Johnn1e Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 iam probleme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 (edited) to bre, osvajamo svet! edit: lol opet ja sa ne refreshovanjem strane, ovo je bilo upuceno duletu:) Edited August 11, 2008 by Doolio brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Ada sutra? Čekajte, jel to serious basket, ili je kao opšti skup s blejom involved? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 to bre, osvajamo svet! tako je imenjace, rakija do tokija!1 vudu, kad je rur basket bi ozbiljan:)...svrati i ponesi pivo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 brate ti si admin, moras da ostanes da nam cuvas forum Nisam planirao da dođem jer imam neka posla, al svejedno, nemoj tako surovo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 brate ti si admin, moras da ostanes da nam cuvas forum tako je, pravi admin tone sa forumom vidimo se na adi, momci Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Pa, valjda je kao ozbiljno to sa basketom! pominjane se tu opklade, kafici, restorani, cascavanja... ko ne dodje celava mu keva, samo da se zna... Inace, zavrsili neki poso u firmi pa idem da pije crnom vino i jedem kolace...znjam.... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 instalirao deicide online, cisto da vidim kakva je igra :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Pa, valjda je kao ozbiljno to sa basketom! pominjane se tu opklade, kafici, restorani, cascavanja... ko ne dodje celava mu keva, samo da se zna... eh, pa zar moramo da budemo ozbiljni da bi se castili:)...a za nedolazenje, nemoj da bude ko prosli put kad sam ja izduvao samo tako:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Pa, valjda je kao ozbiljno to sa basketom! pominjane se tu opklade, kafici, restorani, cascavanja... ko ne dodje celava mu keva, samo da se zna... Inace, zavrsili neki poso u firmi pa idem da pije crnom vino i jedem kolace...znjam.... ja sam cak i spremio svoju gumenu loptu. sa njom igram bolje!!!! Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 oooruk :] jbn grlo nikako da zalechim 100% .. morao bih da prestanem da divanim na par dana kapiram, al to je u ovom trenutku (a i blizhim) neizvodljivo :| E ovako. Osvojio sam nagradno putovanje za dvoje, na nekoliko desitnacija u svetu u hotelima za 5 zvedica(Dubai, Dominikanska Republica, Kanarinska Ostrva) ALI Poklon putovanje se odnosi na bracne ili vanbracne parove od 27 i 65 godina. tt pa zavali za 70% vrednosti, simple. samo kapiram da nije transferabilno, mislim vetjina tih nagrada nije :( Upravo sam saznao da su moje šanse da odem ove godine na more potpuno nestale, jer je gazda od moje drage odlučio da ne isplaćuje plate do septembra.....a već im duguje dve plate.....SVE U KURAC!!!!!!!!! pa jel si shmeker ili nisi :] ako nisi tu je uvek kesh kredit :pljas po ushima: Pa naravno da sebi uzima....u nekoliko navrata je podizao par stotina hiljada i prebacivao na svoj privatni racun...pre mesec i po dana je 5 dana za redom podizao po sto hiljada dinara... Ja bih razumeo da firma ne radi, da propadaju ili da jednostavno nema posla, ali da se po ceo dan razbijaju od posla, plus im je u avgustu sezona, pa rade svaki dan od 8h do 18h...ne znam, verovatno sam glup za takvu shupachku logiku... koja je to firma gde zaposleni znaju shta shef radi sa parama lol • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Znaju oni koji imaju pristup tekucem racunu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Kako me mrzi da idem na trchanje :((((((( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Uhvatio me neki najveci napad pesimizma :( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
boku Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Evo jedan post posle dugo dugo vremena. Mrsko mi da postujem, praktikujem samo citanje. Da, instalirao sam mini operu pa malo trosim kredit na surfanje i to...nema meni kompa do 1og :( I know i can! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Marnuli mi kapice sa citroenovim znakom za gume koje sam kupio na rodosu..'ebem ti crnu goru.:S vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 ko ti je kriv kad ideš u crnu goru Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Jedva cekam sutra basket, mada sve su to pr0 za mene, a i nisam igrao dosta basket. Bio danas na Adi, na Makiskoj strani kod kafica Plaza, pokipili lezaljke, bleja nevidjena. Posle iznajmimo pedalinu na sat i po, vratimo je posle 3 ipo sata lol. A na pedalini zajebancija najgora, odemo na sred jezera, pa skacemo. Sise, ja skocim i pobegnu mi ovi, jedva sam ih stigao. Bas mi je super danas dan bio. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Instalirao CoH, sjajna igra :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Jedva cekam sutra basket, mada sve su to pr0 za mene, a i nisam igrao dosta basket. dovuci onog tvog smora od burazera da ga napijemo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 bio u kafani, nazdrao se ko stoka... ne mogu da disem Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 dovuci onog tvog smora od burazera da ga napijemo:) Nece sisa, ne znam kako da ga nagovorim. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 uje.. kliknem na prichajte.. i otvori mi 34tu stranu.. al ste se vi rasprichali.. ;] @topik.. uchim biohemiju, navukla sam neq prehladu.. kapi za nos i chajitji su moji najbolji drugovi.. do malo pre bejah kod drugarke koja se vratila sa mora.. bila nekih 20tak min.. od toga je 17min sigurica prichala kako je imala nezgodacije dok je ishla i vratjala.. bla.. pobegla sam sa prichom da tje da mi se zatvori lili i da moram da qpim farbu za kosu.. lol. ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Nece sisa, ne znam kako da ga nagovorim. reci mu da ce biti piva i picaka, ali tim redosledom! btw, odoh da se napijem, moram da odrzavam kontinuitet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 ja sam resio da prekinem kontinuitet od 10 dana opijanja :] veceras samo jedan vops i na sapvanje.... od sutra povratak zdravom zivotu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts