Jump to content

Serbian Guild

Silencer

Recommended Posts

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja slack vidim kao opciju tek kada nesto uradis predjes neku instancu/uzmes neki rating pa onda imas pravo da stojis u orgrimaru

lepo objasnjeno [:D]

Ja inace mogu da igram wow dosta dugo.

Ali ne osecam se isto kad igram preko dana i kad igram uvece. Preko dana se osecam nekako bzvz kad svi oko mene nesto rade a ja se zajebavam.. Aj kad sam isao u skolu, pa i nekako, kao ucim i ide mi solidno pa me niko ne smara. Sad zavrsio skolu pa poceli vec sa pricom kako nista ne rabotim nego samo igram to 'govno' (cale), 'sektasku igru' (keva), 'djubre' (deda, kad navrati...). A i vrucina, sirene, cika, ne prija mi.

Kad padne noc onda je druga prica :) Tad je prijatnije dosta za igranje, bolje se koncentrisem, nema ko da uznemirava...

Sve u svemu od 22h-06h, omiljeno doba. Ni ne osetim da prodje.

A da, aj da ne bude total off- Silencerov raid time je sasvim ok, to je oko 5h progresa dnevno sto po meni i nije puno kad se malo bolje razmisli. Neko je vec pricao koliko se vreme bzvz utrosi na casual igranje i zajebanciju u major gradovima, gledanje aukcije itd. Tako da je ovo fino.

Edited by Hyperian

indeed

kako onda radis

kako vozis

kako si isao u skolu/fax

Pa fino, evo bas sad imam neko gadno jebanje sa PKI security, al izvukoh se

Vozim onako, nisam seo u kola od 2001, al super je sa novim kolima. Cak sam picio svojim/oktavijom.astrom sluzbeno i milina

U skolu pesaka (pored gajbe i osnovna i srednja) na faks 65-icom

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

K'o sto rece Figl, 'ce da se vidimo pa da i popricamo.

Sledeci utorak dakle.

Najvecu gresku koju sam napravio za ove 3.5 godine igranja wowa je bio pokusaj srpskog gilda... Ajd pa da vidimo moze li drugacije ili ne. ;)

- " Wtf how can i have 2x more healing done as a priest than all those shamans that are supposed to click 1 fucking button ? "

- " We are not playing as good as you do "

Btw jel ovo Bellis na oba chara ? http://armory.wow-europe.com/character-she...s&n=Bellise i http://armory.wow-europe.com/character-she...&n=Belliska

[:0] guild mates

da nisi i ti joxone bio male elf :(?

Jok, kad je izasao wow igrao sam druida na dunemaulu, d0rf female hunta sam prodao posle skoro 3 godine igranja, sad igram male draenei priesta.

edit: I da Sani, to je ona, ima vishe likova.

Edited by Joxon

Bio sam u KGB :P Lepo mesto mada fali ventilacija za vazduh... Elem Video sam se sa Figlom i Scionom i ostatak ekipe. Bio je klasican informativan razgovor, oko 12-13 igraca je vec u fazonu da predje na Fmane i da nadjemo ostatak. Guild bi trebalo da sadrzi u startu tridesetak ljudi, mada polako ovo je tek bo pocetak, ja sam iskreno zadovoljan. Buduce informacije gde ce biti application postovacu uskoro.

Inace hvala killy sto si mi pokazao gde je KGB :P

rur-1.jpgrur-2.jpg

Sastanak je bio produktivan ... figl i kili su izgubili nevinost

[roflmao][roflmao][roflmao][roflmao][roflmao]

Ne stvarno :0 ja sam licno zadovoljan. Sto se tiche ljudi koji svi hoce da udju u guild :) Moracete malo da sacekate ipak WotLK krece za par meseci. Ja ne planiram odmah sad da se transferujem jer evo kako sam krenuo nazad u igru :) vec SWP ubismo prvog bossa sutra cemo valjda Brutala de skinemo sa liste. Tako da mislite o ovome cekajte aplikaciju, ne spamujte me na pp, ne citam ih iskreno, citacu ono sto napisete na Application. Naravno videcu se ponovo sa scionom i figlom :0 da vidimo ko to moze da udje :P Za sad nas ima 15, extra ljudi koje sam upoznao danas :) i drago mi je sto sam video 10 ljudi koji pozitivno misle na ovo i u fazonu da naprave prvi srpski guild koji ja gledam kao uspesnim. Bitno je samo da ljudi imaju volje i da to tera. Ovo je moj utisak koj sam stekao.

Inace jos ne znamo ko ce biti Guild Master, a i to sam odmah objasnio ljudima da ja ne zelim da se GM postavi u poziciji da bude mama tata svima kao i jedini raid leader jer onda ceo guild zavisi od njega sto ne valja. Tolko o tome :)

Da server je odlucen - FROSTMANE Alliance

rur-1.jpgrur-2.jpg