Litt Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Mislio sam po kvalitetu, Ameri gledaju i Jersey Shore, to ne znaci da je dobar. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Ti si stvarno glup. Nemojte se ljutiti na mene, ali covek koji izvali ovako nesto, ja zaista nemam reci. Pa zasto bi ukidao tv show u kome stoji covek i prdi ako je to najgledaniji tv show u Americi i donosi producentima brdo para? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Prve tri reci. Mislio sam po kvalitetu. Showa. Kvalitet = 0. Po strani profit i naravno da svi znamo da ga nece ukinuti, to sam rekao iz perspektive vredjanja mozga. Koji ocigledno nemas da shvatis post od 3 reda. Oh well, to je ipak Daki. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 daleko od toga da tbbt nema kvaliteta,jesu se malo istrosili ali ocekujem jos koju dobru epizodu u sestoj sezoni,polako,tek je prva prosla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 (edited) Prve tri reci. Mislio sam po kvalitetu. Showa. Kvalitet = 0. Po strani profit i naravno da svi znamo da ga nece ukinuti, to sam rekao iz perspektive vredjanja mozga. Koji ocigledno nemas da shvatis post od 3 reda. Oh well, to je ipak Daki. Gde je taj merac kvaliteta? Deder ti meni objasni sta su odlike kvalitetne serije! Ako sam ja tebe dobro razumeo, Holivud treba tebe da pita za dozvolu da pusti nesto u vazduh, posto ti moras dati strucnu ocenu kvaliteta! I ako tebi nije kvalitetno ti nemoj gledati, nama kojima JESTE kvalitetno mi cemo nastaviti i dalje. Samo jos da dodam da nisam znao da samo profesori sa Harvarda koji vrte casu gledaju TV showove, a ne praznoglavi tinejdzeri. Pod hitno ukinuti! Edited October 5, 2012 by SIN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Nemoj srati govna Daki. Sto se tice ove serije... ne znam da li je kvalitet ostao isti, ili smo mi jednostavno izgustirali celu materiju pa nije vise toliko zanimljivo kada Sheldon zajebava Lenarda recnikom nuklearnog fizicara na primer. Ono... meni je i dalje prva epizoda prve sezone bolja od poslednje epizode poslednje sezone i to dosta... sad zbog cega.. ne znam. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Gde je taj merac kvaliteta? Deder ti meni objasni sta su odlike kvalitetne serije! Ako sam ja tebe dobro razumeo, Holivud treba tebe da pita za dozvolu da pusti nesto u vazduh, posto ti moras dati strucnu ocenu kvaliteta! I ako tebi nije kvalitetno ti nemoj gledati, nama kojima JESTE kvalitetno mi cemo nastaviti i dalje. Samo jos da dodam da nisam znao da samo profesori sa Harvarda koji vrte casu gledaju TV showove, a ne praznoglavi tinejdzeri. Pod hitno ukinuti! Kao i svaki sitkom, ni ovaj ne moze da traje 37 sezona a da je vibe isti kao u prvoj ili prvih par. Mene je iskreno smorio ceo trip, i sa tog stanovista sam i rekao. Da se ja pitam, trebalo bi da razmisle da ga ukinu jer nema nikakvog novog tripa. Ako se tebi gleda, gledaj, nisam ja zaduzen da ukidam serije po TV-u :) To je moj licni dojam. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 ja to vidim, da nisu izabrali da zavrse kao pobenici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 jesi ti nasao dokumente ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Kao i svaki sitkom, ni ovaj ne moze da traje 37 sezona a da je vibe isti kao u prvoj ili prvih par. Mene je iskreno smorio ceo trip, i sa tog stanovista sam i rekao. Da se ja pitam, trebalo bi da razmisle da ga ukinu jer nema nikakvog novog tripa. Ako se tebi gleda, gledaj, nisam ja zaduzen da ukidam serije po TV-u :) To je moj licni dojam. Ja se smorim kad mi se bilo koja serija zavrsi koju gotivim. Rome, House, Entourage... Ono, dao bih levu sisu samo da snime jos jednu sezonu Housa. Tako da neka traje koliko god traje, mene cini srecim sama cinjenica da serija postoji i da je ja gledam :) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Jbg i mene smara sto nema vise 2 i po coveka ili ako se How I met ur mother privede kraju :P Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 6, 2012 Report Share Posted October 6, 2012 Ja se smorim kad mi se bilo koja serija zavrsi koju gotivim. Rome, House, Entourage... Ono, dao bih levu sisu samo da snime jos jednu sezonu Housa. Tako da neka traje koliko god traje, mene cini srecim sama cinjenica da serija postoji i da je ja gledam :) Kultne serije i postaju kultne zato što su producenti rešili da zatvore story arc, poput The Wire. ..ili dobiju nogu, poput Firefly :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Epizoda 3 popravlja utisak. Ova sezona je pochela nekako mlako, ali ove nedelje izgleda bolje. Nije bash lolfest, al ima epik momenata. :) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 28, 2012 Report Share Posted October 28, 2012 dobre su i cetvrta i peta epizoda, svakako ide na bolje :> Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 meni tih 20 minuta bukvalno proleti,slazem se da su epizode sve bolje i bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 dobre su i cetvrta i peta epizoda, svakako ide na bolje :> +1 , šesta epozoda mi je najbolja do sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 ako neko prati i BBT i community, primetiće omaž u ovoj poslednjoj epizodi kada peni kaže lenardu da je upisala komjuniti koledž, a on kaže great, greatgreatgreat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 (edited) Sedma je vrh... Svaka sa Wil Wheaton-om je bila ekstra, ali ovo: "I can't ask him to leave. He's a minor celebrity. Many people recognize him once you explain who he is." —Sheldon on Wil Wheaton. a umro sam na: "set phasers to fun" Malo mi bedno i smor sve u vezi sa Hauardom i Bernadet... I da li je uopšte bilo Radža u ovoj epizodi? lol Edited November 12, 2012 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 ako neko prati i BBT i community, primetiće omaž u ovoj poslednjoj epizodi kada peni kaže lenardu da je upisala komjuniti koledž, a on kaže great, greatgreatgreat Ne kontam ovo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 (edited) abed iz community-ja ponavlja 3x tako reči Edited November 12, 2012 by rejven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 12, 2012 Report Share Posted November 12, 2012 kul, kul kul kul Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 Ау колико гадна епизода, генерално цела сезона је срозана претеривањем "менструалним авантурама" ©. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 Ova poslednja mi nije legla uopste preterase ga sa spenkovanjem.. nisam verovao da ce prikazati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 9, 2012 Report Share Posted December 9, 2012 И ја сам изневеровао на то : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts