Jump to content

Maiden Heaven

Recommended Posts

1. "Prowler" (Black Tide) - 3:53

2. "Remember Tomorrow" (Metallica) - 5:46

3. "Flash of the Blade" (Avenged Sevenfold) - 4:00

4. "2 Minutes to Midnight" (Glamour of the Kill) - 5:38

5. "The Trooper" (Coheed and Cambria) - 4:22

6. "Wasted Years" (DevilDriver) - 5:00

7. "Run to the Hills" (Sign) - 5:07

8. "To Tame a Land" (Dream Theater) - 7:16

9. "Caught Somewhere in Time" (Madina Lake) - 4:02

10. "Wrathchild" (Gallows) - 2:40

11. "Fear of the Dark" (Fightstar) - 7:13

12. "Hallowed Be Thy Name" (Machine Head) - 7:26

13. "Iron Maiden" (Trivium) - 3:42

14. "Running Free" (Year Long Disaster) - 3:14

15. "Brave New World" (Ghostlines) - 4:35

http://en.wikipedia.org/wiki/Maiden_Heaven

sad skinuo, metallica standardno dobra, sad cu ostale da poslusam

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

ne volim mejdene, ali me zanima kako su uradili, pa cu da nabavim.

sto volim kad ljudi olako koriste taj termin, ovde apsolutno nista nije emo, eventualno coheed&cambria, ovo ostalo nista.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

emo je podvrsta panka i nastao je osamdesetih godina, jedno vreme nije bio aktuelan, onda se ukrstio sa powerpopom i napravilo se neko hibridno sranje. a ovi bendovi na listi mozda pevaju kao pickice, mozda imaju wannabe growl, ali emo nisu. emo je muzicki pravac koji pripada panku i u osnovi je jako slican klasicnom panku muzicki, samo je filozofija drugacija. svi ovi nabrojani bendovi nemaju dodirnih tacaka sa pankom, samim tim ni sa emo pravcem. mozes reci da su nu metal, da su neka kombinacija thrash-nu, da su metalcore, ali emo nisu sigurno, veruj mi:)

u principu nisi jedini, vidim u poslednjih par godina neverovatnu tendenciju za emo etiketiranjem bez nekog smisla.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

pe meni wasted years sto bas valja ostalo uzas.

Gaming Is Not A Crime!!!

Hey Bon Jovi ko si ti

Hey Bon Jovi druze moj,

Ti si Bon Jovi iz Amerike ,

Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace,

Tebe voli omladina mlade zene,

Mene voli omladina mlade zene,

Ti si nekad bio faca, faca,

A onda sam dosao JA!

Nisi Bon Jovi izgubiJo,

Nisi Bon Jovi izgubiJo,

Nisi Bon Jovi izgubiJo!!!

emo - muzicki pravac. tacka. muzicki pravac, kao sto svi znamo, definise vise stvari od tematike, tako da znam sta pricam.

jel is napravio makro sa tim odgovorom

nisam, nego mi ide na kurac i bode mi oci ta neverovatna neobavestenost i popularizacija tog izraza u poslednjih par godina, emo ovo, emo ono, sve je emo jebote, a niko ne primecuje da je depresivnih klinaca i depresivne muzike bilo i pre i posle emo ere.

i posle kad ja kazem tako nesto pocnu da me ubedjuju kako to nije tako nego onako :/

ne, nisi rekao tako nesto, mrzim kad se hvatam za semantiku, ali moram, posto kenjas, da izvinis:) ovo sto je reko italiano je potpuno, ali potpuno okej. ali ti si reko 'tuzne emo kopije tbfh', ja sam te ispravio, eno, skroluj gore pa vidi, jel tako bilo? onda si definisao emo sa 'pevanje kao pickica + wanna be growl = emo imo' i onda sam te opet ispravio tako sto sam dao kratku definiciju emo pravca. tako da nisi rekao isto sto i italiano nego si nazvao stvari pogresnim imenom. i da bude jasno, boli me kurac za emo ili za bilo koji pravac, samo sam te ispravio, da si reko 'tuzne turbofolk kopije tbfh' isto bih uleteo sa definicijom turbofolka jer je jednostavno netacno.

a jel mozda ne mislis da pod tim emo imo se nisam zajebavao

al dobro izvini sto te diram u dusu

sledeci put cu ovakve izvodjace koji izvode tribut samo da nazovem pickicama pa ce onda biti ok i nece nikome smetati

ko da ja nisam znao sta jeste a sta nije emo a ti ko da moras da ispravis svakog

ako kapiras, ono ne znamo se a svako izvodi cinjenice na osnovu postovanja na forumu.

a jel mozda ne mislis da pod tim emo imo se nisam zajebavao

nije mi palo na pamet, priznajem, ako jeste tako, onda jebiga, izvini, nisam bio perceptivan, pa sam krenuo da te ispravljam.

al dobro izvini sto te diram u dusu

sledeci put cu ovakve izvodjace koji izvode tribut samo da nazovem pickicama pa ce onda biti ok i nece nikome smetati

ko da ja nisam znao sta jeste a sta nije emo a ti ko da moras da ispravis svakog

vec sam ti rekao, nemam pojma da li se zajebavas, da sam znao, ne bih te informisao. otkud ja znam da li ti znas sta je emo? toliko desetina ljudi me je pitalo sta je emo da sam poceo da pretpostavljam da niko ne zna.

ako kapiras, ono ne znamo se a svako izvodi cinjenice na osnovu postovanja na forumu.

tacno, ne znamo se, zato ja ne znam kad i da li se zajebavas, jel tako? i da, izvodim zakljucke na osnovu postovanja, a na osnovu cega drugog?

metallica je ok, avenged sevenfold je mnogo dobro odradio, tbh, a machine head me je odushevio sa hallowed be thy name [:)]

inache, smorilo je to sto nema nijedna pesma sa SSotSS

imo slabo ko moze da otpeva neku od ssotss pesama.. dickinson ftw

MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls

forumskill5yk7xyap9.gif