ChemerBoy Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Ja vise ne znam sta da mislim. ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Oslobodjen Naser Oric, nikoga nije ubio, sve su mu namestili. Oslobodjen i Haradinaj, nikoga nije ubio, sve su mu namestili. Uhapsen Radovan Karadzic, sve je pobio, dosta se izvlacio. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 tuga je da postoji svako ko se raduje ovom hapsenju kao da ce nam zbog toga svanuti nestati milion problema nevezanih za to hapshenje... i da lol za prichu da je radio u ordinaciji kao nadri lekar i da je bio u bgu sve vreme a za to kao niko nije znao pored tolikih stranih agenata po srbiji lol ispushio dogovor ili se amerima jednostavno nakrivio curak... kao sto im se nakrivio da vojvodina za 10 godina dobije nezavisnost i cao... posle cemo se ceshati shta bi gde je srbija... sad but true :/ Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Oslobodjen Naser Oric, nikoga nije ubio, sve su mu namestili. Oslobodjen i Haradinaj, nikoga nije ubio, sve su mu namestili. Uhapsen Radovan Karadzic, sve je pobio, dosta se izvlacio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 ma smehoteka... Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Sad je nasoj pro evropskoj vladi braon jezik od evropskih dupeta. Desi satane :) Nesto te ne vidim na onome snimku da ga branis sa ostalih 17 ipo pristalica. A da boleo te kurac da izlazis iz gaibe ali je cool prdeti po forumu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Da nije kriv nikad se ne bi ni krio... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 pa nije se krio vidis da je normalno radio,ziveo :D Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 zato gsp dize cena za 8% od 1-og avgusta.... potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Da je kriv, kriv je jer da nije kriv ne bi bio Dragan Dabic. Ako su uhapsili slinu matoru. Danas je dan zalosti za radikale ahahahahahahahah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Desi satane :) Nesto te ne vidim na onome snimku da ga branis sa ostalih 17 ipo pristalica. A da boleo te kurac da izlazis iz gaibe ali je cool prdeti po forumu :) stator 1 satan 0 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShMiGs Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Da je kriv, kriv je jer da nije kriv ne bi bio Dragan Dabic. Ako su uhapsili slinu matoru. Danas je dan zalosti za radikale ahahahahahahahah. o bozhe... ( )... “The finest steel has to go through the hottest fire...” Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Oslobodjen i Haradinaj, nikoga nije ubio, sve su mu namestili. sadrzaj njegove knjige je cista imaginacija, ipak je on plodan pisac :D @topic - about time... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Jebote koji car. Seta se lik terazijama sve vreme, objavljuje knjige, daje intervjue, jebote pobedio je :D Sad jos da ispadne i da Mladic drzi teretanu u centru grada i to je to. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 pa ili teretana ili da radi u onom vojnom muzeju(stalivec) oruzja preko puta filozofskog faxa :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 ahahah teretana:) SILVER GYM :) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 (edited) Desi satane :) Nesto te ne vidim na onome snimku da ga branis sa ostalih 17 ipo pristalica. A da boleo te kurac da izlazis iz gaibe ali je cool prdeti po forumu :) Pa shta onda, ni ti nisi bio na onom pokushaju gej parade od pre par godina, pa opet niko ne spori da si golema pederchina. Also - I NEBO PLACHE ZA RADOVANOM!!1!1 Edited July 22, 2008 by Wulfgar Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Ma to su oni gledali prognozu + namestili hapšenje kad su odmori da ljudi ne dođu na proteste osim ovih džabalebaroša. Enihau, koja je pozadinska priča za Wulfgarovo etiketiranje Statora kao homoseksualca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 pozadinska pricha :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 shutnuo ga je letos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Pa shta onda, ni ti nisi bio na onom pokushaju gej parade od pre par godina, pa opet niko ne spori da si golema pederchina. awww, ko se to naso prozvan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Pa shta onda, ni ti nisi bio na onom pokushaju gej parade od pre par godina, pa opet niko ne spori da si golema pederchina. Wulfi - 5 Stator - 0 Volim kad napusavate rete tipa Italiana i Statora.. Oslobodjen Naser Oric, nikoga nije ubio, sve su mu namestili. Oslobodjen i Haradinaj, nikoga nije ubio, sve su mu namestili. Uhapsen Radovan Karadzic, sve je pobio, dosta se izvlacio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 uuizdaja narode! uizdaja! svetu srpsku zemlju krajinu ste prodali! salu na stranu, pozdravljam hapsenje, ali se osecam kao posran znajuci de ce biti izrucen The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Zar nisu mogli cekati 2010... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 btw, nesto mi ne lici na ovim slikama na sebe...jeste brada, godine i sve to, al uporedite stare slike, oci, nos, kao da nije on...nije teorija zavere, jebiga, mozda je isao na platicnu operaciju:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts