ZOOM_ Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 poz poz, imam problem sa padom fps-a od kako sam uzeo 22incca, na 19nisam imao taj prob... steam, full comp, vsync off, 101fps sve radilo full dok juce nisam skopchao nov monitor... LG w2240... 60hz refreshrate, i optimiziran cs rr sve po Jusu :S nzm, ajd neko imam i problem sa konzolom, kako na nonsteam tako i na steamu... kada je spustim " ` " i krenem da otkucam bilo sta, konzola se izgubi kao da sam o5 pritisnuo " ` " ajd sada vi... tnx eo ovako, reinstall sam drajvere za graff, na 800x600 u 4smoka 70fps, na 1024, vise pada.... :S Monitor koji je podesen na 60 hz ima 60 FPS u NAJBOLJEM SLUCAJU ! Graficka prikazuje 100 FPS ali monitor prikazuje plafon 60 fps ! Moguce je popeti monitor tvoj na 75 hz i to ti je plafon . Sto se tvog problema tice moze biti svasta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zec? Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Monitor koji je podesen na 60 hz ima 60 FPS u NAJBOLJEM SLUCAJU au, bajo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Za mnoge je to iznenadjenje ali je ziva istina . Mozda jedan dan prepisem sve to ovde . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoleman Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Monitor koji je podesen na 60 hz ima 60 FPS u NAJBOLJEM SLUCAJU ! Graficka prikazuje 100 FPS ali monitor prikazuje plafon 60 fps ! Moguce je popeti monitor tvoj na 75 hz i to ti je plafon . Sto se tvog problema tice moze biti svasta :) au bajo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Kako ja onda igram na 100fps-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoleman Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 pa graficka ti prikazuje to hHAHAHhahha Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Ali monitor ne :) To je jedna od debelih zabluda ..... Recimo porazgovaraj sa nekim hardverasem , mada kapiram da bi i tv mehanicar mogao to da ti objasni :) http://parlament-cs.com/forum/index.php?/topic/43-fps-podesavanje/ Pogledaj ovo ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Aj ti stavi 60 fps-a i onda vrati na 100 pa javi dal je isto. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Nisam probao . Poenta je da monitor ne prikazuje 100 FPS jer nema tehnickih mogucnosti . Ne mogu se setim koliko je ljudsko oko u stanju da detektuje frejmova po sekundi . CRT monitori rules , 120 FPS toliko i prikazuje i teraj . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoleman Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 lol! stavi 60 fps! i onda ce ti biti jasno sve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Pa dobro , ali uglavnom niko ne dobija 100 FPS na svom monitoru koji je TFT starije generacije . Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 znaci opusteno moram da menja 7300gt? Ne mora, ako ti drajveri pomazu. pRoximo proveri temperature procesora, grafichke i tako toga... raspitaj se po nekim sajticima oko BIOS update-a, jer je i to moguca opcija... a mozhe da bude da jednostavno nisi stavio vsync na off? :D i moguce je da se desi da imash dva manje-vishe suprotna ram-a, sa razlichitom brzinom, CL-om... svashta je tu moguce.. bem li ga shta josh mozhe da bude :D mozhda su ti rejtovi popucali, mozhda te jede virus, ko zna :) Samo je menjao monitor, ne i ostale komponente. vsync je zakunac na 60 fps-a i ne varira iznad toga samo ispod, a on je rekaod a mu se spusta sa 100 ka nanize. Da su su razliciti ramovi, onda bi mu i na starom monitoru bio isti problem. Jedino je ovo za virus jos moguce. Za mnoge je to iznenadjenje ali je ziva istina . Mozda jedan dan prepisem sve to ovde . Znaci, da ako ja igram na 60 herca, i stavim 60 max frejmova, nece biti razlike izmedju tih 60 frejmova i 100 frejmova ? Tesko ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoleman Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Ne mora, ako ti drajveri pomazu. Samo je menjao monitor, ne i ostale komponente. vsync je zakunac na 60 fps-a i ne varira iznad toga samo ispod, a on je rekaod a mu se spusta sa 100 ka nanize. Da su su razliciti ramovi, onda bi mu i na starom monitoru bio isti problem. Jedino je ovo za virus jos moguce. Znaci, da ako ja igram na 60 herca, i stavim 60 max frejmova, nece biti razlike izmedju tih 60 frejmova i 100 frejmova ? Tesko ... ma pusti bre gluposti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Moguce da komp radi bolje ako graficka pusta vise frejmova , Ali monitor ne moze da prikaze 100 frejmova . Link to comment Share on other sites More sharing options...
codex; Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Jel moze neko da mi da odgovor na pitanje zasto se snimljeni demo sa CW meca ne nalazi u odredjenom folderu na steam-u? Do skripte nije zato sto svi imaju demo-e a i sama skripta je AMXX i snima demo,ali u odredjenom folderu (steamapps > ACCOUNT NAME > counter-strike > cstrike ) imam samo SS-ove,a od demoa ni traga :S Evo SS-a,mozete da vidite skroz dole da se demo cuva u PC,ali ni traga od njega u odredjenom folderu : http://www.dodaj.rs/f/1Q/Ju/4Hb1XDMQ/dedust20003.jpg a evo i komande : amx_match tagCT tagT mr15 esl recdemo nzm u cemu je problem i gde bi demo-i mogli da se nalaze posto u odredjenom folderu gde bi trebalo da se nalaze ih nema.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakii Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Poz svima :) Ovako,Imam jedan problem,u pitanju je lag u cs-u.Na bilo kojem serveru da igram,ms mi skace do 150..pogotovu kad pucam :/ Imam eunet ADSL 1024/128.Cesto mi i fps zabode pa ode do 60-70:S Vsync mi je off , instalirani su drajveri za grafu..I da,probao sam i da smanjim rate-ove , ali opet isto :S i kada stavim 100/101,100/101,25k i kad stavim 80,80..60/60.. Hvala unapred ! =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Mozda si ukucao nesto pogresno,ja igram na 101 100 sa istim netom i lepo mi radi...vrati cfg na default ili tako nesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakii Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Mozda si ukucao nesto pogresno,ja igram na 101 100 sa istim netom i lepo mi radi...vrati cfg na default ili tako nesto... Nece brate probao sam i reinstall i sve :/ verovatno nije do rate-ova,mozes da mi das tvoje spedtest rezultate pls :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 dl=0.88mb up=0.10 ping 53 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakii Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 dl=0.88mb up=0.10 ping 53 Brate potpuno mi je isto sve :) Nije do rejtova,nije do interneta.. do cega je ?! :DDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 voleo bih da mogu da ti pomognem...:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Virus ti jede net. Format c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakii Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 (edited) Srpski pls :DDDDD Edited November 15, 2010 by dakii Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 (edited) Ponovo postavi prozore (reinstal windows). Edited November 15, 2010 by prota_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakii Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Ponovo postavi prozore (reinstal windows). Ah,okej,hvala puno :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts