Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Cudoviste otislo na godisnji, pa sad sve na meni... Sljakeri, pizde, size i izvode neke gluposti... A mene cisto nesto zabole, jer sam lepo napunila baterije na bazencetu kod mame za vikend (((o:

p1100345bh0.jpg

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

^^ ocesh da ti poklonim moju?

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

Cudoviste otislo na godisnji, pa sad sve na meni... Sljakeri, pizde, size i izvode neke gluposti... A mene cisto nesto zabole, jer sam lepo napunila baterije na bazencetu kod mame za vikend (((o:

p1100345bh0.jpg

kmeeeee hocu hocu i ja ovakav isti :(

fallout_table.gif

i tata bi sine (o:

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Dolazi tip u banku, nervozan i prilazi šalteru:

- Dobar dan gospodine. Šta mogu učiniti za Vas?

- Hoću da otvorim jebeni račun.

- Molim!? Bojim se da vas nisam dobro razumela.

-Šta ima tu da se razume, jebem te glupu! Hoću da otvorim jedan jebeni račun u ovoj usranoj banci!

- Izvinite ali stvarno ne bi trebalo tako da razgovarate sa mnom...

- Slušaj mala, kada budem hteo da opštim sa tobom, reci ću ti kako da se namestiš. Sad hoću samo da otvorim taj smrdljivi račun, nemoj me više zajebavati!

- Dakle, STVARNO! Idem sad po direktora...

Službenica odlazi do nekog zalizanog tipa, ovaj je sasluša, namigne dvojici gorila i sva trojica preteći prilaze neobičnoj mušteriji:

- Dobar dan, gospodine. U čemu je vaš problem?

- Ma nemam ja nikakvih problema!!! Dobio sam 60 miliona na jebenom lotou i sad hoću da otvorim taj usrani račun u vašoj banci , a......

- Aaaaaaaaa, tako! I ova glupa kurvetina Vas zajebava!

Dolazi tip u banku, nervozan i prilazi šalteru:

- Dobar dan gospodine. Šta mogu učiniti za Vas?

- Hoću da otvorim jebeni račun.

- Molim!? Bojim se da vas nisam dobro razumela.

-Šta ima tu da se razume, jebem te glupu! Hoću da otvorim jedan jebeni račun u ovoj usranoj banci!

- Izvinite ali stvarno ne bi trebalo tako da razgovarate sa mnom...

- Slušaj mala, kada budem hteo da opštim sa tobom, reci ću ti kako da se namestiš. Sad hoću samo da otvorim taj smrdljivi račun, nemoj me više zajebavati!

- Dakle, STVARNO! Idem sad po direktora...

Službenica odlazi do nekog zalizanog tipa, ovaj je sasluša, namigne dvojici gorila i sva trojica preteći prilaze neobičnoj mušteriji:

- Dobar dan, gospodine. U čemu je vaš problem?

- Ma nemam ja nikakvih problema!!! Dobio sam 60 miliona na jebenom lotou i sad hoću da otvorim taj usrani račun u vašoj banci , a......

- Aaaaaaaaa, tako! I ova glupa kurvetina Vas zajebava!

ololololo omasio si topic. Inace rezem neke silne DVD-ove.

OMG ponovo strajk / protest jbt stvarno mi bg ide na kurac i svi koji misle da dolaskom u isti ce biti primeceni ...

fucking hell kako sam se iznervirao , blokirase ceo gsp jedva sam se dovukao kuci peske po ovoj ogavnoj temperaturi...

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

^ idi radi nesto pametno :D

ti si pussylover i umesto da lavujesh pusi ti pishesh po forumu!

kakva neverovatna kontradikcija samog sebe! pa to shto ti radish nije pametno! odakle ti prava da drugoga kritikujesh?

svashta sa danashnjim forumashima te te forever

neka osoba glupak hehe

OMG ponovo strajk / protest jbt stvarno mi bg ide na kurac i svi koji misle da dolaskom u isti ce biti primeceni ...

fucking hell kako sam se iznervirao , blokirase ceo gsp jedva sam se dovukao kuci peske po ovoj ogavnoj temperaturi...

da, stvarno kriminalno što se ljudi bune što su ih ustaše oterale iz domova i pobile im rodbinu. mamu im jebem izbegličku, čekali su me ortaci u kafiću 20 minuta zbog njih.

da, stvarno kriminalno što se ljudi bune što su ih ustaše oterale iz domova i pobile im rodbinu. mamu im jebem izbegličku, čekali su me ortaci u kafiću 20 minuta zbog njih.

E care izvini, jel oni treba da se žale stanovnicima Beograda i da zbog toga blokiraju Beograd ili da se žale relevantnoj instanci?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...