Jump to content

Web dizajn!


Twister

Recommended Posts

Jel postoji mogucnost da to sam nekako naucim tipa da skinem neku knjigu o tome na torrentu i korak po korak da skapiram ili je tu mach komplikejted tu du it on det vej? :D da se bacim na neki kurs ondak... ali ne treba mi sad neshto ultra advanced, cisto ono osnova.... doduse kontam da tu nema neke filozofije, ili znash ili ne znas! pozdrav drustvo! hvala!

Link to comment
Share on other sites

vudu udaj se za mene! :D jbt koji si ti lik, ni sekund nije prosao a ono hop eto mi odgovora! :D hvala matori, svaka chast, vidi se da se razumesh u kompove! mada ovo "for dummies" mi se ne svidja al sta je tu je :D kad nema mesa i sirce je slatko! hahahah!

Link to comment
Share on other sites

Bas cu skinuti Dream i cim nadjem malo slobodnog vremena probacu da nesto iskombinujem oko toga... ovako kad to od vas cujem ne deluje mi kao nesto komplikovano ali videcemo :D hvala u svakom slucaju! trebace mi da odrzavam sajt firme u kojoj radim pa bih da to naucim, a pritom je sajt ultra jednostavan, imas slike i pored svake od njih opis shta je na slici...

Link to comment
Share on other sites

Mozhda i ovo zatreba ubuduce :)

http://rapidshare.com/files/109697705/PHP_5_for_Dummies.rar

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Link to comment
Share on other sites

hvala u svakom slucaju! trebace mi da odrzavam sajt firme u kojoj radim pa bih da to naucim, a pritom je sajt ultra jednostavan, imas slike i pored svake od njih opis shta je na slici...

Osim ako nisi retardiran, tako nesto ces moci da savladash za jedan vikend aktivnog rada i uchenja.

Link to comment
Share on other sites

Ma nisam retardiran :) samo sam malo u shkripcu sa vremenom pa cu morati u razmacima da radim... a Ravene nisam na SBB, jbg i malo bi mi bilo komplikovano da od tih 12GB odaberem ono sto ce mi pomoci da najlakse i najbrze savladam web dizajn... tu verovatno ima svega i svacega :) hvala u svakom slucaju!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...