Jump to content

TARJA TURUNEN ( EX .NIGHTWISH ) - 27.10. -SKC

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Duznost mi je da vam dam updejt o prodaji karata , danas oko 15h smo dobili sve izvestaje itd. i ispostavilo se da je skoro 20% kapaciteta skc-a prodato za 24h !

Ovo je prevazislo prvi Blind Guardian koji se smatra za najbrze rasprodat koncert u SKC-u ikada . Tako da po svemu sudeci ovo ce biti sigurno sold out.

Napominjem da svi uzmete karte na vreme dok je ova promotivna cena , i dok ima karata , a nakon promo perioda cena ce biti verovatno 2000din .

Pozdrav!

sigpic7722.gif

hocu li ikad videti dobar flajer za metal tezgu :|

Jebo flajere ... vidi ovaj spot fakin rhapsody-ja

Sta te cude flajeri posle ovakvog spota ...

Duznost mi je da vam dam updejt o prodaji karata , danas oko 15h smo dobili sve izvestaje itd. i ispostavilo se da je skoro 20% kapaciteta skc-a prodato za 24h !

Ovo je prevazislo prvi Blind Guardian koji se smatra za najbrze rasprodat koncert u SKC-u ikada . Tako da po svemu sudeci ovo ce biti sigurno sold out.

Napominjem da svi uzmete karte na vreme dok je ova promotivna cena , i dok ima karata , a nakon promo perioda cena ce biti verovatno 2000din .

Pozdrav!

U dont say.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Pa ovo ima i manje koncerata nego sto smo mislili... za sve koji nisu verovali evo oficijalne najave :

8/10/2008 OKTOBERHALLEN BELGIUM WIEZE Metal Female Voices Festival

21/10/2008 HALA FOLIMANKA CZECH REPUBLIC PRAGUE www.doubleheadpro.com

22/10/2008 BONVER ARENA (Hala Tatran) CZECH REPUBLIC OSTRAVA www.ticket-art.cz www.fest-produkce.cz

24/10/2008

INCHEBA EXPO ARENA SLOVAKIA BRATISLAVA www.ticketportal.sk www.epg.sk/web

25/10/2008 CASSOSPORT HALL SLOVAKIA KOSICE www.ticketportal.sk www.epg.sk/web

27/10/2008 SKC SERBIA BELGRADE www.eventim-yu.com http://legacy-promotion.net

na njenom sajtu !

Elem, dajem vam informaciju nezvanicno , od srede/cetvrtka najverovatnije ce cena karte poskupeti na 2000 din. kao i sto je najavljeno.

Ovo je i dalje neoficijalno jer ne znamo koliko se karata prodalo od petka do ponedeljka , a po svemu sudeci otislo je veoma mnogo karata ! Zvali su me u subotu iz felixa ( pri kraju radnog vremena ) da donesem u ponedeljak dopunu jer su karte sve prodate koje smo ostavili ... Sto u prevodu znaci, kada se sve sabere/oduzme, izgleda je prodato skoro pola kapaciteta skc-a !

U ponedeljak cemo javiti sta se desava oko poskupljenja ... cisto da vas obavestimo , da znate .

Bice ovde verovatno ljudi koji ce krenuti da pljuju itd. ja cu samo reci da je cena karte trebala u startu da bude 2000din. pa da se poveca na 2500din. , ali smo mi zeleli da izadjemo svima u susret, tako da ... sto je bilo do nas mi smo ucinili i vise nego sto je trebalo .

U pon. vam javljam sve sta se desava !!!

Pozdrav !

sigpic7722.gif

nightwish je bio keva dok je ona pevala,sad ni jedno ni drugo k.... ne valjaju.

Gaming Is Not A Crime!!!

Hey Bon Jovi ko si ti

Hey Bon Jovi druze moj,

Ti si Bon Jovi iz Amerike ,

Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace,

Tebe voli omladina mlade zene,

Mene voli omladina mlade zene,

Ti si nekad bio faca, faca,

A onda sam dosao JA!

Nisi Bon Jovi izgubiJo,

Nisi Bon Jovi izgubiJo,

Nisi Bon Jovi izgubiJo!!!