dzontra.volta Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 svaki put kad dodjem na forum moram da se loginujem a stavim da se snimi user & pass. koristim operu 9.5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 I meni se isto dogadja, ali samo kad skroz ugasim browser. Koristim Firefox 3. Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 To je zbog dinamičkog IP-a, nema to veze sa browserom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 obrisi kukije al ozbiljno Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 27, 2008 Author Report Share Posted June 27, 2008 obrisao pre nedelju dana.. sve kolacice i bilo je isto brate kori, koristio sam dajlap 3 godine, dinamicki ip, ne moz dinamickije od toga i nisam imao taj prob. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Pre nije bilo tog problema, valjda je došlo do toga posle update-a.Testiraj pa vidi.Ja držim upaljen pc 24/7, i ne treba da se logujem nikada sem kada sam prinuđen da resetujem komp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 obrisao pre nedelju dana.. sve kolacice i bilo je isto brate kori, koristio sam dajlap 3 godine, dinamicki ip, ne moz dinamickije od toga i nisam imao taj prob. jel' se isto deshava sa drugim browserom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Dešava se meni jednom dnevno na Firefoxu, a i buraz je kukao na Operi isto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 evo meni na ffu se nikad ne deshava, osim ukoliko mi se ne promeni IP.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Samo na operi 9.5 kod mene (koristim i ff3 i ie6.0) Podesite u preferences ->advanced da nije stiklirano "empty on exit" Mada cudno je da se desava samo na ruru (na gmailu, firminom serveru i na benchu ne) i to samo ako se ne ulogujem a ocu da postujem pa mi ne pamti login nakon kliknutog reply. mada zadnja 2 dana se ne desava. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 meni tako vec ko zna koliko al sam navikao da se jednom dnevno logujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 28, 2008 Author Report Share Posted June 28, 2008 pokvario se rur!@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 (edited) Nadam se da skraćuješ muke sa wandom, da ne moraš da kucaš ? Edited June 28, 2008 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 obrisi kukije al ozbiljno ako ovo ne pomaze, probaj sa restartovanjem rutera al ozbiljno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 do skoro sam i ja morao samo jednom dnevno da se logujem.........sada moram svaki put kada otvorim rur bez obzira da li sam gasio browser ili nisam da se logujem...... mada u npr gmailu ne moram da se logujem svaki put :/ kako da obrsiem cookies u firefoxu ? Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Pa zar nema to kao zgodna opcija u Options-u pa pod nekim tabom? Privacy > Show cookies > Remove all cookies i eto ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts