Jump to content

RUSH! 38/39 izasao!

Recommended Posts

Sajt:

RUSH! ezine

Download:

DialUp verzija: RUSH38/39dialup - 8,1 MB

Lite verzija: RUSH38/39lite - 26,6 MB

Sadržaj

rush38_39.jpg

Ko je to na slici?

Baš sam se pre neki dan čuo sa tačno određenom osobom u Dubajiu, kaže zaladilo, pala temperatura na 38 stepeni. Kapiram da je jezivo. Mora da su se naježeli, kao kada počupate pile, pa onako fina koža spremna za kuvanje. E, tako. A ja još kukam na jučerašnji dan kada me je oprljilo sunce na čitavih 30 stepeni, bilo mi je teško, bio sam ošamućen ceo dan. To je 100% zbog pogrešne odeće, nemamo iskustva, ali steći ćemo ga kako je krenula klima da se menja. Delibladska peščaro stižem da se kalim!

Nego, htedoh da vas pitam gde ćete na more? Možda će neko na planinu? Imao sam tu ideju da skoknem do Filipina, ali se ispostavilo da je tamo počela kišna sezona i da traje sve do novembra, kada počinje prava sezona koja traje sve do marta. Mislim da ću odložiti put do tada, a i karte će biti jeftinije.

I sad, koje su opcije? Bugarska – ne, Turska – ne, Grčka – nadam se ne, Hrvatska – teško, Crna Gora – verovatno. To su suštinski najrealnije mogućnosti, a pre svega zbog viza. Naravno, uvek ima nekog kome vize nisu problem, ali čim biste hteli da napravite malo veću ekipu, javi se taj problem. Što je najgore to zaista jeste problem, jer ljudi često navode kako im je novac problem, a svi znamo u dubini svoga srca da je keš najmanji problem, već samo predstavlja poslednji izgovor. Šta mladi ljudi sada da rade? Odgovor je prost, da se snalaze, kad će ako neće sad.

Putujte ljudi po svaki cenu, jer ne postoji način da to ikada nadoknadite.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Bas ste sladjani. Da ste devojcice zvale biste se Sladjane.

Inace mali kuriozitet. Stiglo 650 mailova, od cega samo jedan nije spam nego pravi feedback od pocetka godine. Dajte ljudi feedbacka, kako casopis da napreduje?!

-----------------

nema vise zezanja

A.B.