absolute Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 ma pushite mi svi od reda, ja sam umetnik. ako mogu da dodjem na bf u kupacim gacama i japankama mogu malo i da se derem. a tebe nemke cu da nabodem za ovo :D :( shoot the messenger... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 zabavno je, ne primecuje se da je premeshteno sa kalisha, osim shto mi se chini da je bolje jer ima vishe mesta, pa ni na najprometnijim mestima nije krkljanac iako ima brda ljudi, na pivo se ne cheka dugo:) javni se veceras ako dolazish. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 ima finih za 85 kinti vec, ne znam koliko su jelen i lav dodushe:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 lavchina je 80dindzhi, ali ne sipaju 0.5 koliko pise na cenovniku, vec ti i chashu od 0.33 krate :))) a ginis 200 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Ima neko izmedju bine i luna parka, 75 din, preko puta "Copakafana". Uzeo juce da probam Ginisa, crno, odlicno je, samo mi dado neko mlako jebo je ja. Probao i od borovnice, nije lose ali je malo vise slatko. Posle toga jos dva becksa, pa u Luna park na skorpiju. Kako mi je bilo dobro. Jos me neka klinka izgorela cigarom po ruci majku joj... Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 onaj ginis tamo nije ni za qrac, to shto koshta 200 kinti ne znachi da je dobro;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 lav je zaista valjan tocheni,i tuborg,e sad,ne znam kakvi su na festu,ali ne mozete se zajebati sa njima. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 kolko je bavaria? :))))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 ma kakav ginis da pijesh iz plastichne chashe, to je bogohuljenje :] uopshte bilo koje pivo koje smatrash dobro, ne piti iz krigle je pola iskustva. odlepili ste sa voznjom na 6 piva, pa niste vi mudoman! ou yea! jel ti se josh ledi govno kad se setish! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 realno, ja sam cirkao jelen iz granate, 200 kinti, najmanja razlika u odnosu na prodzu:) dobri su oni dubioza juce:) svi sto su bili u fazonu da se nalaze, jebiga, nisam video postove, vec sam bio otisao ili nisam bio tu...sto se tice veceras, 50-50 su mi sanse, tako da ne znam, sutra bi trebalo sigurno, ali ni to ne znam (lol), tako da zivi bili pa videli. sto se tice nekog utiska, meni ovo gotivnije, blize je (dobro, to je subjektivno), IMA VISE PROSTORA, meni to najbitnije, stanes negde i kul si, neuporedivo u odnosu na kalis. i naravno PISANJE UZ KAMION KEVA!:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 sto se tice nekog utiska, meni ovo gotivnije, blize je (dobro, to je subjektivno), IMA VISE PROSTORA, meni to najbitnije, stanes negde i kul si, neuporedivo u odnosu na kalis. i naravno PISANJE UZ KAMION KEVA!:) Zašto brate mili pored mirišljavih toaleta? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Bio juce na sat i po, cisto da cujem Dubiozu i nisam zazalio, odlican su bend, bilo i sutke, dredova kolko oces. Pivo Paulaner preporuka, Bavarische original :) Tesko da cu veceras, radim... Inace ako si sa ekipom dobro ti je bilo gde da si... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 paulaner bash treba voleti, ono ti dodje kao neko mnogo ruzno dete, kao ruzno ej al je tvoje:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Nemam pojma o cemu pricas, meni je to pivo vrhunsko. Svabe nisu mutave. Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 pa vidi se da je pivo kvalitetno al ima specifichan ukus, shto se tiche mutnih irski white clover ili kako se vec zove je bolji, meni barem ofc. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Mozda si ti probao ono sladje sa vise jecma? :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Si imao uslov, Ledu? jesam brate, mislim da sam jos par meseci pod uslovnom...al nebitno, ovi u smederevu ne gledaju to uopste, al ce mi verovatno uzeti na tri meseca bez obzira na sve... eh jebi ga dule,bas mi bedak :) al sto nisi odma taxijem dosao,jeftinije bi te izaslo,a ovako jebi ga... ne bih nikoga da kritikujem ali 6 piva je dosta da bi posle seo za volan... naravno,zavisi kad popijes poslednje,ali svejedno,velika je kolicina. a jos ti lepo pise,na izlazu,dont drink and drive :) jeste 6 piva velika kolicina, al veruj mi, ja ne bih sedao za volan da nisam bio sposoban da vozim...ipak sam previse iskusan da bi se zajebao i seo pijan...kao ste se i vidi iz prilozenog, jer sam naduvao samo 0,79... ajmo ovako... dule, vitja, shule... koje ste jebene prodajetine najgore!!! veceras je jure objasnio, atmosfera je bila do jaja!!! neka vam bude zao sto niste bili!!!! pushi ga mendzi:) vidimo se veceras... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 vudu: jednom sam usao u mirisljavi toalet i sledecih petnes puta uz kamion:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 kako da od zeleznicke dodjem do usca? i da.. koliko je bavaria? :)) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 izgleda da necu ove godine moci da odem na BF...ne mogu da verujem...jedino sutra da odem na Gudinga,ali to mi povlaci mnoge druge stvari...nemam snage breeee... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Ne znam, sve je to super sto je na uscu, vise prostora tralalaal, al bez kalisha nema dushu Nije to beer fest ako mozes da hodas normalno kroz masu :) Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 kako da od zeleznicke dodjem do usca? i da.. koliko je bavaria? :)) Tramvajem 7 i 9 do Hajata i onda malo pesaka i gg Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 crveno pivo je do jaja Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Ne znam, sve je to super sto je na uscu, vise prostora tralalaal, al bez kalisha nema dushu Nije to beer fest ako mozes da hodas normalno kroz masu :) Upravo to, imam osecam da nemam osecaj! :D Kao da nisam na bf-u... pogotovo kad udjesh na ulaz kod ck-a odmah, dok dodjesh do gore zaboravish gde si krenuo :( Nije to to bez kalisha... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 do jajaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts