maraaram Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 (edited) U saopštenju, međutim, ne navodi se kada i gde je Karadžić uhapšen. Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da pripadnici MUP nisu učestvovali u lociranju i hapšenju Karadžića za sada se po 4umima navode nezvanichni izvori di spominju vrachar i vozhdovac.. @topik.. odoh off.. edit: novi shef BIA-e Edited July 21, 2008 by lazy* ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 i tako ... bio danas bajsom do ade, nisam pokisao, hvala bogu, lepo sam se izvozao ... sada me bolu noge!!! ae idem spavai, laku noc!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 brate ja si napije sa najboljiom ortakom os 2 litra radze i one pozve ribu i obe se vole gde je tu pravda????? У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 mental note ne postuj na ruru kad si pijan Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 (edited) brate ja si napije sa najboljiom ortakom os 2 litra radze i one pozve ribu i obe se vole gde je tu pravda????? :( mental note ne postuj na ruru kad si pijan Jbt kali1 nije napisao ":D", ovo mora u signu Edited July 22, 2008 by Nikita sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 yeah yeah, opet na poso, pa onda na sisanje veceras, pripreme za more i to. bitje kul bitje kul brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 aaaaaaa kako mi se spavaaaaaaaa a kakav dan, ne bi izlazio iz kreveta Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Baš gledam sad, uhvaćen u Beogradu a ovamo smo pričali da je u Bosni, Crnoj Gori ili Rusiji :) Pa kako će ubuduće da nam veruju kad budemo lagali :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 dobrojutro... vid' proradio forum vid uhvatili rashu forum nije radio dok su ga 'apsili - coincidence? i think not! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 forum nije radio dok su ga 'apsili - coincidence? i think not! :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Oj Dragane siđi sa planine nisi siš'o četiri godine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Napravio sam spejs!11 http://www.myspace.com/satan_iz_bataje Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 kako mislis napravio? imas ga brat bratu bar godinu dana @topic sad ustao i pravac duff na pljesku Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 samo ga stavio na private :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Koje smaranje ovo čekanje za vizu, glupi nemci i njihovo "ne pravimo spisak da bi svi dobili priliku da predaju istog dana", ili tako neka glupost :) Ali dobro, pred'o sam sve, valjda neće biti problema sa vizom. Onda sam bio nešto do grada, pa svratio do Trpkovića na burek i posle toga mi je odmah bilo bolje :)) Sad da vidimo dalje šta radimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Chitam u novinama danas, kazhu da smaraju nashe turiste na hrvatskom primorju... kad im ovi trazhe Kafu,Hleb,Parche pice i to... kazhu napushavaju ih,vredjaju etc... jebo im ja pas mater... ne ne ne mi smo nacionalisti oni su kul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 ungh ... zaboravio sam da vratim stvari sa terase kad sam juce raspremao sobu ... sve je fucking natopljeno vodom :( CURSE U KISHO!!!! Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Jebem ti kišu. Išao sa sestrom u šoping, uzeo nove skejt0rke, ona neki fen za kosu, ja mislim treći po redu (ženama ne treba davati pare), ovomesečnu zalihu praznih DVD-ova, i tako. Sumornog li života. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 ne ne ne mi smo nacionalisti oni su kul Upravo tako, drago mi je shto ima josh ljudi koji smeju da pogledaju istini u oci. on the other hand smor na poslu. We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 zavrsio major deal sranja, sad mogu da malko iskuliram (15min) a onda da uznem da stampam nesto... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Jebote ne mogu da dishem kako treba od silne rakije u organizmu,a glava kao da mi je od olova :( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 ko to ovde pricha da su "oni" kul? smarate do jaja sa tim... Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 ustao, nemam vode lol... umio sam se voda-vodom, ima se moze se Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 ustao u 3,danas slobodan dan,a verovatno i sutra... malo sredjujem sobu sad,pa cemo da vidimo za dalje... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Smucila mi se rec novac.Pare.Samo pare, jebene pare, za sve mi trebaju mrtve pare zar nista u ovoj zemlji ne mogu da uradim bez jebenih para !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts