Jump to content

Sta reci

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

evo vudu tebra, budi slobodan da mi predlozish, ovde ili preko privatne poruke, shta da radim u panchevu kada izadjem napolje. jer ja stvarno ne vidim ni jednu mogutjnost pored vetj pomenutog kafitja, sedenja na klupi i shetnje unaokolo kao muva bez glave i cilja. iskreno tju da ti se zahvalim, kada mi otvorish ochi i kazesh kako da provedem kvalitetno vreme.

Brate zar je bitno gde ides ? Bitno je jednostavno da imas drustvo koje tebi odgovara i uz koje ti ni u pustinji ne bi bio smor jbt.

Dal je to kafic ili klupica ili rejv godine nije bitno.

Ћиро, стари мој, не куцкај овде него иди и попиј то поподневно пиће у Кнезу. после кад се вратиш, да ми кажеш укратко шта мислиш о људима који су пролазили поред тебе. 3 типа и 3 рибе. године нису битне. и риба може да буде више од 3. на изласку са гајбе те чека 100 јединица. биће доста док се не докопаш дестинације и за повратак у сигурност.

ај сад, полако...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

• 1 month later...

LOL nisam ni video ovaj topic.

Tjiro u pravi si sa jedne strane debelo shto se tiche izlaska po gradu. Uvek je to bilo zanimljivo od 7-8 osnove pa do kraja srednje. Posle toga samo neki megarejv dolazi u obzir. I meni realno sva ta bleja/kafici/shetnja sa ribom je smor. Shto ti kazhesh em gubish vreme, em gubish novac.

Postavi sebi neki vishi cilj. Lupam - Hocu da idem na Ibicu! - i onda lepo tezhi ka tom cilju dok ga ne ostvarish. Radi negde, zaradjuj neku kintu, pritom ja cu da ti dam par machica ako hocesh (ionako imam 10ak komada).

Mada poslednji put smo se ne-znam-ni-ja-kad-videli, ali nemoguce da ne mozhesh da nadjesh neku devojchicu :) video sam te onda! :D

P.S. Imati ribu jeste lepo, ali samo ako zajedno tezhite ga poboljshanju veze i uopshte svog zhivota, e onda nije smor :)

Got some minuses for free?