Jump to content

mozilla ff3

pilauda

Recommended Posts

Uzasno me nervira to sto mi zabada zvuk na winampu ili last fmu ne bitno, dok koristim mozilu, probavao sam da smanjujem prioritete ali nista od toga, da napomenem da kad koristim operu sve je normalno, znm da ce reci neki pa predji na operu ali nije u tome stos, treba otkloniti kvar

aj da ne otvaram jos jednu temu posto je vezano za ff3.

problem je kad surfam pa idem back npr. na forumu na proslu stranicu gde sam bio.on ucita tu stranu po 2 do 3 puta je reloaduje bez potrebe pa mi stranica siba gore dole :),znam da tako nije bilo kad sam instalirao tj. siguran sam.moze to nekako da se popravi osim reinstal FF3 jer ne pomaze :(

Edited by koleq3

aj da ne otvaram jos jednu temu posto je vezano za ff3.

problem je kad surfam pa idem back npr. na forumu na proslu stranicu gde sam bio.on ucita tu stranu po 2 do 3 puta je reloaduje bez potrebe pa mi stranica siba gore dole :),znam da tako nije bilo kad sam instalirao tj. siguran sam.moze to nekako da se popravi osim reinstal FF3 jer ne pomaze :(

lol sam sebe cu da quote :),no... nasao sam izgleda gde je problem koji sam pomenuo.problem je u extenziji koja automatski upada u FF3 posle instalacije skajpa samo unista imate gore desno skype ikonicu,ako nekome jos pravi slicne probleme kao meni.

• 3 weeks later...

Nisam bre, i dalje si mi na listi i piše da si bizi.

Deinstaliraj skroz sve, obriši \Program Files\Mozilla Firefox, \Documents and Settings\username\Application Data\Mozilla, \Documents and Settings\username\Application Data\Talkback\MozillaOrg, \Documents and Settings\Ivan\Local Settings\Application Data\Mozilla pa instaliraj 3.0.1 na čisto. Prethodno bekapuj bukmarke.

Nisam bre, i dalje si mi na listi i piše da si bizi.

Deinstaliraj skroz sve, obriši \Program Files\Mozilla Firefox, \Documents and Settings\username\Application Data\Mozilla, \Documents and Settings\username\Application Data\Talkback\MozillaOrg, \Documents and Settings\Ivan\Local Settings\Application Data\Mozilla pa instaliraj 3.0.1 na čisto. Prethodno bekapuj bukmarke.

ha-ha

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Opet pitanje vezano za Mozila FF3.

Od kada sam skinuo poslednji patch, FF3 se dize bukvalno 30 sekundi.... imam vistu 64bit, hardwer koji jede malu decu, tako da je neki softverski problem.

Pre patcha se browser otvarao za 0.1 sec , a sad... zaboravim kad sam kliknuo. Opera i IE rade normalno. U cemu je problem ?