killYg0r Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 video sam u zurnali da partizan reklamira kao prodaju pripreme zimske oko 35k kosta skola fudbala jel su to sad uveli da se sve placa cak i ono redovno treniranje ili je to samo kao trial pa da posle prime ko je dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 da li te je iko razumeo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 (edited) i ja nisam razumeo :) Edited June 6, 2009 by grb1tj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 ja sam razumeo, zimske pripreme 35 soma, i kili pita da li se sad sve u mlаđim kategorijama plaća, ili samo ovo prvo, pa posle kad si do jaja, oni ti plaćaju sve 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 vrh :) prevodilac :) ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 ili je to samo kao trial pa da posle prime ko je dobar mislim da je tako...stim shto ima manji broj klinaca koji u startu krecu za dz Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 6, 2009 Report Share Posted June 6, 2009 ja sam razumeo, zimske pripreme 35 soma, i kili pita da li se sad sve u mlаđim kategorijama plaća, ili samo ovo prvo, pa posle kad si do jaja, oni ti plaćaju sve taj rad :D pitam jer kad sam ja trenirao se nije nista placalo ali su pripreme bile samo za one za koga treneri kazu da ce da ide a sad kao sto sam video iz reklame svaki idiot koji plati 35k din moze da ode i ako nikad ranije nije ni usao na teren Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 Eto druge sanse za tebe kili ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 mozda da sam mladji 10 godina :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 jebote ne mogu da zamislim Kilija sa Babovicem i ostalim pederashima :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 7, 2009 Report Share Posted June 7, 2009 (edited) bio bi i on pederas kao i ostali! sa sve kosicom masnom :)))))))))))))))) Edited June 7, 2009 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 jebote ja kad sam igrao protiv Partizana kao klinac(da igrao sam protiv njih,kurchim se),i izlazi vec pomenuti pederash i nosi plave r9 a u ruci mu iste kope druge boje.Mater mu jebem,da mi kum iz Italije nije poslao asiks kope,ne bih znao dalje od sportovih sa sto sezdeset krampona! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 ja sam nosio polovne najke sa 13 krampona, u prethodnom vlasnistvu teshanovica iz, tada, teleoptika! :) ili teshovic, ne mogu sada da se setim! uglavnom levi bek/krilo partizana kasnije :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 i ja sam igrao vs Partizana kao klinac,i to na JNA (OOOO DA,KURCIM SE:D),a sto se tice kopi,imao sam adidas predatorke,dobio od caletovog kuma iz Svajcarske :)))). Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 jebote ne mogu da zamislim Kilija sa Babovicem i ostalim pederashima :)) ja se nikad nisam uklapao u profil ljakse fudbalera koji su sa 12 godina izgledali kao ja sada sa 21 :) i ja sam igrao vs Partizana kao klinac,i to na JNA (OOOO DA,KURCIM SE:D),a sto se tice kopi,imao sam adidas predatorke,dobio od caletovog kuma iz Svajcarske :)))). koje je to godine bilo i jel bilo pred neku utakmicu partizana sa sve navijacima :D? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 ja sam nosio polovne najke sa 13 krampona, u prethodnom vlasnistvu teshanovica iz, tada, teleoptika! :) ili teshovic, ne mogu sada da se setim! uglavnom levi bek/krilo partizana kasnije :) Darko Tešović 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 studenski grad ftw :D DA IGRAO SAM VS BEZANIJE :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 koje je to godine bilo i jel bilo pred neku utakmicu partizana sa sve navijacima :D? pa da,igrali smo predigru Partizan-Milicionar...nije bilo navijaca,ali opet,filing je bio neverovatan... :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Igrao sam i za Bezaniju i za Studendski Grad kad sam bio mladji . We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Ja za Radnicki Nbg,bili smo ljuti protivnici >.< Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 iz godine u godinu sve je losiji studendski... bubamara je isto hit bila :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Igrao sam i za Bezaniju i za Studendski Grad kad sam bio mladji . ortak mi je igrao tu :) Peric se preziva, bash nizak momak tu negde 2002-03 je igrao chini mi se...jel ga poznajesh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Tada sam ja vec prestao, 2002 sam vec upisao fax i odustao sam od fudbala vec godinu-dve pre toga dok sam bio u Gimnaziji. We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 I gledaj sad kako si samo uspeshan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Partizan u EL naredne dve sezone, Opacic ipak nije govorio budalastine.Sezone 2011/2012 igrace tim sa najvise bodova EL ali je bodovanje promenjeno.Partizna u EL naredne 2 sezone. Da li je ovo pobeda srpske kosarke ili nepostovanje dogovora pitanje je sad :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts