Jump to content

Vesti

brue

Recommended Posts

• 1 month later...
2 hours ago, Dule_smor said:

Jel si siguran da je pre-alpha, pise kao kraj 2023? Mada ovaj u klipu rece da glavninu stvari radi samo jedan lik, sto je meni bas cudno?

jeste čudno ali ne i nemoguće, ima X ambicioznih projekata koje radi jedan lik, samo je pitanje kako se raširi u realizaciji pa probaju da ubace (ili ubaci) pet žanrova odjednom.

16 hours ago, Dule_smor said:

Jel si siguran da je pre-alpha, pise kao kraj 2023? Mada ovaj u klipu rece da glavninu stvari radi samo jedan lik, sto je meni bas cudno?

nije to ta igra, proverih posle, ali tema i izvodjenje je isto a i zvala se final frontier lol - ovo je mrtva igra na koju sam mislio 

ova igra daluje izuzetno 🙂

osim sto ocekuju da izadje prvo EA, a i to cekaju vec godinu dve... ja ne mogu vec duze vreme EA naslove da igram

Edited by G!!!

fallout_table.gif

Age of Empires III: Definitive Edition dobija "free trial" verziju (prakticno demo)

Starting today, AoE III: DE will be offering new players the opportunity to play a free trial that gives access to the following:

3 civs on a rotating schedule for skirmish & multiplayer matches
8 hostable maps
Act 1 of the Blood, Ice, and Steel campaign
Art of War challenges
And more!

https://store.steampowered.com/app/933110/Age_of_Empires_III_Definitive_Edition/

• 2 months later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Civ 7 najavljen!

i ovaj, nece biti vise nista isto

ne znam zasto su se odlucili na ovaj korak da menjas civilizaciju kroz ta doba, to bas nije pilo vodu u Humankind 

mislim moralo bi da bude bas perfektno odradjeno da bi razultat bio solidan, samo to nije vise civ koji svi volimo nego nesto trece

valjda ce biti opcija da se to iskljuci i da vodim vikinge do svemira!

civ6 nisam toliko ni igrao jer je AI bio ocajan, pa mi je cela da prica sa distriktima i dalje nekako prenaglasena, nisam nesto bi impresioniran da provodim vreme uklapajuci ih 

sa druge strane vidimo da cemo moci da plovimo rekama! yay!

fallout_table.gif

26 minutes ago, G!!! said:

mislim moralo bi da bude bas perfektno odradjeno da bi razultat bio solidan, samo to nije vise civ koji svi volimo nego nesto trece

apsolutno, isto sam i ja pomislio dok sam čitao.

mimo toga, sve mi se ovo dopada i drago mi je što i dalje guraju Civ pored svega što se ovih dana prodaje 🙂