Doca Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 (edited) Po meni mnogo losiji od predhodnog albuma. Edited July 20, 2008 by Doca_ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Nije los. Krave xD Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Papuchar Chuo sam josh i Zuluf, meni je ok :) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Krave su zakon. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 ma papuchar mu je najjacha.. kralj bio, kralj ostao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 http://rapidshare.com/files/130231470/Ajs_...i_Katran_08.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Vr` je album papucar je mnogo jaka stvar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 http://rapidshare.com/files/130231470/Ajs_...i_Katran_08.rar nije bas trebala ova piraterija zaboga album kosta 150 din enihau moj utisak je da je album prekratak i kad god pomislim e do jaja pesma ona se zavrsi Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 taj rad + ima par koje bash i nisu neshto Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Jel ima negde da se kupi original "Sve same barabe" slučajno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 nije bas trebala ova piraterija zaboga album kosta 150 din enihau moj utisak je da je album prekratak i kad god pomislim e do jaja pesma ona se zavrsi support.. brisi link, nije ok po meni album i nije nesto... mnogo kratak i za mene je ajzak s izdrkavanjem suvise heavy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 i ne shvatam nesto ozbiljno ovaj album...nije to to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 pa realno album ce kupiti onaj ko voli to pa moze da skine preko neta ali ce kupiti u svakom slucaju :D dok ja koga boli djoka da dam i 1 na njh :D precu skinem sa neta odslusam i izbrisem :D jeftinije mi :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 to se zove skromnost :D Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 pa realno album ce kupiti onaj ko voli to pa moze da skine preko neta ali ce kupiti u svakom slucaju :D dok ja koga boli djoka da dam i 1 na njh :D precu skinem sa neta odslusam i izbrisem :D jeftinije mi :D pa da, ali lepo pise da je zabranjeno kacenje wareza i sl po forumu... po meni to pogotovu vazi za domace stvari.. lepo je mogao da napise "ako nekom treba nek pita na PM" ili tako nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Pa ako je stvarno 150 din, što je manje od gurmanske pljeke, onda nema opravdanja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Pa ako je stvarno 150 din, što je manje od gurmanske pljeke, onda nema opravdanja... Good food kod merkatora, gurmanska = 140 kinti, kthxbye! ^__^ But srsly, ako imash na chemu da slushash muziku, onda jebeno imash i 150 dinara za or'ginal cd. Mora da bude mnoooooogo loshe i kratko pa da ne vredi za te pare. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 ne znam dal cu poslusati, nigrutin me smorio, lici mi na losu kopiju sebe... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Letnji zur CRAZY SUMMER MIX hahhaa inace naj pesma,po mom misljenju je jagodice sondice Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 blah...moglo je i bolje Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Skida se, sto rece kali ako je sranje delete i to je to :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 letnji zur jagodice i sexy medeni najjace stvari :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 meni je slusljivo:) Zuluf mogu da slusam ceo dan :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Prokelj :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts