Failure.Sanitarium Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 (edited) Pozdrav, gledam upravo na http://en.wikipedia.org/wiki/IPod modele IPOD-a , pa me zanima misljenje nekoga ko vec poseduje spravicu, kao i neke okvirne cene. Nije nuzno da je ultra-mega hi tech, ne mora ni da ima veliku memoriju, dakle samo kvalitetnu reprodukciju zvuka i malo kuciste. I kako stoje stvari sa baterijom za isti ? Koje baterije koristi ? Ako imate neke preporuke, okacite :) Hvala Edited July 10, 2008 by Failure.Sanitarium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 ja imam ipod 30gb jos od proslog maja. jako sam zadovoljan istim. sjajno mi sluzi, i zaista je ipod jako korisna stvar. dakle, ipod koristi svoju bateriju, tako da sa te strane neces imati trosak. sam ih rechargujesh. baterija traje dosta dugo, barem kod mog traje sigurno 12+ sati. a jako se brzo puni. uzeo sam drugu iz NY ipod nano koji je bio oko 220 dolara sa taxama, ima dovoljno memorije. a i mali je. koliko je kod nas ne znam, ali ako budes hteo da kupujes vidi ako mozes da narucis preko neta i da ti isporuce ovamo jer ce te izaci jeftinije. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted July 10, 2008 Author Report Share Posted July 10, 2008 puni se preko kompa jel da ? Ono preko USB-a ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 imam ipod shuffle 1gb i nije mi zao 100e sto sam dao za njega ... mali, moze da se zakachi na odecu, dobar zvuk ( bio bi josh bolji da imam neke pristojne sluske ), nema displej i za trcanje dusu dao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted July 10, 2008 Author Report Share Posted July 10, 2008 iam ipod nano 4gb, najbolje potrosene pare u mom zivotu. dovoljno tanak za dzep kad vozim bajs, prikacim ga lako na zvucnike kad me smori urlanje kompa, itd. sjajna sprava. E sad sam bas video kod drugarice tako neki, ima 4 gb ! Jel to mali srebrni, jako tanak sa displejom u boji i onim standardnim touch kruzicem ? Koliko kosta taj ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 dajte neke slike tih ipodova :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 puni se preko kompa jel da ? Ono preko USB-a ? da puni se preko USBa. ranije su i davali adapter za struju, medjutim ne vishe. sada to uzimas odvojeno. @kali http://www.apple.com/itunes/ @kruko zaista jeste verovatno jedan od najboljih nacina da potrosis taj neki novac. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 (edited) e ovako sto se tice Ipoda,imam nano 2 generacije,8GB i moja zapazanja su sledecja ZA:fantastican kvalitet koriscjenih materijala i zavrsna obrada,baterija dugo traje,odlicna reprodukcija muzike (btw prilicno glasan),neosetan u dzepu i lako prenosiv. PROTIV:default apple slusalice su bulja,uzasan softver(ne moze da cita foldere,ne mozes da brises pesme direkt sa njega),sinhronizacija je uzasna,znaci ako odete kod nekoga i pokusate da preko ShitTunesa prekopirate pesme na ipod to cje biti mogucje jedino posto vam odradi sinhronizaciju(sto u prevodu znaci obrisacje sve sto je do sad bilo na njemu i porekopiracje samo te nove pesme,do jaja zar ne?),yamipod uzasno radi ,jedino valjano radi preko winampa.Znaci tehnicki savrsen softverski uzasan. Edited July 10, 2008 by Misticx Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 ja sam sredio svu muziku preko ID3 tagova stavio covere itd u iTunes-u i napravio play liste i njega koristim ko default pleyer. I ono samo prikacim komp i on mi sve to identicno napravi na njemu. To je meni najbolje resenje ikada, nikada se ne bi vracao vise na foldere. INace imam iPod 30 GB i oko 20 GB muzike na njemu i 10 GB kao usb koristim (taman stane HD film :) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 (edited) ali jako je tuzno da ne kazem jadno sto taj ipod(tada kostao 300e) nema mogucjnost citanja foldera i brisanja pesama dok je moj prethodni bajati sony mp3 od 512MB imao sve to + krosfejd,ekvilajzer i jos pun kurac podesavanja (sto ipod nema),to je ono sto me nervira.Puknes pare mislis to je to,nema bolje,imacjes savrsen mp3 player a u stvari qratz. Edited July 10, 2008 by Misticx Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted July 10, 2008 Author Report Share Posted July 10, 2008 Gde je najbolje kupiti kod nas IPOD ? Koja radnja ? Uzecu verovatno ovaj Nano model od 8gb. Ima neko neku bolju varijantu za slicnu cenu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 ja uzimam sldeece nedelje nadam se ipod nano 3rd gen, 8gb...skoro sma nesto trazio po sajtovima nekih nasih firmi bilo je mnoooogo skulpje, skoro duplo nego u inostranstvu (orly)... ejdan lik koji ima radnju za kompjutere ovde u sdu i uopste tehniku valjda ima neku varijantu ad sve to donsoi statijaznam (black market ftw) iz usa...opet je to skuplje nego da sam kupis tamo ali valjda jeftniije nego bilo gde oved... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 ima gapless playback. ko koristi crossfade osim dj vudumena uopšte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 ja imam od skoro ipod video 30 gb,imam jedno pitanjce jel ima mozda opcija search na ipod-u da nadjes odredjenu pesmu il se sve svodi na playliste,artite,pesme...posto foldera nema:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Ima search. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 mhm, mada ga nikada nisam koristio, jednostavno, playliste + kompilacije koje ti napravis = ftw, sve na jednom mestu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 Niko ne zna gde je najbolje kupiti ovu spravicu ( a da nije inostranstvo ) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 (edited) ja imam playlist i picim edit: brate ja bih video ako mogu da ti posalju iz inostranstva jer je ovde mngoo skuplje. ako vec moras onda uzmi ovde Edited July 11, 2008 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 E da serch imaju samo noviji modeli. http://store.apple.co.yu/IMC-Apple-Store/W...20nano%202%20HR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Zamoljen sam da postavim oglas za Ipod bas Nano, 4Gb, siv!? koriscen 4h u avionu, zena daje za 100e.Ne nnam da li ok cena, ko zeli nek se javi na PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 ju Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 (edited) kazite mi jel imao neko iskustva sa poliranjem ipod-a,hteo bi da ga licnem pocinje da mi se muti slika :D pa sam mislio sa displex pastom da u tankim slojevima probam,jel probao neko da tom pastom? i jel znate gde mozda ima da se kupi?>? Edited July 12, 2008 by koleq3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Iam i ja 3rd gen 8 gb crni. Sjajan je. Baterija drzhi i to dosta. Kupio ga u merkatoru u apple prodavnici u ns-u. Verovatno ima to i Bg-u. Oko 200 jura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Imam Mini 4GB, jace od tri godina i full je... Padao je, svashta mu je bilo i dalje extra radi. Jedino je baterija oslabila... Sada moze da pusta oko 12 sati muzike, dok je na startu to bilo i 18... Sad cu najverovatnije uzeti classic 80 ili touch 32, josh treba da odlucim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 (edited) Iam 5.5 gen 80 gb crni sa zajebanom zelenom rejverskom maskom. Satire. Kupih ga proslog leta od nekog lika iz NS-a, novog. Edited July 19, 2008 by ChemerBoy Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts