vlada92 Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 nikad mi nece biti jasno sta ce ljudima na plejeru toliko prostora :O osim ako ga ne koristite kao flash Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 pa da bi ga koristili kao hard disk +1 vote for sony Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 paaa.. i ne bas. meni prvenstveno treba zbog muzike. i nemojte da zalazimo u tu pricu.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Pogledaj Creative Zen, imaju modeli od 16 i 32gb. Ako ti zatreba jos vise prostora, mozes da ga budzis sd karticama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 3, 2008 Report Share Posted October 3, 2008 ipak sam uzeo novi nano. onaj 3rd gen. malisha. ortak se zajebo, i pazario mi taj, posto mu je ovaj novi bio nekako gay :D al dobro,koliko sam skontao nema neke vece razlike.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 bump! aj dajte nesto tipa 50-70 evra, stajaznam, tipa da brzo prebacuje na sledecu pesmu, ekran i to nije bitno, al ne smeta, znaci brzi softver i po mogucstvu dosta mesta, tipa 2-3-4 giga da, ja sam imao neko sranje kinesko od pola giga koje je prslo i bas je bilo sranje, tako da je moguce da to 'brz softver/hard' u stvari znaci bilo sta sto je danas u ponudi po nekim mojim merilima:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Mislim da za te pare ne mozes kupiti valjani plejer sa toliko memorije. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 uh, ja mislio da je sad 2gb na izvolte Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 (edited) Uf, ja sam sad u istoj situaciji, d'umro mi shuffle :'( Ili ovo sto je vudz rek'o, ili eventualno ovaj best-buy sa bencha, blueberry redcat II. Kol'ko sam video na netu, redket kec je bila lutrija, i.e. ili te usere pa radi sve kako treba, ili ga duvas; ne'am pojma da l' se, po tom pitanju, nesto promenilo kod dvojke, jer mi se nesto ne igra loto ako ne moram. 'ebem li ga. // e da, jedino sto svuda naglasavaju da mu je softver lokalizovan na srpski jezik, a ja se izdajnik nadam da valjda ima i ingrish vrzhan da se uzme, ili bar da moze da se nadje na netu firmware, s' tim stvarima se nikad ne zna kad se ima posla s' kinezima i teletabisima iz te klase |:\ Edited November 19, 2008 by ℑںℵℊℓℯ Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Ta Sansa deluje skroz kul ocigledno za te pare koliko kosta. A ti Bluberry i ostala ekipa je dosta pipava, to su ono kinezi najgori, pa zavisi kako prodjes, mada su se mozda stvarno popravili, ne kazhem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts