Jump to content

SD Partizan 08/09

Lex

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Highl1 said:
ja sam razumeo, zimske pripreme 35 soma, i kili pita da li se sad sve u mlаđim kategorijama plaća, ili samo ovo prvo, pa posle kad si do jaja, oni ti plaćaju sve

taj rad :D

pitam jer kad sam ja trenirao se nije nista placalo ali su pripreme bile samo za one za koga treneri kazu da ce da ide

a sad kao sto sam video iz reklame svaki idiot koji plati 35k din moze da ode i ako nikad ranije nije ni usao na teren

jebote ne mogu da zamislim Kilija sa Babovicem i ostalim pederashima :))

Ivan_ said:

gruja novi alen

Ivan said:

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

jebote ja kad sam igrao protiv Partizana kao klinac(da igrao sam protiv njih,kurchim se),i izlazi vec pomenuti pederash i nosi plave r9 a u ruci mu iste kope druge boje.Mater mu jebem,da mi kum iz Italije nije poslao asiks kope,ne bih znao dalje od sportovih sa sto sezdeset krampona!

Ivan_ said:

gruja novi alen

Ivan said:

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

gruja said:
jebote ne mogu da zamislim Kilija sa Babovicem i ostalim pederashima :))

ja se nikad nisam uklapao u profil ljakse fudbalera koji su sa 12 godina izgledali kao ja sada sa 21 :)

LESkO said:
i ja sam igrao vs Partizana kao klinac,i to na JNA (OOOO DA,KURCIM SE:D),a sto se tice kopi,imao sam adidas predatorke,dobio od caletovog kuma iz Svajcarske :)))).

koje je to godine bilo i jel bilo pred neku utakmicu partizana sa sve navijacima :D?

Tada sam ja vec prestao, 2002 sam vec upisao fax i odustao sam od fudbala vec godinu-dve pre toga dok sam bio u Gimnaziji.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...