Jump to content

IPOD , vase preporuke

Recommended Posts

Pozdrav, gledam upravo na http://en.wikipedia.org/wiki/IPod modele IPOD-a , pa me zanima misljenje nekoga ko vec poseduje spravicu, kao i neke okvirne cene.

Nije nuzno da je ultra-mega hi tech, ne mora ni da ima veliku memoriju, dakle samo kvalitetnu reprodukciju zvuka i malo kuciste. I kako stoje stvari sa baterijom za isti ? Koje baterije koristi ?

Ako imate neke preporuke, okacite :)

Hvala

Edited by Failure.Sanitarium

ja imam ipod 30gb jos od proslog maja.

jako sam zadovoljan istim. sjajno mi sluzi, i zaista je ipod jako korisna stvar.

dakle, ipod koristi svoju bateriju, tako da sa te strane neces imati trosak. sam ih rechargujesh.

baterija traje dosta dugo, barem kod mog traje sigurno 12+ sati. a jako se brzo puni.

uzeo sam drugu iz NY ipod nano koji je bio oko 220 dolara sa taxama, ima dovoljno memorije. a i mali je.

koliko je kod nas ne znam, ali ako budes hteo da kupujes vidi ako mozes da narucis preko neta i da ti isporuce ovamo jer ce te izaci jeftinije.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

iam ipod nano 4gb, najbolje potrosene pare u mom zivotu. dovoljno tanak za dzep kad vozim bajs, prikacim ga lako na zvucnike kad me smori urlanje kompa, itd. sjajna sprava.

E sad sam bas video kod drugarice tako neki, ima 4 gb ! Jel to mali srebrni, jako tanak sa displejom u boji i onim standardnim touch kruzicem ?

Koliko kosta taj ?

puni se preko kompa jel da ? Ono preko USB-a ?

da puni se preko USBa.

ranije su i davali adapter za struju, medjutim ne vishe. sada to uzimas odvojeno.

@kali

http://www.apple.com/itunes/

@kruko

zaista jeste verovatno jedan od najboljih nacina da potrosis taj neki novac.

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

e ovako sto se tice Ipoda,imam nano 2 generacije,8GB i moja zapazanja su sledecja

ZA:fantastican kvalitet koriscjenih materijala i zavrsna obrada,baterija dugo traje,odlicna reprodukcija muzike (btw prilicno glasan),neosetan u dzepu i lako prenosiv.

PROTIV:default apple slusalice su bulja,uzasan softver(ne moze da cita foldere,ne mozes da brises pesme direkt sa njega),sinhronizacija je uzasna,znaci ako odete kod nekoga i pokusate da preko ShitTunesa prekopirate pesme na ipod to cje biti mogucje jedino posto vam odradi sinhronizaciju(sto u prevodu znaci obrisacje sve sto je do sad bilo na njemu i porekopiracje samo te nove pesme,do jaja zar ne?),yamipod uzasno radi ,jedino valjano radi preko winampa.Znaci tehnicki savrsen softverski uzasan.

Edited by Misticx

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"

ja sam sredio svu muziku preko ID3 tagova stavio covere itd u iTunes-u i napravio play liste i njega koristim ko default pleyer. I ono samo prikacim komp i on mi sve to identicno napravi na njemu. To je meni najbolje resenje ikada, nikada se ne bi vracao vise na foldere. INace imam iPod 30 GB i oko 20 GB muzike na njemu i 10 GB kao usb koristim (taman stane HD film :) )

ali jako je tuzno da ne kazem jadno sto taj ipod(tada kostao 300e) nema mogucjnost citanja foldera i brisanja pesama dok je moj prethodni bajati sony mp3 od 512MB imao sve to + krosfejd,ekvilajzer i jos pun kurac podesavanja (sto ipod nema),to je ono sto me nervira.Puknes pare mislis to je to,nema bolje,imacjes savrsen mp3 player a u stvari qratz.

Edited by Misticx

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"

ja uzimam sldeece nedelje nadam se ipod nano 3rd gen, 8gb...skoro sma nesto trazio po sajtovima nekih nasih firmi bilo je mnoooogo skulpje, skoro duplo nego u inostranstvu (orly)... ejdan lik koji ima radnju za kompjutere ovde u sdu i uopste tehniku valjda ima neku varijantu ad sve to donsoi statijaznam (black market ftw) iz usa...opet je to skuplje nego da sam kupis tamo ali valjda jeftniije nego bilo gde oved...

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

ja imam playlist i picim

edit: brate ja bih video ako mogu da ti posalju iz inostranstva jer je ovde mngoo skuplje. ako vec moras onda uzmi ovde

Edited by Formica

kazite mi jel imao neko iskustva sa poliranjem ipod-a,hteo bi da ga licnem pocinje da mi se muti slika :D pa sam mislio sa displex pastom da u tankim slojevima probam,jel probao neko da tom pastom? i jel znate gde mozda ima da se kupi?>?

Edited by koleq3