absolute Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Ma oni bi nas "matore" u planinu pa malj preko pogace na glavi...video sam Kreatora kako me gleda na basketu....:( @Maude I ja se jos uvek smejem na tu informaciju :(((( @Igi Lako je vama arhitektama, nisu svi ubogi pravnici :) Sutra posle rhh idemo... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 daj otkaz i zajebavaj se ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Ja sam bio sinoć i super mi je bilo. Popio sam dosta (nažalost nisam primetio neko rumunsko pivo) stranih piva (ono Irsko, pa bavarsko, ono MB i češko), i onda se nisam osećao baš najbolje (ja sam ležao na travi, glava mi je bila u zemlji, ako me neko video). Posle sam malo došao ka sebi, taman kad su počeli So Sabij. Oni su mi se baš svideli, još nisam video crnce da pričaju na srpskom. Ići ću verovatno još koji put, mogao bih da dođe u tu subotu, kada se svi okupljate. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 @Igi Lako je vama arhitektama, nisu svi ubogi pravnici :) mnogo mi je lako, sutra uveche najverovatnije necu ici nigde zbog posla. krvav je nash hleb Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 jedina razlika izmedju mladje i starije ekipe je to sto mi imamo vishe para da potroshimo na pijanchenje. Otkad Vudu spada u mladju ekipu :)? Ja dolazim u subotu na Pukija i Gudinga. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 blabla truc:)...elem, super bilo, al me na kraju smorila murija kod siva, naduvao 0.79, ode dozvola na tri meseca:(...kad sam ja debil, ulecem na zuto u raskrsnici i tako su me i snimili, verovatno me ne bi zaustavljali...al dobro, nije strasno, s obzirom da sam popio 6-7 piva, ubrzao mi se metabolizam alkoholoa, sta ti je moc adaptacije:)...elem, danas kuliram, al vidimo se sutra na maasu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Sta ce sutra da ti uzmu :O ? Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 mogu mu uzeti sve ali ljubav ka alkoholu i japanu, tim redom, ne mogu nikako ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 e dule dule :( and remember kids, never go thought the yellow light when ur drunk :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 sutra idem pesaka ili taksijem:)...al u kurac, koliko puta sam vozio posle par(2-3-4-5-6) piva i nikad mi nista nije falilo, nikad nisam napravio bilo kakav incident, cak me je i murija zaustavljala, al me nisu terali da duvam...zato sto kad popijem vodim racuna i uglavnom lagano vozim...nekoliko puta kad su mi se desila neka sranja bio sam trezan poptuno i bas zbog toga sam precenio svoje mogucnosti...uostalom svi koji su se vozili sa mnom kazu da bolje vozim kad malo popijem:)...ako sad dodje rev ili neko tako i kaze sve te pijane treba u zatvor, imam samo da im kazem duvajte ga:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 lol ja idem danas, prekosutra, sutra mozda. nemam pojma ko kad svira i sta sviraju, to sam prestao da gledam na BF odavno:) i da, idem peske, ne pada mi na pamet da rizikujem moj divni novi auto:))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 dogovoreno, oko kolko idesh? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Ah, da i filmic sa sinocnjeg gubljenja na na bf... http://www.youtube.com/watch?v=sRgQSwnaNNM Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 shta pricha ovaj igi jbt:))) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Dulio, javi kad ideš sutra ako ti treba drinking companion. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Vidimo se sutra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Ah, da i filmic sa sinocnjeg gubljenja na na bf... http://www.youtube.com/watch?v=sRgQSwnaNNM AHAHAHA JEBOTE igi prestani da se drogirash, pocheo si ko kale da prichash neke nebuloze =)))) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 ma pushite mi svi od reda, ja sam umetnik. ako mogu da dodjem na bf u kupacim gacama i japankama mogu malo i da se derem. a tebe nemke cu da nabodem za ovo :D Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 ja sam umetnik nisam znao da se to danas tako zove ili i aca lukas to tvrdi Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 cete biti tamo u subotu? pa zavisi koliko se razbijem u takpe:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 eh jebi ga dule,bas mi bedak :) al sto nisi odma taxijem dosao,jeftinije bi te izaslo,a ovako jebi ga... ne bih nikoga da kritikujem ali 6 piva je dosta da bi posle seo za volan... naravno,zavisi kad popijes poslednje,ali svejedno,velika je kolicina. a jos ti lepo pise,na izlazu,dont drink and drive :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 ajmo ovako... dule, vitja, shule... koje ste jebene prodajetine najgore!!! veceras je jure objasnio, atmosfera je bila do jaja!!! neka vam bude zao sto niste bili!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Drago mi je da si se lepo proveo. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 ajmo ovako... dule, vitja, shule... koje ste jebene prodajetine najgore!!! veceras je jure objasnio, atmosfera je bila do jaja!!! neka vam bude zao sto niste bili!!!! fu...ja ti nisam ni obecao didem! zasto li me ne cudi tvoje odusevljenje jurom :)))))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 nije problem popiti 6 piva i sesti da vozis, bitno je kako i koliko si brzo popio ta piva ;) anyway jel dobro drugari tamo? u smislu vredi li se cimati iz shabaje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts