Jump to content

Champions League 2008/2009

manager

Recommended Posts

• Replies 987
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@manki

ma cini ti se :D

inace, Mancester nije igrao atraktivno veceras, vec veoma sigurno i takticki su odigrali perfektno, cuvali su loptu, sigurnim pasovima kontrolisali igru, i samo na momente je Porto mogao da im zapreti

Vida i Rio pokazali sta su stoperi, znaci maestralno su odigrali i mislim da su oni bili 70% tima u ovoj tekmi

sve u svemu, ocekujem pobedu nad Arsenalom, s'obzirom na iskustvo koje Mancester ima, i napaljenost koja ce unistiti Vengerove klince

Ako bude Arsenal - Barsa navijam za Arsenal [:D], ako ManUtd prodje navijam za ManUtd =P. Da dozivim da ManUtd uzme 4 krune pa da prdim unucima kako se to nece desiti za njihovih zivota ponovo!

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

jebote koji smor,vrhunski gol Ronalda i onda TAKAV JEBENI SMOR od tekme.I jos jedini igrac koji je mogao da napravi prevagu u Portu se povredio.Lucho Gonzalez.Onaj Hulk jebote,da sam mu saigrach jebo bi mu mamu za sva ona ispucavanja.I kakav jebeno prelepi gol Volkota.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

@manki

inace, Mancester nije igrao atraktivno veceras, vec veoma sigurno i takticki su odigrali perfektno, cuvali su loptu, sigurnim pasovima kontrolisali igru, i samo na momente je Porto mogao da im zapreti

Vida i Rio pokazali sta su stoperi, znaci maestralno su odigrali i mislim da su oni bili 70% tima u ovoj tekmi

sve u svemu, ocekujem pobedu nad Arsenalom, s'obzirom na iskustvo koje Mancester ima, i napaljenost koja ce unistiti Vengerove klince

nisam znao za tu taktiku koja kaže da igraš ko miš zadnjih 10 minuta

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ma sta 10 minuta, pola drugog su igrali na polovini man. sabili li ih totalno, shansa za shansom, ali nece pa nece kao da nisu "jeli leba jutros" :D

kako volim porto, jebote koliko mastovitih tehnichara na jednom mestu, i bash sad su nashli da useru tradiciju... kme

fallout_table.gif

@manki

jesi ti gledao united uopste? od tacno 73 minuta su se povukli i nekim cudom (citaj rio+vidic) su uspeli da ne prime gol.Do tada su bili ujednaceni, sem na pocetku kada je utd imao ofanzivu na hard.

Neka osvoji Mancester Ligu Sampiona, ali sve bih dao da kiksnu u prvenstvu !!!!!!!!

Brate mora da im se desi, jure 5 trofeja, imaju doduse laksi raspored do kraja, ali dace bog...

~~

arsenal uzima ligu sampiona.

arsenal uzima premijer ligu.

mark my words!

fixed :)

elem,ako arsenal bude onako lepo igrao (prvi gol volkota :o :O,ne samo gol nego i cela akcija tj stikla fabregasa) a mutd ovako kako igra,sabice ih arsenal

i kolko god kenjali ljudi za barsu,ja mislim da ce biti gusto u polufinalu

Um caruje, Dundo Maroje!

meni je ultramegadrago sto je manutd prosao..jer ce biti mnogo ukusnije kad ih sabijemo u 1/2f:)

realno arsenal igra prvu u gostima, svi su se oporavili, igraju fino..mancester juri na sve strane, pod pritiskom je, ne igraju bas idealno..svi uslovi su na stolu da Arsen pobedi:)

inace ovde po komentarima bi se zakljucilo da celzi ne ucestvuje ni u borbi za ls ni za pl..nego da su tu cisto neki dodatak..realno, imaju hidinka i doltru i najlaksi raspored u ligi..

ne bi ih nizasta otpisao..a LS mozda najvise zasluzuju od ovih ovde timova jer 6 godina igraju 5 polufinala..pa jebem mu sunce..

arsa jos moze lepo da prodje..tipa dupla kruna ovo ono..fa cup i ls :))

mada mislim da je kup rezervisan za felainija i artetu..:D