Jump to content

SP 2010


alfa

Recommended Posts

nije pantelitj tu kriv, shta se lozhite jbte. u najgoru ruku, kriv je antitj shto njega drzhi u timu kada vetj igra sa samo jednim napadachem. da je mesto njega igrao zhigitj, ili lazovitj chak, kao jedini napadach, bilo bi bolje cenim.

krstajitj je svoje odsluzhio, baba nezainteresovana! ili ja mozhda dugo ne pratim a on je u stavri dobar k'o shto neki tvrde :]

krasitj je dobar igrach, ali mi nije jasno zashto je tako promenljiv. nekada mu ne mogu uzeti loptu, nekada on ne mozhe da je zadrzhi kod sebe nikako. bezveze.

i ne znam, nisam gledao celu tekmu, propustio sam prvih 40 minuta, tih koje svi hvale... ali nama se vezni red raspadao. nije postojao shta vishe. svaki dugi napad nam se prekidao tako shto vratjamo loptu na zadnjeg igacha odbrane, ili ka golmanu. niko da se otvori, kretnja nula :s

kul je shto su makar borbeni. ako tako nastava dotji tje igra i rezultati.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 899
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

definitivno je to da ako igramo sa jednim spicem to MORA biti zigic.

jednostavno one duge lopte na pantelica ne piju vodu, a i ne znam sto se to forsiralo kada je leop krenulo na pocetku sa igrom kratkih pasova. kasnije smo nesto probali da probijamo po krilima, ali bez nekog preteranog uspeha.

slazem se za odbranu, krstajicevo vreme je proslo, bane i vidic kao stoperi, rukavina i ko god levo kao bekovi.

veza centralna se nije videla, sto znaci da nam treba dobar kreativac, to bi mogao biti kuzmanovic ili kacar, ali da im se da sloboda. onaj krasic je totalno pogubljen (ne kazem za veceras, posto je malo igrao, vec uopsteno) a chasha ilic je- chasha :) ergic definitivno nije reprezentativni materijal.

Link to comment
Share on other sites

ja mislim da sam gledao utakmicu od 30min pa na dalje...steta sto sam propustio taj sjajan period...

ovo sto sam ja video je blaga katastrofa.Krecu se kao da imaju 5kg kamenja oko struka,i ne mogu da se pomere...Znao sam da gol mozemo samo iz prekida da damo,i to je to...

nisam razocaran,ali sam ipak ocekivao x...

nema veze,idemo dalje!

2ch4bup.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nemamo spica ljudi.Lako je igrati taj sistem kad ti je napadac jedan Drogba ili razbijach tog tipa.Ali mi tog razbijacha nemamo.Imamo seprtljastog Pantelica i tromog Zigica.Koliko god mozda zvucao glup,mislim da bi jedini taj sistem mogao da igra Jovanovic.On je brz i ima neki dribling,na stranu sto u onoj odvratnoj Klementeovoj repki nije uspeo da se dokaze.Najtuznije mi je sto ne vidim ni da imamo perspektivu u mladjim selekcijama da ce se pojaviti taj razbijach.Eh Vuchinicu,jebem te u usta.

 

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

 

Link to comment
Share on other sites

ja nisam ocekivao.Zna se da su i Francuzi i Rumuni u kurcu nakon prve tekme,realno je da se nadas na takvom gostovanju barem bodu.

zapravo jeste bilo ochekivano.. posle onakve tekme u prvom kolu, bilo je realno da se francuzi iscimaju kod kuce ;)

definitivno je to da ako igramo sa jednim spicem to MORA biti zigic.

ne, zhigic je kanta kao i pantelic... trebaju nam 2 napadacha, a to realno mogu da igraju kezhman i lazovic u tandemu (kad se kezhman ne bi retardirao sa kartonima)... a inache, antic je samo 9 dana sa repkom, polako bre :) covek je izveo samo 3 igracha iz postave sa farskim ostrvima (vidic, stankovic i pantelic).. a definitivno dragutinovica umesto krstajica, lik je retard :)

Link to comment
Share on other sites

da, Kolarov mora da igra, i jebo vas Rukavina, bolji je Obradović od njega. Ja bih Kačara lagano stavio u napad, bolji je od ova 3 drveta koja nam sada igraju, a ni Kežman ništa ne bi pokazao u igri sa 5 veznih

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

Eh Vuchinicu,jebem te u usta.

Bash sam to pricao juce za vreme utakmice. Nemamo coveka koji moze da da gol i to je to, a shto je najgore nema ga ni u najavi. Lepo sam rekao kad smo se rastavili da cemo tek da vidimo koliko nam fali igrac kao Vucinic.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Link to comment
Share on other sites

pa ko da mu namesti gol?Branko Boskovic? :))

A i ja govorim za Kolarova odavno,popeo sam se na kurac svima koliko smaram za njega :)

I Kezman u igri sa 5 veznih isto ne bi nista uradio jer on nema dribling,on ne zna da da gol sa 20 metara ko sto je Anjelka dao.E takav spic nam treba ;)

 

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

 

Link to comment
Share on other sites

pantelic nije tip igraca da bude usamljen napred, ali i pored toga ochajno je odigrao, i napravio kontru kod drugog gola

zigic nije tip igracha koji moze solo, u stvari to ne moze ni lazovic

dakle samo neki kombo ova tri igraca bi dao rezultata... mislim da je bila glupost ubacivati zigica kada nismo imali ni i od igre, on moze da posluzi kada imamo snage da pravimo akcije kakve takve...

maler je sto smo spucali izmenu u 3 minutu, tachno se videlo da fali ta jedna izmena da se osvezi vezni red ili zadnja linija

najgori po meni je smrdljivi tupavi glupavi KRSTAJIC koji se odrekao repke poodavno... spor trom i glup... mrsh u picku materinu tupsone... prodao je milion lopti supalj je pravi kontre losh je 1na1... uzas...

kachar me je odushevio i ergic dok je imao snage (decko nije ni hteo da igra jer je smatrao da nije spreman ali ga antic nagovorio) ... jankovic prvo poluvreme ok posle se uvukao u mishiju rupu... sulejmani (ili kako vec) nije imao dovoljno prostora da se pokaze, decko ce biti odlican

ono sto me brine je da smo izgubili SVAKU duel igru na sredini, znachi kao da su svi imali 20 kg manje u proseku od francuza.,.. nikakvo remplovanje lakat i guranje nismo odradili, smao toshic u par navrata... gradjenje lopte NULA ... katastrofa... niko nije imao snage da iznese loptu zagradi je smoro odigra u drugom polvremenu, ali rekoh vec tu je bio ergic koji je poluspreman ovi ostali pocrkali pomazuci odbrani...

ko kaze da smo igrali od noge gresi, pogotovo drugo poluvreme, previshe je bilo dugih lopti (velika specijalnost g-dina krstajica) i bunaranja na pantelica koji sa takvim loptama ne moze ama bash nista nista nista... coveku treba davati ili u prostor ili da malo mulja tu oko sheshaest i da asistira nekom..

kracis... lose...

mada ipak stvarno ima potencijala, i siguran sam da ce biti dobrih tekmi dok je antic tu...

ono prvo poluvreme kao da smo gledali ligu shampiona :)

fallout_table.gif

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

jbg igrao je povuchenije, pomagao odbrani dosta i brzo se prikljucivao napadu i krljao francuze... kao bivshi zadnji vezni nekako cenim ljude koji dobro odrade te poslice koje retko ko i vidi :)

juce gledam neke snimke, pa onaj krstajic ladno kriv za prvi gol...konjina...

a steta, nisam gledao lepse poluvreme nase repke ....

fallout_table.gif

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

4 debitanta na Antićevom spisku

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić pozvao je četiri debitanta za utakmice sa Litvanijom i Austrijom u kvalifikacijama za SP 2010. godine

Antić je u tim uvrstio četiri debitanta: golmana Čukaričkog Bojana Isailovića, štopera Vojvodine Igora Đurića, napadača te novosadske ekipe Dragana Mrđu i fudbalera sredine terena kijevskog Dinama Miloša Ninkovića, čiji se poziv i očekivao.

"Ninković je na zahtevnim utakmicama pokazao kontinuitet i stabilnost. Ima dobar pas, može da anulira protivničke napadače, pokazao je veliki moral...nedostajao nam je igrač takvog tipa", rekao je Antić na konferenciji za novinare.

"Đurić je takodje pokazao kvalitet koji izuzetno cenim, a to je da preuzima odgovornost u skoku i kreiranju napada iz odbrane, dobro se kreće. Mrđa je i mene iznenadio partijama u Vojvodini, on ide u dubinu, otvara se, što nam je nedostajalo na prvim mečevima", dodao je Antić.

Isailović je pozvan zbog povrede koja se na prvom okupljanju "orlova" desila Vladimiru Stojkoviću, zbog čega je Antić odlučio da ne rizikuje i ubuduće vodi tim sa tri golmana.

Foto: Beta

"Isailović je poziv u tim dobio kao poklon za svadbu", našalio se Antić i dodao da je "vezistu" Bazela Ivana Ergića iz tima izostavio zbog povrede.

Srbija je u prva dva kola Sedme kvalifikacione grupe pobedila u Beogradu Farska Ostrva i izgubila u Parizu od Francuske. Litvanija je, sa druge strane, iznenadila ceo fudbalski svet savladavši u gostima Rumuniju, a potom i Austriju na svom terenu. Antić je ocenio da je duel "orlova" sa Litvanijom, koji će se igrati 11. oktobra na stadionu Crvene zvezde u Beogradu, prvo finale za njegov tim.

"Litvanija nas je igrama i rezultatima naterala da je izuzetno poštujemo. To je vrlo kvalitetan tim, koji poziva na opreznost. Duel sa Litvanijom mogao bi da bude i ključni u kvalifikacijama", ocenio je Antić.

Stručni štab nacionalnog tima i dalje računa na centarfora belgijskog Standarda - Milana Jovanovića, čije se igre pomno prate. Prema Antićevim rečima, on je na širem spisku kandidata i veoma je blizu angažmana u sledećim akcijama nacionalnog tima.

Srpski fudbaleri će Austriji gostovati 15. oktobra u Beču, gde je na početku kvalifikacija Francuska poražena sa 1:3.

"Orlovi" će pripreme za dve predstojeće utakmice početi u ponedeljak u Kovilovu.

Golmani: Vladimir Stojković (Sporting Lisabon), Vladimir Dišljenković (Metalurg), Bojan Isailović (Čukarički).

Odbrambeni fudbaleri: Branislav Ivanović (Čelsi), Nemanja Vidić (Mančester Junajted), Ivica Dragutinović (Sevilja), Mladen Krstajić (Šalke), Antonio Rukavina (Borusija Dortmund), Igor Đurić (Vojvodina), Ivan Obradović (Partizan).

Fudbaleri sredine terena: Dejan Stanković (Inter), Zdravko Kuzmanović (Fiorentina), Nenad Milijaš (Crvena zvezda), Miloš Ninković (Dinamo Kijev), Gojko Kačar (Herta), Miloš Krasić (CSKA Moskva), Boško Janković (Djenova), Zoran Tošić (Partizan), Stefan Babović (Nant).

Napadači: Nikola Žigić (Valensija), Danko Lazović (PSV Ajndhoven), Marko Pantelić (Herta Berlin), Dragan Mrđa (Vojvodina).

Srbija će sa Litvanijom igrati 11. oktobra u Beogradu, a četiri dana kasnije će u Beču gostovati Austriji.

Neven Subotić u reprezentaciji Srbije?

Posle objavljivanja spiska, Antić je priznao da bi rado u svom timu video talentovanog odbrambenog igrača Borusije iz Dortmunda Nevena Subotića.

Domaći i strani mediji su ranije pisali da su za 19-godišnjeg Subotića zainteresovane i reprezentacije Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Nemačke i SAD.

"Voleo bih da u timu imam Nevena Subotića, ali za sada mogu samo da kažem da radimo na tome", rekao je Antić.

Subotić je rođjen u Prnjavoru u Republici Srpskoj (BiH), a u mlađim kategorijama nastupao je za reprezentaciju SAD u kojoj je proveo deo detinjstva. Nedavno je zatražio i nemačko državljanstvo.

Um caruje, Dundo Maroje!

 

click me

Link to comment
Share on other sites

hvala bogu da su pozvali Ninkovica.A napadacha jos uvek nemamo.Jebote Jovanovic da gol anderlehtu prosle nedelje,a on zove Mrdju :)Ali dobro,videcemo.

 

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...