WickedWitchOfTheWest Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Cudoviste otislo na godisnji, pa sad sve na meni... Sljakeri, pizde, size i izvode neke gluposti... A mene cisto nesto zabole, jer sam lepo napunila baterije na bazencetu kod mame za vikend (((o: Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Moja mama nema bazen :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 ^^ ocesh da ti poklonim moju? Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Cudoviste otislo na godisnji, pa sad sve na meni... Sljakeri, pizde, size i izvode neke gluposti... A mene cisto nesto zabole, jer sam lepo napunila baterije na bazencetu kod mame za vikend (((o: kmeeeee hocu hocu i ja ovakav isti :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 i tata bi sine (o: Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 ko ce sad da se vuce trolom do banke glupe :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Dolazi tip u banku, nervozan i prilazi šalteru: - Dobar dan gospodine. Šta mogu učiniti za Vas? - Hoću da otvorim jebeni račun. - Molim!? Bojim se da vas nisam dobro razumela. -Šta ima tu da se razume, jebem te glupu! Hoću da otvorim jedan jebeni račun u ovoj usranoj banci! - Izvinite ali stvarno ne bi trebalo tako da razgovarate sa mnom... - Slušaj mala, kada budem hteo da opštim sa tobom, reci ću ti kako da se namestiš. Sad hoću samo da otvorim taj smrdljivi račun, nemoj me više zajebavati! - Dakle, STVARNO! Idem sad po direktora... Službenica odlazi do nekog zalizanog tipa, ovaj je sasluša, namigne dvojici gorila i sva trojica preteći prilaze neobičnoj mušteriji: - Dobar dan, gospodine. U čemu je vaš problem? - Ma nemam ja nikakvih problema!!! Dobio sam 60 miliona na jebenom lotou i sad hoću da otvorim taj usrani račun u vašoj banci , a...... - Aaaaaaaaa, tako! I ova glupa kurvetina Vas zajebava! Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 otisla sam da proverim krvnu sliku, cisto zbog sebe. For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 jok zbog mene brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 mozhda ima sidu PA ONDA I JESTE ZBOG TEBE JAO ! :D KONTASH KAO DA SI JE JEBAO HEHE bash me zanima shta ce sad ! neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Sabio si je na hard, bratori, nece smeti od sramote da se pojavljuje neko vreme. gg gari Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Dolazi tip u banku, nervozan i prilazi šalteru: - Dobar dan gospodine. Šta mogu učiniti za Vas? - Hoću da otvorim jebeni račun. - Molim!? Bojim se da vas nisam dobro razumela. -Šta ima tu da se razume, jebem te glupu! Hoću da otvorim jedan jebeni račun u ovoj usranoj banci! - Izvinite ali stvarno ne bi trebalo tako da razgovarate sa mnom... - Slušaj mala, kada budem hteo da opštim sa tobom, reci ću ti kako da se namestiš. Sad hoću samo da otvorim taj smrdljivi račun, nemoj me više zajebavati! - Dakle, STVARNO! Idem sad po direktora... Službenica odlazi do nekog zalizanog tipa, ovaj je sasluša, namigne dvojici gorila i sva trojica preteći prilaze neobičnoj mušteriji: - Dobar dan, gospodine. U čemu je vaš problem? - Ma nemam ja nikakvih problema!!! Dobio sam 60 miliona na jebenom lotou i sad hoću da otvorim taj usrani račun u vašoj banci , a...... - Aaaaaaaaa, tako! I ova glupa kurvetina Vas zajebava! ololololo omasio si topic. Inace rezem neke silne DVD-ove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 to ja zbog kilija koji je na putu do banke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 OMG ponovo strajk / protest jbt stvarno mi bg ide na kurac i svi koji misle da dolaskom u isti ce biti primeceni ... fucking hell kako sam se iznervirao , blokirase ceo gsp jedva sam se dovukao kuci peske po ovoj ogavnoj temperaturi... Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 tako i treba, pa ti sledeci put razmisli dal cesh uopshte izlaziti iz kuce :| neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 ^ idi radi nesto pametno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Nemoj, Lagze. Ostani da objashnjavash. Ja te pazljivo slusham. Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 ^ idi radi nesto pametno :D ti si pussylover i umesto da lavujesh pusi ti pishesh po forumu! kakva neverovatna kontradikcija samog sebe! pa to shto ti radish nije pametno! odakle ti prava da drugoga kritikujesh? svashta sa danashnjim forumashima te te forever neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 OMG ponovo strajk / protest jbt stvarno mi bg ide na kurac i svi koji misle da dolaskom u isti ce biti primeceni ... fucking hell kako sam se iznervirao , blokirase ceo gsp jedva sam se dovukao kuci peske po ovoj ogavnoj temperaturi... da, stvarno kriminalno što se ljudi bune što su ih ustaše oterale iz domova i pobile im rodbinu. mamu im jebem izbegličku, čekali su me ortaci u kafiću 20 minuta zbog njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 :( MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 sve je sranje, jel tako :( neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Ko bre štrajkuje mamu im jebem? Od dna Balkanske do sredine Francuske za 8 minuta zbog debila, provereno lični rekord; I DALJE MI SE CEDI ZNOI NIZ VRAT!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 preziveo sam ios i ios je preziveo mene....sada idem da se odmorim od odmora malo. Haristo Ios! It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 da, stvarno kriminalno što se ljudi bune što su ih ustaše oterale iz domova i pobile im rodbinu. mamu im jebem izbegličku, čekali su me ortaci u kafiću 20 minuta zbog njih. E care izvini, jel oni treba da se žale stanovnicima Beograda i da zbog toga blokiraju Beograd ili da se žale relevantnoj instanci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 joooj ....kako smo se razbili sinoc z) don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts