killYg0r Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 kako onda radis kako vozis kako si isao u skolu/fax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Sto je ortak izjavio pre tbc .... "brate treba mi bolja fotelja jebes ti ovo kad ledja krenu da me bole posle 10ak sati" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 ortak ti je car ;) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 (edited) ja slack vidim kao opciju tek kada nesto uradis predjes neku instancu/uzmes neki rating pa onda imas pravo da stojis u orgrimaru lepo objasnjeno Ja inace mogu da igram wow dosta dugo. Ali ne osecam se isto kad igram preko dana i kad igram uvece. Preko dana se osecam nekako bzvz kad svi oko mene nesto rade a ja se zajebavam.. Aj kad sam isao u skolu, pa i nekako, kao ucim i ide mi solidno pa me niko ne smara. Sad zavrsio skolu pa poceli vec sa pricom kako nista ne rabotim nego samo igram to 'govno' (cale), 'sektasku igru' (keva), 'djubre' (deda, kad navrati...). A i vrucina, sirene, cika, ne prija mi. Kad padne noc onda je druga prica :) Tad je prijatnije dosta za igranje, bolje se koncentrisem, nema ko da uznemirava... Sve u svemu od 22h-06h, omiljeno doba. Ni ne osetim da prodje. A da, aj da ne bude total off- Silencerov raid time je sasvim ok, to je oko 5h progresa dnevno sto po meni i nije puno kad se malo bolje razmisli. Neko je vec pricao koliko se vreme bzvz utrosi na casual igranje i zajebanciju u major gradovima, gledanje aukcije itd. Tako da je ovo fino. Edited August 20, 2008 by Hyperian Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted August 20, 2008 Author Report Share Posted August 20, 2008 brate treba mi bolja fotelja jebes ti ovo kad ledja krenu da me bole posle 10ak sati Imam fotelje na prodaju, kozne ili od skaja ako nekog zanima ostalo mi na lageru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 kako onda radis kako vozis kako si isao u skolu/fax Pa fino, evo bas sad imam neko gadno jebanje sa PKI security, al izvukoh se Vozim onako, nisam seo u kola od 2001, al super je sa novim kolima. Cak sam picio svojim/oktavijom.astrom sluzbeno i milina U skolu pesaka (pored gajbe i osnovna i srednja) na faks 65-icom Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Imam fotelje na prodaju, kozne ili od skaja ako nekog zanima ostalo mi na lageru. a da nemas jednu onako udobnu poveliku, za coveka od 208 i 115 kg? posto mi obicna fotelja dodje ko nosha Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joxon Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 K'o sto rece Figl, 'ce da se vidimo pa da i popricamo. Sledeci utorak dakle. Najvecu gresku koju sam napravio za ove 3.5 godine igranja wowa je bio pokusaj srpskog gilda... Ajd pa da vidimo moze li drugacije ili ne. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 K'o sto rece Figl, 'ce da se vidimo pa da i popricamo. Sledeci utorak dakle. Najvecu gresku koju sam napravio za ove 3.5 godine igranja wowa je bio pokusaj srpskog gilda... Ajd pa da vidimo moze li drugacije ili ne. ;) - " Wtf how can i have 2x more healing done as a priest than all those shamans that are supposed to click 1 fucking button ? " - " We are not playing as good as you do " Btw jel ovo Bellis na oba chara ? http://armory.wow-europe.com/character-she...s&n=Bellise i http://armory.wow-europe.com/character-she...&n=Belliska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 guild mates da nisi i ti joxone bio male elf :(? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 kontam da je isti lik, kao i za Rukla, Rukli Sco Scojan Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 CrimeSceneInvestigator: Moyo direktno sa ulica novog sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 moguce je da su braca/irl ortaci na starom realmu bila su dva paladina (qezzon i rezzon) burazeri Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joxon Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 (edited) guild mates da nisi i ti joxone bio male elf :(? Jok, kad je izasao wow igrao sam druida na dunemaulu, d0rf female hunta sam prodao posle skoro 3 godine igranja, sad igram male draenei priesta. edit: I da Sani, to je ona, ima vishe likova. Edited August 21, 2008 by Joxon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Koliko moras biti retardiran da napravis 2 priesta koja su oba holy spec i oba imaju skoro isti gear? :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted August 24, 2008 Author Report Share Posted August 24, 2008 Bio sam u KGB :P Lepo mesto mada fali ventilacija za vazduh... Elem Video sam se sa Figlom i Scionom i ostatak ekipe. Bio je klasican informativan razgovor, oko 12-13 igraca je vec u fazonu da predje na Fmane i da nadjemo ostatak. Guild bi trebalo da sadrzi u startu tridesetak ljudi, mada polako ovo je tek bo pocetak, ja sam iskreno zadovoljan. Buduce informacije gde ce biti application postovacu uskoro. Inace hvala killy sto si mi pokazao gde je KGB :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Extra, aj silencer javi kad se formira guild i to da kupim lika i transferujem, svog sam prodao pre par meseci... ostao mi hunter 70 jedino al on je horda :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Pa trejduj ga, i ja cu svog palu gaja. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Sastanak je bio produktivan ... figl i kili su izgubili nevinost Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted August 24, 2008 Author Report Share Posted August 24, 2008 Sastanak je bio produktivan ... figl i kili su izgubili nevinost Ne stvarno :0 ja sam licno zadovoljan. Sto se tiche ljudi koji svi hoce da udju u guild :) Moracete malo da sacekate ipak WotLK krece za par meseci. Ja ne planiram odmah sad da se transferujem jer evo kako sam krenuo nazad u igru :) vec SWP ubismo prvog bossa sutra cemo valjda Brutala de skinemo sa liste. Tako da mislite o ovome cekajte aplikaciju, ne spamujte me na pp, ne citam ih iskreno, citacu ono sto napisete na Application. Naravno videcu se ponovo sa scionom i figlom :0 da vidimo ko to moze da udje :P Za sad nas ima 15, extra ljudi koje sam upoznao danas :) i drago mi je sto sam video 10 ljudi koji pozitivno misle na ovo i u fazonu da naprave prvi srpski guild koji ja gledam kao uspesnim. Bitno je samo da ljudi imaju volje i da to tera. Ovo je moj utisak koj sam stekao. Inace jos ne znamo ko ce biti Guild Master, a i to sam odmah objasnio ljudima da ja ne zelim da se GM postavi u poziciji da bude mama tata svima kao i jedini raid leader jer onda ceo guild zavisi od njega sto ne valja. Tolko o tome :) Da server je odlucen - FROSTMANE Alliance Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Sastanak je bio produktivan ... figl i kili su izgubili nevinost :D @topic ja sam vec prebacio lika i upaznajem chari frostmen puga sa t6 ljudima (60 badgeva za 2 dana) gearujem se za lvling i to bi bilo to za sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 gl,shta da vam kazem ja sam horda na frostmane-u,gankovacemo se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 e jebiga..morace da se traduje horda za poganu alijansu da bih mogao da igram sa vama...mada imam tamo ally druida ali nebi igrao njega za raid..ma idi da oslepim od grida ;) Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 krenuo chara na fmane alliance, pa me se setite kad ovo pochne ;) za sada polako lvlujem :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 Auu Gagi, otkad ti igras WoW ??? Gde je Bole, oce i on u gild :) ? Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts