gruja Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Ne verujem da je Lex bio ozbiljan :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 BANEEEEE IVANOVIIIIIIIC kakvu je sansu dobio na kakvoj tekmi i dade go decko..svaka mu cast! kako god da se zavrsi tekma on izbija u prvi plan a to je stvarno sjajno Necete verovati ali taj Bane Ivanovic je, ako se ne varam pre 4-5 godina igrao Opstinsku Ligu, Ustvari bio je na pozajmici iz Srema, ... i pogledajte dokle je stigao momak stvarno neverovatno, kako cujem iz prica starijih igraca, kazu da nije bio nikakav potencijal ... lol Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 ne razumem tvoju poentu ?!:D a gde je trebao da igra ?! odma u zvezdi i partizanu ?!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 ne razumem tvoju poentu ?!:D a gde je trebao da igra ?! odma u zvezdi i partizanu ?!:D :/ mrzi me da objasnjavam :) Ukratko, mislili su da nije ni za kurac ... ali eto dokle je stigao radom i trudom ... Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 ma cuti i Nemanja Vidic se rodio go bez Mancesterovog dresa i gle dokle dogura covek sta ti je zivot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Ovaj Koma postao zajeban hejter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 ocu da me primete 2 godine sam ovde a niko nista o meni!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 najjachi si druze :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 :/ mrzi me da objasnjavam :) Ukratko, mislili su da nije ni za kurac ... ali eto dokle je stigao radom i trudom ... pa ako nisi primetio nije on jedini za koga su rekli nemas pojma...i ko zna da li su rekli jer nije znao ili je neko sa vezom igrao :D imas u basketu primera djordjevic tomasevic bla bla Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 I Pedja Stojakovic je oteran iz Zvezde kao neperspektivan :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 za to nisam siguran :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 Ja jesam :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 znam da su Pedju oterali odnekud ali da li je zvezda...a najbolji nas igrac u NBA :) ima tu gomila primera, mora trener da ima nos za talente... Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 tom logikom sam i ja trebao za arsenal sad da igram :D al ima kalimero pravo, sta svi moraju da igraju za partizan/zvezdu da bi uspeli u svetu. svaka cast banetu nema sta Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 jbg i ja sam bio nadomak potpisivanja za Barsu ali me smorio fudbal :))) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Sutra prenose Pool :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 to je kul sada poshto je ovo resheno,a bice dobra tekma.morace ovi nesrecnici da napadnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 od 0-2 u glavu Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 (edited) joj prenose pool jebeni a oni su prsli ko bas e jebem ti Matica. mora striming da radi edit greska, pomislih da je Mancesterova tkma isti dan :D Edited April 13, 2009 by Koma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 nije, prenose utd-porto u sredu, a dobro je za pool, em vise ljudi to gotivi em ce barsa bajern biti smor tekma :D Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 dobar je ovaj ceh..muahah..sta mu bi jbt..pomracenje mozga Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 a daaaaj kad su nasli da igraju fudbal u picku materinu i liverpul i sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 (edited) ovaj kantaleho uvek ali uvek napravi neko sranje..onakvih duela ima 100 po utakmici..za to jednostavno niko ne sudi penal.. secam se da sam zamrzeo njegovo lice kad je na SP2006 sudio italiji `penal` u 90m protiv australije..posle te kradje mu ne bi dao da sudi regionalnu ligu.. edit: poludeo je potpuno, sudi ko balet da igraju Edited April 14, 2009 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 pishkiii pishkiiii shish shish blurp blurp pshhhhhhh piiiiishki Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 ma ne, nije namesteno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts