Jump to content

Recommended Posts

  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nikad netju svatiti zashto ljudi jedu lazanje kad postoji gibanica, musaka, burek, pita .. mora da je trendy!

koje prolivarenje

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"

Link to comment
Share on other sites

LAZANJE S PALACINKAMA

Састојци

палачинке

2-3 главице црног лука

уље

300 грама млевеног меса

зачин, бибер, оригано

кечап

250 грама качкаваља

250 грама шунке или сувог меса

1 павлака

Начин припреме

Направити тесто и испећи обичне палачинке, па их покрити тањиром да би остале мекане.

Ситно исецкати 2-3 главице црног лука средње величине и динстати на уљу док лук не порумени. Додати 300 грама млевеног меса и зачинити зачином, бибером и ориганом. Кад млевено месо буде готово, додати кечап и оставити још неколико минута на ватри док се маса лепо не сједини.

Изрендати 250 грама качкаваља и исецкати на коцкице 250 грама шунке или сувог меса. Умутити једну павлаку, мало кечапа и оригано.

У подмазану ватросталну чинију ређати најпре палачинке, тако да прекрију дно, а затим их прекрити масом од млевеног меса. Потом опет ређати палачинке и прекрити их сецканом шунком или сувим месом и качкаваљем. Ређање завршити палачинкама. Исећи их на коцке и добро прелити умућеним преливом од павлаке и кечапа, па запећи у рерни на 220 степени. Будући да су сви састојци већ спремни за јело, сам чин печења не би требало да буде дужи од 15 минута.

Уколико вам је остао сос за шпагете од млевеног меса, ово је перфектан начин да га употребите!

ovo je odlicno,nek proba ovo da spravi!!!

Edited by K0LE
Link to comment
Share on other sites

Evo jedan tru recept, ja pravio vishe puta, svima se uvek svidelo :)

Recept za LAZANJE:

Materijal:

¨ 500 gr testa za lazanje

¨ 500 gr mlevenog mesa

¨ 500 gr pečuraka

¨ 100 gr slanine

¨ 2 glavice crnog

¨ 350 gr kačkavalja

¨ 1 l mleka

¨ 6 kašika brašna

¨ 1 pavlaka

¨ origano, biber, začin C

¨ 0.5 l kuvanog paradajza

Postupak:

Na ulju propržiti slaninu i luk. Zatim dodati mleveno meso. Iseckati pečurke i dodati smesi. Naliti sokom od paradajza, pobiberiti, posoliti i kuvati 15-tak minuta.

Bešamel sos: Na ulju kratko propržiti brašno i dodati 1 litar mleka. Skloniti sa vatre i u sos dodati origano, začin C i jednu kiselu pavlaku.

Namazati pleh puterom ili margarinom, pa ređati:

¨ fil od mesa

¨ kore za lazanje

¨ bešamel sos

¨ preko narendati malo kačkavalja

Tako ređati, a poslednji red testa preliti bešamel sosom i dobro prekriti narendanim kačkavaljem.

Peci otprilike 40 minuta.

Vidi bre kakav sam, mogu da se zenim :)

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Link to comment
Share on other sites

A, chita Bole, chita...neka, neka...kod mene jos niko nije ostao gladan...:)

@Vudu

Chekam da udjem u pubertet, ne mogu ovako mlad:)

A, i ne bi da mi zivot postane kao neki filmovi koje je rezirao Rados Bajic....:)

Sta bi sa onom tvojom, mada je of topik...

Edited by absolute

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...