Jump to content

SD Partizan 08/09

Lex

Recommended Posts

pa ne mora da znaci uvek da je bolji

poenta tog dovodjenja je da se napravi konkurencija u samom timu

da svi vide da nisu zameniljivi

da se svi zapitaju dal je njihovo mesto sigurno

da ispadnu ljudi sa slabijom zeljom ( tu sam)

da se onda vidi ko se i dalje trudi vise i ko ce imati vise sanse da pokaze nesto

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Razumeo sam ja sta si ti mislio vec u tvom prvom postu, samo me malo iznervirao Formicin post "zbog nekog ko je tek dosao", mislim jebote kao da ne moze da dodje niko bolji od njega.

edit: evo ceo quote

Ovde formica uospte me pominje razloge zbog kojih je taj neko dosao, nego kao "ej gari ja sam iz bg ajde pali sta ti trazis u Partizanu" -e to mi ide na kurac.

Poenta cele price je da treba da se vrsi selekcija po kvalitetu bez obzira odakle je ko, a to sto danas nije tako jebiga...

nemoj da se ljutis mnogo nidzo nije dobro za zivce :***

izvini shto nisam detaljno obrazlozio svoj post. nisam ulazio u to ko je bolji a ko je gori. jer sam mislio da se iz prethodnih postova videlo shta odradjuje ulazak u klub. a to je veza, a ne staz u klubu.

dakle nema veze sa kvalitetom igraca, iako bi Partizan trebao u svom seniorskom timu treboa da ima vise igraca iz juniorskog pogona jer Partizan kao klub i brandname po defaultu trebao da ima jak mlad pogon. (kao shto ima)

shto ti ljudi ne dolaze do prvog tima. e upravo zbog veze.

nadam se da sam sad bio jasniji, i da se ne nerviras previse :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Sve je to ok sto vi pricate, ali po vama onda ne bi trebao niko sa strane da dolazi u Partizan i da igraju samo oni sto od malena treniraju u Partizanu? Samo mi pojasnite ovo molim vas, mozda nisam dobro razumeo.

to niko nije rekao,

ako je on bolji od mene, sigurno je da ce igrati.

problem je to sto se dovode klinci na preporuku kojekakvih ljudi, da ne kazem preko veze, ali definitivno neprovereni klinci za koje se samo culo 'da dobro pika fudbal na poljani' i takav dodje u klub koji mu placa hranu i smestaj. normalno je da ce on igrati pre mene cak i ako nije bolji, posto klub daje neki kes za njega, ulaze u njega, za razliku od mene.

isto ti je i sa vrhunskim klubovima. sigurno je da ce se vise muciti starosedeoc nego neko ko je doveden za 5mil evra, znaci imace vise kredita od igraca koji je tu vec par sezona, a koji se nije dokazao, sto je i normalno, ali kazem, normalno za vrhunske klubove.

kao prvo ja sam igrao fudabl

e sad poenta te rasprave je u tome da, vec sam reko al ae posto ti nije jasno

imas ljude koji treniraju koji su tu godinama treniraju svaki dan i to

onda dodju likovi sa strane i zauzmu ta mesta i to ne zato sto su bolji vec zato sto ili imaju veze jer su svi klubovi komunisticki

i ono najbitnije od svega je da ce da se trude vise jer ako se ne trude vise morace da se vrate u svoje selo u kome mogu da postanu pijaci ispred prodavnice i nista vise

e i onda dodje vreme da svi ti sad vec igraci imaju 18 godina i trebaju da postanu nesto i pocnu da igraju profesionalnu zasta su izgubili ceo zivot

i onda partizan kaze e boli nas kitica sto imamo 100 dece koje su igrala ovde ceo zivot kad mozemo da dovedemo debile iz crne gore koji civilizaciju nisu videli sem na tvu da bi sutra mogli da prodamo utakmicu kad odemo tamo za pare ili namestimo rezultat ili jos bolje damo njima neke igrace koje necemo nek se oni jebu u vukojebeni

kili je u sustini objasnio.

Prichate neshto shto svi znamo. Naravno da je jadno stanje u nashem sportu.

Bez obzira na to, ako si uporan i dovoljno dobar, skoro uvek mozesh da nadjesh resenje i uglavish se negde. Najlakshe je odustati od fudbala sa 18god i proklinjati sudbinu.

Ako ipak nisi dovoljno dobar, ili nemash srece i sl. znacesh za 10 godina da si bar sve pokushao

Pa, dobro ... Samo 1:0 za sad. :/

Ako već izgubimo ovo će da bude dobro iskustvo za kup UEFA, možda nas tamo usere liga :)

-edit-

E, jebi ga ... :(

-edit2-

ZOMG TOŠIĆ !!

-edit3-

Bravo i posle svega !

GG

Edited by Atomic

pa i da je bio ofsajd,a nije,bio je auto-gol tako da...

al uvek me iznervira ta nepravda,u svemu,jbte oni suneceni sinoc pevaju kosovo,drze zastave i nista nece dobiti,a da ne govorim za sudjenje

sve u svemu gg i KUP UEFA JE NAS !!! :D

Um caruje, Dundo Maroje!

O ne Bakijeva omiljena dva kluba jedan protiv drugog :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...