MaudDib Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 znachi pritisak mi sabija glavu, nishta ne jedem vetj 2 dana :( danas sam u gradu ispizdeo od saobratjaja i retardirani saobratjajaca koji rushe sve zakone kruzhnog toka .. Sinoc bio kod drugarice u zenskom studentskom domu Karaburma, blejao sa njom i cimerkama (puna zgrada zena, mocan filing), u 23h zove kolega kaze radis pre podne, nisam dobro spavao al sam primio platu... yeah pa mogao si da blejish i kod kutje :P jel raspad ? ja sam bio u 2 (onaj kod taka i onaj kod plastika) i totalno su raspad, ono nije da sam neki chistunac al ono je ispod svakih uslova ok dogovoreno onda, 17:30 ispred monolita kod arene shto bi znachilo dodjite 5 minuta ranije. jbg, ne verujem da tju motji, a ako budem dolazio onda tju dotji direktno :| proslo 8 sati kao dlanom o dlan. sad radiohead na ushi pa gajbi. treba da se oshisham, a nemam ni dinara, soc. dodji kod mene da te oshisham :] • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 @rurovci dodjite sutra posle basketa kod mene u kafic...Etna se zove,i tamo je kod onih trznih centara fitex i robe di kapa preko puta Arene...ja sam onaj mali ruzni iza sanka(za one koji me ne znaju) :D. @thread veceras ortak pravi ispracaj,ide u USA godinu dana...napicu se posle 2 meseca...BOZE KOLIKO SAM SAMO SRECAN !!!!! \o/ \o/ \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 jle imamo neki popust:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 (edited) ako mi donesete one 2 rur majice koje sam narucio,imate popust od 1100din na ukupan racun...deal? :D Edited August 26, 2008 by LESkO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Napadaaaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 @rurovci dodjite sutra posle basketa kod mene u kafic...Etna se zove,i tamo je kod onih trznih centara fitex i robe di kapa preko puta Arene...ja sam onaj mali ruzni iza sanka(za one koji me ne znaju) :D. @thread veceras ortak pravi ispracaj,ide u USA godinu dana...napicu se posle 2 meseca...BOZE KOLIKO SAM SAMO SRECAN !!!!! \o/ \o/ \o/ :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 ETNA - tamo smo bili kad je bio turnir u VAVILONU :)) The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Juche sam se razbio kao svnja sa kolegama i onako mrtav sam negde izgubio cvidze :((( Jebem ti kretena :( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 mmm tako sam jeo neke palacinke od 3 metra cesto ranije :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Mrzim popodnevnu dremku, osecam se ko govno sad. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 moram kod zubara u 21:15. oh em gee. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Što li nema Coke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 (edited) Radijacija, polako ali sigurno. Edited August 26, 2008 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Corey,you failed :( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Ceo dan kod ortaka igrao 2na2 pes... zajebavancija do jaja :) nepobediv! :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 zavrsio posao u eurosalonu poprilichno expresno imajuci na umu da sam isao sa matorcem, dobili smo i neki popust i prevoz robe za dz :P posle toga matori vodio na neki ruchak, castio jer je prodao sljivu iz sela lol posle raspad na basketu i sada odoh na pivo sa nekom cicom, opet me neko chasti, a i onako nemam din u dzepu :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 12 sati posla i tako svaki dan do petka...danas sam jeo burito u santiagu i to me je spasilo It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 igra li neko evlen blood na fb-u :) nisam se ovoliko primio josh od vremena planetariona :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubisha.nbg Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 igra li neko evlen blood na fb-u :) nisam se ovoliko primio josh od vremena planetariona :P Igram ja...lv 16 atm:D jbt,ne mogu da nadjem 5 membera da predjem u sledecu regiju=D ime= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 izvukli me iz kutje drugari, hvala im na tome =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 danas sam ustao u 9 i 15 do 10 sam se izlezavao u 10 i 5 sam otisao u prodacvnicu posle iste sam doruckovao do 13h sam se izlezavao ispred kompa i chekirao rur, blejao na netu posle sam otisao do kladionice da podignem pare koje sam prehodni dan dobio na istoj u 14h sam rucao posle rucka sam opet blejao ispred kompa i cekirao rur, blejao na mircu onda sam oko 15h legao i zaspao, probudio sam se u 16h i odmah zatim otisao na posao na istom sam bio do 22h a kada sam zavrsio, ostao sam na poslu i piio pivo do 23 30 od 23 35 do 1h 25 sam bio u parku sa ortacima i cirkao pivo kada sam dosao kuci istusirao sam se i legao u krevet trenutno je 2h i 5 min i ja opet cekiram rur, po treci put danas sta vi radite? kako ste vi proveli dan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 23 35 do 1h 25 sam bio u parku sa ortacima i cirkao pivo a nenenene, to ide od devet do devet ili nista:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Prepushio sam se nargile :( vrti mi se u glavi, odo spijem :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Ustao pa za koji sat idem na ispit. Dakle ono horor nista nisam spavao prvo su dvoje raskidali 2 sata ispod mog prozora pa se tukli pa se mirili kapiram da su se na kraju i pojebali... Jos mi se na to nakalemila i upala od teratane pa sam sav ko posran :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Isao nocas u 4 da se upisem na spisak za novu licnu, pa opet oko pola 8 da uzmem broj, pa idem opet oko 10 da predam zahtev, jebem ti drzavu raspalu Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts