Jump to content

MP3 player

togFU

Recommended Posts

nikad mi nece biti jasno sta ce ljudima na plejeru toliko prostora :O osim ako ga ne koristite kao flash

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

• 1 month later...

bump!

aj dajte nesto tipa 50-70 evra, stajaznam, tipa da brzo prebacuje na sledecu pesmu, ekran i to nije bitno, al ne smeta, znaci brzi softver i po mogucstvu dosta mesta, tipa 2-3-4 giga

da, ja sam imao neko sranje kinesko od pola giga koje je prslo i bas je bilo sranje, tako da je moguce da to 'brz softver/hard' u stvari znaci bilo sta sto je danas u ponudi po nekim mojim merilima:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Uf, ja sam sad u istoj situaciji, d'umro mi shuffle :'(

Ili ovo sto je vudz rek'o, ili eventualno ovaj best-buy sa bencha, blueberry redcat II. Kol'ko sam video na netu, redket kec je bila lutrija, i.e. ili te usere pa radi sve kako treba, ili ga duvas; ne'am pojma da l' se, po tom pitanju, nesto promenilo kod dvojke, jer mi se nesto ne igra loto ako ne moram.

'ebem li ga.

// e da, jedino sto svuda naglasavaju da mu je softver lokalizovan na srpski jezik, a ja se izdajnik nadam da valjda ima i ingrish vrzhan da se uzme, ili bar da moze da se nadje na netu firmware, s' tim stvarima se nikad ne zna kad se ima posla s' kinezima i teletabisima iz te klase |:\

Edited by ℑںℵℊℓℯ

:-)