ArktickaLubenica Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Nisam pricao o kvalitetu igraca, vec po parama ... Arsenal, Man City... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Tottenham takođe Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 (edited) po kolicini para da..ali man city i totenhem s tom kesom para treba da naprave ceo tim..imaju pocetnu poziciju dosta bednu i moraju maltene da krenu ispocetka..nema rafa u timu 10 bednika pa kao mora da kupi dosta ljudi da poboljsa..u to sad dal je peri,mika,zika, ne ulazim..i stvarno to mi ne mozemo ni znati dal bira menadzer ili uprava..nekako mi je logicno da tako veliki trener u velikom klubu ima slobodu..imaju jebeni Martin O`Nil i Dejvid Mojes a oces da mi kazes da rafa nema..ne ide to tako - oce sportski direktor da kupi igraca jer mu se svidja i on ga kupi..bez dogovora sa bilo kim Nisam pricao o kvalitetu igraca, vec po parama ... Arsenal, Man City... ajde opet procitaj sta si napisao..pomenuo si klub koji je potrosio najmanje para u ja mislim celoj PL u zadnje 4 sezone.. kad pogledas njihov +/- cenim da su skoro sigurno u blagom +..venger je stipsa i nece da kupuje puno..to pocinje upravo da bude njegov problem Sa kintom je svakako najbolji MU, slede celzi, liverpul pa onda recimo arsenal. to je ako pricamo o velikoj 4..ako ubacimo i ove van, pa onda je od ove sezone city ubedljivo prvi..a totenhem recimo treci..trose jebote vise od celzija u zadnje 2 sezone (odakle tolike pare njima to me zivo zanima?) p.s. tevke nije kupljen, samo je pozajmljen..mislim da daju onom iracaninu oko 4m po sezoni za tu pozajmicu Edited February 27, 2009 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Ako ga puste u real odma da se ubiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Mogu opusteno da dozvole to sebi,imaju runija koji sedi na klupi.Sve imaju zapravo...jedino o novom golmanu treba da pocnu da razmisljaju polako Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Dobro za Arsenal sam mozda preterao...Pa ne mozemo da znamo upravu svakog kluba, ali ako dublje pratis Liverpool, odavno se zna za mrznju koju Rafa ima prema pariju, i kako to da bas na dan kada ovaj objavi da ide, rafa kaze kako ce da ipak potpise ugovor na jos 4 sezone ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Rafa kad je došao na klupu Liverpula, imao je sličnu situaciju ko sad City. Evo samo onih koji su igrali i kojih mogu da se setim, a otišli su: Dudek, Traore, Finnan, Henchoz, Kewell, Cisse, Baros, Bišćan, Warnock, Pongolle, Le Tallec, Carsson etc.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 jebote koji smor kad nemas net par dana i sad bih se ubacio u diskusiju,ali ne znam odakle da pocnem :))) Tako da cu iskulirati :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Rafa kad je došao na klupu Liverpula, imao je sličnu situaciju ko sad City. Evo samo onih koji su igrali i kojih mogu da se setim, a otišli su: Dudek, Traore, Finnan, Henchoz, Kewell, Cisse, Baros, Bišćan, Warnock, Pongolle, Le Tallec, Carsson etc.. pa nije bas isto ne secam se da je liverpul bio medju ekipama koje ispadaju iz lige ?!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 pa nije Kali, al nisu ni igrali CL, već su više igrali Kup Uefa, a u CL su ispadali u grupnoj fazi, ako bi do nje stigli.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 pa eto znaci nisu bas kao man C :D i jos su klub sa tradiciom :D nije mala stvar :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Rafa kad je došao na klupu Liverpula, imao je sličnu situaciju ko sad City. Evo samo onih koji su igrali i kojih mogu da se setim, a otišli su: Dudek, Traore, Finnan, Henchoz, Kewell, Cisse, Baros, Bišćan, Warnock, Pongolle, Le Tallec, Carsson etc.. brate slazem se za ovu grupu, bar pola od ovih ljudi je morao da se ratosilja..jer su uglavnom smetali (Entoni Le Talek i Djibril..katastrofa)..bilo je i onih s kojima je mozda trebalo imati vise strpljenja, ali nije to sad tema.. ali isto tako se secas i nekih nerazumljivih kupovina igraca koji su trajali sezonu-dve pa su napuseni i prodati, uglavnom za manji kes - Kreg Belami, Hosemi, Mark Gonzales (!?!, a secas se kolko je njega rafa jurio), Luis Garsija, Fernando Morijentes, Momo Sisoko (mada cenim da su na njemu zaradili, al opet ga ne bi prodavao), Jan Kromkamp (?!?), Dzermejn Penant, Antonio Njunjez...ajde zenden i fauler su bili za dzabe.. znaci nije bas uvek mudro koristio novac..i menjao je konstrukciju tima cesto.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Nunez ima titulu evropskog sampiona a sada igra u drugoj spanskoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 hvalice se deci i unucima..:) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 ne znam kako si uspeo medju neuspelim kupovinama da ne pomenesh Kina Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 e jebote u pravu si, glavni fail sam zaboravio..tolko je svez a ja sam jos kopao kojih starih promasaja se secam.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 brate slazem se za ovu grupu, bar pola od ovih ljudi je morao da se ratosilja..jer su uglavnom smetali (Entoni Le Talek i Djibril..katastrofa)..bilo je i onih s kojima je mozda trebalo imati vise strpljenja, ali nije to sad tema.. ali isto tako se secas i nekih nerazumljivih kupovina igraca koji su trajali sezonu-dve pa su napuseni i prodati, uglavnom za manji kes - Kreg Belami, Hosemi, Mark Gonzales (!?!, a secas se kolko je njega rafa jurio), Luis Garsija, Fernando Morijentes, Momo Sisoko (mada cenim da su na njemu zaradili, al opet ga ne bi prodavao), Jan Kromkamp (?!?), Dzermejn Penant, Antonio Njunjez...ajde zenden i fauler su bili za dzabe.. znaci nije bas uvek mudro koristio novac..i menjao je konstrukciju tima cesto.. ne kažem, al opet njegovi promašaji nisu mnogo koštali. Pogledaj toliko hvaljenog Ser Alexa sa Klebersonom, Veronom, Forlanom, Poborskim, onda golmani u eri između Šmajhela i Van der Saara, da ne pričam dalje o Hargrivsu, Naniju, Andersonu, koji takođe nisu pokazali ništa u odnosu na pare za koje su dovedeni. Hargrivsu još i možemo da dopišemo onaj gol protiv Arsenala iz slobodnjaka, a Naniju dobru partiju protiv Arsenala u kupu prošle godine, ali generalno to je sve. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Hargrivs je povredjen vec duze vreme. I sta fali Veronu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 forlan je bio dobar u mancesteru koliko se ja secam ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 ništa, Veron je extra igrač, al u Mančesteru nije igrao dobro. Forlan u Mančesteru, 63 tekme, 10 golova, mnogo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 loshe se secash :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Anderson nije ni igrao mnogo pa daj e mogao nesto da uradi, Nani je raspad od igraca ali ima potencijala :D, samo kad bi malo pametnije igrao bio bi novi Ronaldo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 pa zašto nije igrao? Ne kupiš igrača od 25 miliona da ti sedi na klupi, tako da je to zajeb Fergusona svejedno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 pa zašto nije igrao? Ne kupiš igrača od 25 miliona da ti sedi na klupi, tako da je to zajeb Fergusona svejedno ferguson ima rezultate iza sebe tako da transfer promasaje niko i ne spominje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 niko to ne spori, to je standard u fudbalu da se nekad zajebeš, a nekad dobro prođeš, al je glupo pričati da neko greši sa 5x manjim parama kao Rafa ili Wenger Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts