zexon Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 (edited) Pa skeniraj komp nekim antivirusom. Cini mi se da imas besplatne softvere: Avira, AVG, Avast... Edited September 16, 2010 by zex0n Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
insajd Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 Imam problem sa cs, naime pokrenem igru, ekran se zacrni kao i uvik prije ulaska u igru, ali nakon par sekundi me vrati u windows, tj opet u games library. Jucer je sve normalno radilo, jedino danas sam instalirao graficke drivere sto mi je steam preporucio kad sam se ulogirao, poz i hvala unaprijed. Konf. kompa je sljedeca: proc amd phenom || x4 925 ati radeon xfx5750 4gb rama corsair 400w Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 Poz narode, imam veoma zayeban problem, do pre 2 dana mi cs shljakao super sad odjednom pocinje fps da mi pada, tj... Zakucan je na 100 pa krene da varira 60-100... Ne znam vise sta da radim poludecu... windows 7 amd athlon x3 435 2.9 GHz 4giga ram ati radeon hd 5750 1gb gddr5 gigabyte ultra durable 3 ma785gt-ud3h imao sam isti problem sa win7, sve isto sto i ti probao i nista nije pomoglo. dok nisam naisao na najgluplje moguce resenje ikada, svaki put kad upalis pc pre igranja csa DISABLE pa ENABLE inet konekciju. tako sam ja resio problem : p Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 Ili tipa odradis optimizaciju TCP-a? http://www.speedguide.net/downloads.php infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Vec poslednjih nedelju dana mi se javlja veliki problem sa cl_flushentity paketom.... Sve je u redu i onda odjednom ping varira od 150 do 600 i tu nema spasa, tako je cesto da ne moze uopste da se igra, proverio sam do interneta nije, ako je neko imao slicnih problema i nasao je resenje nadam se da ce mi pomoci, unapred hvala. Inace imam open adsl 2040/170, tako nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tixo Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Imam problem oko fps-a . Jak mi komp , imam graficku geforce 9800 gt , processor mi jako jak al ne znam kako se zove pishe mi AMD unknown , znam da radi na 3.2 ghz i imam 4gb rama , reinstall sam windows danas i fps mi pada sa 100 na 50 na 40 na 30 i tako stalno vrati se na 100 pa padne na neku malu cifru :S . Ako neko zna do cega je nek pomogne ;) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 to je 90% virus, meni je to stalno radio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tixo Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 (edited) to je 90% virus, meni je to stalno radio. nemoguce virus samo shto sam reinstall windows :S. Fora ako je virus cime da ga obrishem ? Edited October 7, 2010 by Tixo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Antivirusom Mada, ako ne budes nasao viruse, ili je do neta, ili je do mrezne kartice, a moze biti i do rutera :D Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 (edited) Pozz momci pre svega... Ovako,imam problem na steamu u toku igre,kad kupim oruzje i krene igra svaku 2,3 rundu mi se desi da krene reload pune puske ili pistolja, i moram da opalim dva tri metka (koja se btw ne cuju tada),zatim da uradim reload da bi se sve vratilo u normalu... Zna li neko kako da sredim to sranje? Na cwu i nekako ali kad odem na DM samo mi zivce pokida... Edited October 11, 2010 by uSta gA vIsTa bEjBe "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hotix Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Pozz momci pre svega... Ovako,imam problem na steamu u toku igre,kad kupim oruzje i krene igra svaku 2,3 rundu mi se desi da krene reload pune puske ili pistolja, i moram da opalim dva tri metka (koja se btw ne cuju tada),zatim da uradim reload da bi se sve vratilo u normalu... Zna li neko kako da sredim to sranje? Na cwu i nekako ali kad odem na DM samo mi zivce pokida... Lepo sam ti govorio da ne kupujes oruzija kod kineza a ti me nisi slusao???:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 @ustagavistabejbe to ti je nesto do +reload funkcije , binduj -reload na nesto i samo to klikni kad krene da se puni tipa binduj na mouse2 ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Izludjuje me vise jedan problem... U pitanju je cs steam, dok igram svakih 20ak sekundi mi zapuca na sekund... Evo i slike ispod, vidi se na net graphu gornja crta. Jel zna neko u cemu je problem i kako da ga resim, probao sam reinstal cs ne pomaze... I da, cesce se desava kad se pucam sa nekim, ovako kada sam sam i ne pucam se, nista. http://img841.imageshack.us/i/detrain0003g.png/ http://img408.imageshack.us/i/detrain0004yn.png/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoleman Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Kasni mi zvuk u cs-u sekundu, dve...da li neko zna opciju za vracanje na normalan rad bez kasnjenja? ako ti kasni pucanje _snd_mixahead 0.1 probaj sa time! ako je nesto drugo ne bi znao Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 imam jedan problem... BOZHE NE ZNAM STA MI JE PALE MI SE DZAMIJE !!!! SVAKE NOCI U MOM SNU DZAMIJA U PLAMENU!!!! detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacikaaa! Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 pitanje jedno el laguje mozda nekom sezampro net ovih dana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoleman Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 ma ne laguje ali uzas kako radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacikaaa! Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 hahahahha meni nesto u zadnja 3 dana posle podne laguje 90ping :( ne znam koji mu kurac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoleman Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 JE**M IM STO MILE MAJKE ne verovatno ping 200 sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuChao Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 (edited) poz poz, imam problem sa padom fps-a od kako sam uzeo 22incca, na 19nisam imao taj prob... steam, full comp, vsync off, 101fps sve radilo full dok juce nisam skopchao nov monitor... LG w2240... 60hz refreshrate, i optimiziran cs rr sve po Jusu :S nzm, ajd neko imam i problem sa konzolom, kako na nonsteam tako i na steamu... kada je spustim " ` " i krenem da otkucam bilo sta, konzola se izgubi kao da sam o5 pritisnuo " ` " ajd sada vi... tnx eo ovako, reinstall sam drajvere za graff, na 800x600 u 4smoka 70fps, na 1024, vise pada.... :S Edited October 27, 2010 by > pRoximo Im Sick & Tired of Unequal Globalism, Im Sick & Tired of Faschism, Im Sick & Tired of this kind of People Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Sta je full comp ? Kontam da je do graficke i rezolucije. Probaj s noviji drajverima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuChao Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 to je izgleda i bio problem, update sam drajvere i sada je bolje, ali me cudi to sto je na 19mnogo manje pada fps nego na ovom 22, full komp je komp tata za cs gde ne treba da zasecka a kamoli padne fps na 50... Im Sick & Tired of Unequal Globalism, Im Sick & Tired of Faschism, Im Sick & Tired of this kind of People Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Full komp = ne znas koje su ti komponente, sta ? Stvar je sto je veca rezolucija potrebna za veci monitor (no shit), samim tim i od graficke se zahteva vise(sherlok). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuChao Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 znaci opusteno moram da menja 7300gt? Im Sick & Tired of Unequal Globalism, Im Sick & Tired of Faschism, Im Sick & Tired of this kind of People Link to comment Share on other sites More sharing options...
bra1N' Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 pRoximo proveri temperature procesora, grafichke i tako toga... raspitaj se po nekim sajticima oko BIOS update-a, jer je i to moguca opcija... a mozhe da bude da jednostavno nisi stavio vsync na off? :D i moguce je da se desi da imash dva manje-vishe suprotna ram-a, sa razlichitom brzinom, CL-om... svashta je tu moguce.. bem li ga shta josh mozhe da bude :D mozhda su ti rejtovi popucali, mozhda te jede virus, ko zna :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts