Jump to content

Hotix

The X
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Hotix

Recent Profile Visitors

2,077 profile views
  1. Lepo sam ti govorio da ne kupujes oruzija kod kineza a ti me nisi slusao???:)))
  2. Hehe evo i nase stare ekipe :) NK ekipa u sastavu - Chu, Shoda, Claw of the wing chao, Zed i naravno JA!
  3. Evo ti na srpskom kako da napravis Q account. A ujedno i link za forum cs.gather.rs. http://www.cs-centar.com/portal/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=126
  4. Jel ti nedostaje frizider u kuci pa ocekujes da ces ga osvojiti ?:)
  5. Da li je dozvoljena kradja misheva, racunara i monitora?:) To nigde nisi napisao, da znam da li da dolazim sa kamionom ili ne:)
  6. hehe igramo stalno na Gatheru, decko objasnjava igricu:) Ja ne znam gde je on pravio movie, ali on za 5 dana igranja gathera ako je ubio 10 ljudi to je jezivo:)
  7. Dobar movie ali dosta losih fragova. Sve najbolje
  8. imam samo jedno pitanje jel kobrica mali Spasa MZ???
  9. Sve najbolje za tebe i Novi Sad a posebno za Novosadjanke, ali brate bio bi red da dignete u vazduh CTB:) Nasta taj lik mlati pare, ko njemu daje pare tamo za igranje, jos i rezervise 20 kompova... pa to je za plakanje.
  10. Bilo kako bilo, zavrsilo se kako se zavrsilo, zao mi je samo sto nismo mogli kvalitetan cs da odigramo bez nerviranja zbog jadnih racunara i igraonice koja radi jos kao da je u 19 veku, al dobro ovo je za primer da sledece godine se ne prijavljujemo za NS ako se nastavi organizovati u igraonici CTB ma kakva god bila ekipa, mnogi su dosli ne razmisljajuci da li ce proci kvalifikacije ili ne, vec s razlogom da se dobro zabave, pruze maksimalan otpor i odigraju ljutski ali to se videlo da sve propada u vodu posle 3 koraka napravljena od ulaza u CTB. Sve najbolje ekipama koje su prosle za Beograd (Clan +, KBP, sab i unitu)i srecan im put biciklom do Beograda:)
  11. hehe gazdu boli ona stvar za wcg... vazno je pare staviti u dzep.
×
×
  • Create New...