Kal1mero Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 dokle vise ta prica o budzetu navijamo sada za cibonu da dobije sve do kraja pa da bude prva u grupi :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 prica o budzetu dokle god idemo u 1/8 bijemo unikahu,cska,pao i svake godine sa drugom ekipom -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 nije 1/8 nego 1/4 finale ;) to sto su igraci manje placeni nego sto bi trebalo ne znaci da su oni manje kvalitetniji onda ...evo kosta perovic prima 800 000e godisnje pa je opet rupa od igraca....novac ne znaci kvalitet :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 da smo imali veci budzet, mogli smo da zadrzimo Pekovica...sa njime bi bili ozbiljni favoriti za titulu prvaka Evrope. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 (edited) njemu je ostalo jos godinu dana od ugovora..partizan je mogao da ga zadrzi.....mogao je da obnovi ugovor na vreme sa njim :D da ga zadrzi nikako nije mogao jedino da ima budzet kao panatenaikos sto je nemoguce on prima 1.5 ili 2milionae u pao-u tako da jbg taj budzet nikada necemo imati to je onda sasvim druga prica Edited February 26, 2009 by Kal1mero Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 on tamo dobija 4 milke za 3 sezone, ostavljam ti kali sam da sračunaš 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 koliko se secam pekmen je otisao kao slobodan igrac a za kecmana smo uzeli neku lovu. ili bese obrnuto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 obrnuto, mislim da je za pekmena pao puko nesto preko milju evra Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 eto, taman ovaj kesh shto smo pukli za Miladina(ili Mladen?) Kovacevica :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 obrnuto, mislim da je za pekmena pao puko nesto preko milju evra fixno obestecenje 500 000 e (izvor Tegeltija SOS ) :D za palasija nista nisu dobili ni za kecmana :D svaki crnja zahteva prvi ugovor od 100 000 na 1 godinu :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 haahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 bravo stranci u usta vas jebem...strendzeri , misim da je novica rekao :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 ide se na derbi ipak fak jea ! :D -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 a bila je prica da se nece ici? Sto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 kapiram da je mislio na sebe, a ne na grobare kao organizovane navijace :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 JEBAĆEMO VAS SUTRA,GROBARI Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 what mendzi said :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 beogradska hronika kaze partizan u areni igra ;D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 dobro, neka bude ta probna na mecu koji nema takmicarski znacaj, mada cenim da nece biti kao u pioniru, u stvari siguran sam ali nebitno...taman da odem u arenu prvi put :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 kapiram da je mislio na sebe, a ne na grobare kao organizovane navijace :) uf,glup sam stvarno,pusti me... :( @Doca idemooooooooo!!! :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 dokle vise ta prica o budzetu navijamo sada za cibonu da dobije sve do kraja pa da bude prva u grupi :D fiki brate ti si prso :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 nisam prso obrazlozio sam zasto tako mislim :P nikada nase ekipe nisu imali budzete kao evropske :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Nikad nam nije ni trebalo da imamo tolike budzete jer smo pravili talente(neki to jos rade) i podrsku grada/zemlje koje realno jedva da ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 nisam prso obrazlozio sam zasto tako mislim :P nikada nase ekipe nisu imali budzete kao evropske :D kali pa brate da... ne znam... da jebes planinu ne mozes da kazes da tim koji promeni Pekovica, Kecmana, i Palasija, a ubaci Rasica, Veselog, i Rakocevica da igraju na tim pozicijama, i da ostvari bolji rezultat nego prethodne sezone, znachi ne znam shta, ali da mi kazes da to nije genijalnost ne mozes da mi objasnis. Shbbkbb, da ima novca, tek da su ti glavni igraci zadrzani, ili da barem imamo jos jednog poentera, da je bilo para da se dovede jos jedan ili dva igraca, da se ostavi Pekovic na toj poziciji ili upare Milojevic i Pekovic, i tako dalje, Partizan bi sigurno igrao jedan od najboljih basketa u evropi i sigurno bi bio na F4. A ranije, nikad nase ekipe nisu imale budzete to je zato shto basket ranije nije bio u fazi u kojoj je sada. Basket je u velikoj expanziji, pa da ne pricam sada da poredis plate iz '89 i '09, nego mozes da poredis '01(od EP u turskoj) i '09 i videces koja je to expanzija shto se tiche ulaganja novca u igru. A kad novac udje u igru mi smo uvek bili uzhas, tako da se neki ozbiljan rezultat REALNO ne moze ocekivati (primer: fudbal), kako Dule uspeva ovo nikome nije jasno, skidam mu kapu. A dokle prica o budzetu? Dok god se bude izdvajalo za "kraduckanje" u izgradnji auto-puta, a ne za tim koji iz godine u godinu postize izvanredne rezultate, i dok god se mozda nesto i ne promeni u strukturi Partizana sa te strane, jer sigurno i njihove krivice ima u celoj prici. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 partizan dobio vasas 9-7 i tako obezbedio 1 mesto u grupi kolo pre kraja ... Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts