bolkonski Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Sajt: RUSH! ezine Download: DialUp verzija: RUSH38/39dialup - 8,1 MB Lite verzija: RUSH38/39lite - 26,6 MB Sadržaj Ko je to na slici? Baš sam se pre neki dan čuo sa tačno određenom osobom u Dubajiu, kaže zaladilo, pala temperatura na 38 stepeni. Kapiram da je jezivo. Mora da su se naježeli, kao kada počupate pile, pa onako fina koža spremna za kuvanje. E, tako. A ja još kukam na jučerašnji dan kada me je oprljilo sunce na čitavih 30 stepeni, bilo mi je teško, bio sam ošamućen ceo dan. To je 100% zbog pogrešne odeće, nemamo iskustva, ali steći ćemo ga kako je krenula klima da se menja. Delibladska peščaro stižem da se kalim! Nego, htedoh da vas pitam gde ćete na more? Možda će neko na planinu? Imao sam tu ideju da skoknem do Filipina, ali se ispostavilo da je tamo počela kišna sezona i da traje sve do novembra, kada počinje prava sezona koja traje sve do marta. Mislim da ću odložiti put do tada, a i karte će biti jeftinije. I sad, koje su opcije? Bugarska – ne, Turska – ne, Grčka – nadam se ne, Hrvatska – teško, Crna Gora – verovatno. To su suštinski najrealnije mogućnosti, a pre svega zbog viza. Naravno, uvek ima nekog kome vize nisu problem, ali čim biste hteli da napravite malo veću ekipu, javi se taj problem. Što je najgore to zaista jeste problem, jer ljudi često navode kako im je novac problem, a svi znamo u dubini svoga srca da je keš najmanji problem, već samo predstavlja poslednji izgovor. Šta mladi ljudi sada da rade? Odgovor je prost, da se snalaze, kad će ako neće sad. Putujte ljudi po svaki cenu, jer ne postoji način da to ikada nadoknadite. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 21, 2008 Author Report Share Posted June 21, 2008 Ako mozete, za sada, ne skidajte preko Opere. Hvala. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Zanimljiv je broj. Kul je pozadinska muzika, malo za promenu ;) OK mi je extreme, dobar u ovom broju, svidja mi se i Games corner, bas su ubodene dve fine igre za ovaj mesec. Orange standardno na nivou ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Jel ono Milić i Mohi na Fartu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 ? ? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 22, 2008 Author Report Share Posted June 22, 2008 Da, da, Lic i Mo. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 22, 2008 Author Report Share Posted June 22, 2008 Promenio sam linkove. Sad cete moci da skidate bez problema. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 mogli ste i na duplericu da me stavite! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 treba "dubaiju" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 22, 2008 Author Report Share Posted June 22, 2008 Ivan me nesto danas ne voli, grub je prema meni. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Oduzmi mu korbač! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkovla Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 tacno odredjena osoba. vr' gnushi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Ivan me nesto danas ne voli, grub je prema meni. volim te, boki, nesmanjenim intenzitetom već godinama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 Ajmo ljudi, dajte neki komentar. Nemojte da ste na kraj srca. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Opis Grida je prekratak i pun nepovezanih rečenica, utisci o metalskim albumima su ko da ih je izjavila nasumična baba s ulice, i nema dovoljno slika dekoltiranih žena. Od mene toliko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 Bas ste sladjani. Da ste devojcice zvale biste se Sladjane. Inace mali kuriozitet. Stiglo 650 mailova, od cega samo jedan nije spam nego pravi feedback od pocetka godine. Dajte ljudi feedbacka, kako casopis da napreduje?! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts