Da, mada koliko mi se cini zabranili su im da igraju tamo medjunarodne meceve, posle brda prituzbi. Sad igraju negde malo nize, tipa na 2500 metara n.m. :)) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 e pa onda je u redu :D:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 ne ne ne,igrali su u La Pazu,Maradona je bio jedan od najglasnijih da im ne smeta sto igraju tamo :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 tako im i treba, kad su uzeli tog retarda za selektora Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 ne ne ne,igrali su u La Pazu,Maradona je bio jedan od najglasnijih da im ne smeta sto igraju tamo :))) ahaha, mozda zato sto mu treba manje koke da se uradi na toj visini:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 (edited) "jel ti znas koliko kokaina moze da se kupi za te pare" 3 - 4 grama :) (kod nas) Edited April 2, 2009 by dMan Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 nije 150e nego 150k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 auuu :) onda mnogoooo vise ;) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 za 150e mozes da kupis 3 grama krsa ili 2g vrhunske :) za 150k e imas cele godine :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 sport Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 29, 2009 Author Report Share Posted May 29, 2009 Okupljanje repke 1 juna povodom naredne dve tekme koje se igraju 6 juna (Austrija) u Beogradu i 10 juna (Farska Ostrva) u gostima. Antić je pozvao sledeće igrače: Golmani: Vladimir Stojković, Vladimir Dišljenković, Bojan Isailović. Odbrana: Branislav Ivanović, Nemanja Vidić, Ivica Dragutinović, Neven Subotić, Antonio Rukavina, Aleksandar Luković, Ivan Obradović i Aleksandar Kolarov. Sredina terena: Dejan Stanković, Zdravko Kuzmanović, Nenad Milijaš, Gojko Kačar, Miloš Krasić, Boško Janković, Milan Jovanović i Miralem Sulejmani. Napad: Nikola Žigić, Marko Pantelić, Dragan Mrđa i Danko Lazović. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Posle sto godina da u sastavu nemam ama baš nijednu zamerku, možda eto Danko, ali mi boljeg trećeg napadača od Danka i nemamo, tako da je sve ok Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 bas me zanima koji ce tandem stopera biti :) drago vs. subotic, khm khm.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Jel ide neko na tekmu ili ste svi gay? Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 ne dam im pare govna razmazena :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 najgore su ove utakmice koje 'moramo' da dobijemo :) svidja mi se spisak, sve osim mozda Mrdje...mada nisam siguran u kakvoj je formi trenutno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts