G!!! Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 kako su ovo lepo namestili dachicu i spsu :) svaka im chast i time ih zakopali za sledecih 20 godina lol mada jebe se dachicu nakupio se josh love Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 (edited) "Radovan Karadžić je prebivao na opštini Novi Beograd pod lažnim identitetom i kao Dragan Dabić se bavio alternativnom medicinom u jednoj privatnoj lekarskoj ordinaciji", rekao je danas novinarima predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Hagom Rasim Ljajić. On je na konferenciji za štampu koja je održana u Palati "Srbija" dodao da je poslednje prebivalište Karadžića bila opština Novi Beograd. Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević je rekao na konferenciji da je Karadžić uhapšen sinoć u okolini Beograda prilikom premeštanja sa jednu na drugu lokaciju. Vukčević i Ljajić su potvrdili da se Karadžić uglavnom branio ćutanjem, kao i da mu je uručena optužnica Tribunala. Ljajić je rekao da je praćena grupa osoba, za koje se pretpostavljalo da su bili u mreži Karadžića i da je on tako lociran. Na konferenciji je saopšteno da se Karadžić slobodno kretao gradom, kao i da se pojavljivao na javnim mestima. Vukčević je dodao da ni stanodavnci Karadžića nisu znali za njegov identitet". fatboy sry.. ;] Edited July 22, 2008 by lazy* ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 (edited) fuckin santa claus Edited July 22, 2008 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 bas mi bedak.. trebali su ih vuci za nos dok ne krepaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Totalno ne lici na coveka. I sto rece crnja, stvarno Deda Mraz izgled. HOCE DA SUDE DEDA MRAZU !!!! :) Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 lol, jebeni gsp, mora da se shvercovao u prevozu...lepo su namestili ivici da im odradi posao, mada svi su oni isti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Koji bre Ivica, jel citate vi clanke ili samo preletite preko slova? MUP nije ni ucestvovao u akciji, tako da Ivica moze da se pozdravi sa zaslugom za tu akciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Uhapsishe mi ga u kraju poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Koji bre Ivica, jel citate vi clanke ili samo preletite preko slova? MUP nije ni ucestvovao u akciji, tako da Ivica moze da se pozdravi sa zaslugom za tu akciju. ivica je brzhe bolje izdao saopshtenje gde kazhe da mup nije imao nishta sa tim. moja logika kazhe da je pozadina iza toga da on pere ruke od hapshenja, ne da prisvoji lovorike. shta kazhe tvoja logika? Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Moja logika kaze da je Ivica isuvise retardiran da je znao sta uopste rade tajne sluzbe i dokle se stiglo sa lociranjem i eventualnim hapsenjem. A to stoji da je on brze-bolje izdao saopstenje, ali ne da bi oprao ruke, nego zato sto se usrao od represije gnevnih krajisnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Koji bre Ivica, jel citate vi clanke ili samo preletite preko slova? MUP nije ni ucestvovao u akciji, tako da Ivica moze da se pozdravi sa zaslugom za tu akciju. zasluga ??! ccc Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak4t0R Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 trenutno moj mozak ne salje nikakve impulse o ovom dogadjaju tako da cinimi se kao da nemam emocije Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 ako je to radovan na slici, pa ne znam.. pogledajte samo nos i ushi.. nema shanse tuga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 (edited) Šta je bre tuga, jebo vas bog, jel vam pada na pamet da je možda u stvari kriv i da treba da odgovara na mnoga pitanja. Mislim, da meni policija nađe 40 sveže zakopanih leševa u dvorištu, valjda je normalno da prvo sa mnom razgovaraju makar i bio nevin? Edited July 22, 2008 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Al će porasti prodaja majica... Svaki Srbin Radovan. Jebga.. došla maca na vratanca. Šteta nije ranije. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted July 22, 2008 Author Report Share Posted July 22, 2008 Šta je bre tuga, jebo vas bog, jel vam pada na pamet da je možda u stvari kriv i da treba da odgovara na mnoga pitanja. Mislim, da meni policija nađe 40 sveže zakopanih leševa u dvorištu, valjda je normalno da prvo sa mnom razgovaraju makar i bio nevin? Ne radi se ovde o tome da li se tako radi policijski posao, ovde se radi o tome da je svima vishe pun kurac da nas neko jebe i to da samo nas jebe. Haski sud je jedna velika farsa i dok je gledamo na TV-u smeju nam se u lice i porucuju: smejali ste se i kurcili ste se kad ste mislili da ste nedodirljivi. A zbog cega, zbog cega da 10 miliona ljudi ispasta i da su nam jedine teme Haski optuzenici i rat i albanci. Jebo ih TITO i jedinstvo, evo vam ga jedinstvo... V Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 ja hocu majicu Dragan Dabic :))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 1 Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Uhapshishe Дамблдорa!!1 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 [roflmao][roflmao] We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 ali u busu koji ide za bataju lolatj... Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Krenuo do Satana :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Šta je bre tuga, jebo vas bog, jel vam pada na pamet da je možda u stvari kriv i da treba da odgovara na mnoga pitanja. Mislim, da meni policija nađe 40 sveže zakopanih leševa u dvorištu, valjda je normalno da prvo sa mnom razgovaraju makar i bio nevin? Delimično vezano za to, Radovan i drugari na vlasti u RS su se nakrali i arčili sredstva samo tako. I u WC su išli helikopterom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Šta je bre tuga, jebo vas bog, jel vam pada na pamet da je možda u stvari kriv i da treba da odgovara na mnoga pitanja. Mislim, da meni policija nađe 40 sveže zakopanih leševa u dvorištu, valjda je normalno da prvo sa mnom razgovaraju makar i bio nevin? tuga je da postoji svako ko se raduje ovom hapsenju kao da ce nam zbog toga svanuti nestati milion problema nevezanih za to hapshenje... i da lol za prichu da je radio u ordinaciji kao nadri lekar i da je bio u bgu sve vreme a za to kao niko nije znao pored tolikih stranih agenata po srbiji lol ispushio dogovor ili se amerima jednostavno nakrivio curak... kao sto im se nakrivio da vojvodina za 10 godina dobije nezavisnost i cao... posle cemo se ceshati shta bi gde je srbija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 tuga je da postoji svako ko se raduje ovom hapsenju kao da ce nam zbog toga svanuti nestati milion problema nevezanih za to hapshenje... Nije poenta u tome da će nam svanuti, nego je poenta da se lociraju, izoluju i istraže likovi koji su osumnjičeni za takve zločine. Poenta je da ulicama grada ne šeta čovek koji je (ako se dokaže) odgovoran za tolika ubistva, briga me da lije Radovan, Ratko, šaja, paja, srbin ili musliman. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts