SleepeR^ Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 drugar ti nema pojma i mozes slobodno uzeti heavy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Hvala ;) e da koji mis je najbolji od ova tri mx,inteli 3.0,kinzu? raspravljamo se i oko ovoga :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 to zavisi od tebe, kakvu ruku imas, koji ti oblik odgovara. pokusaj da ih isprobas pre nego sto kupis bilo koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 ortak rekao kao da brzina i preciznost misa zavise od fps na kompu Hvala ;) e da koji mis je najbolji od ova tri mx,inteli 3.0,kinzu? raspravljamo se i oko ovoga :D 1.mx 2.inteli 3.kinzu Kinzu je mnogo mali mish, dobar ako imas malu shaku, kao jedanaestogodishnjak recimo. Inteli je skroz dobar, ali meni se oblik ne dopada i ne odgovara. A voli i sam da skoci po nekad. MX (predpostavljam da mislish na 518) mi je najbolji od ova tri. Najvishe sto mi lezi u shaci (mada sam se sada vec odvikao), kvalitetan je i izdrzhljiv mish (koliko to vec mishevi mogu da budu). Ako se spremash da kupish xai-a, budi spreman da se prema njemu ophodish kao prema novorodjenchetu. Znachi jako je osetljiv mish. Morash da pazis kako ga nosish kad ga nosish van kuce (turnir, igraonica), kako motash kabal, da ga ni sluchajno ne udarash i tome slicno. Mogu da se jave razni problemi prekidanja optike ili upadanja dugmadi. Iz iskustva pricam sve ofc ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 (edited) Hvala proto :)) da mislio sam na 518 :D e sad reci mi samo citam na steelseries sajtu da moze da se napravi neki "PROFIL" u misu ili kako to vec pa vidm tamo kao ima od foresta,gtr,dsn,carn-a i drugi pa u cemu je fora tu sa tim profilom? :) Inace trenutno imam g3 :D Edited June 13, 2010 by N1k0L4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Overi na jutubu xai reviewe koje je nothing napravio. Komercijalizovani su dosta i nahvalio ga je do zla boga, ali ti objashnjava sta sve ima i koja je namena. U sushtini imash maleni displej na donjoj strani misha, a to mozes da uradis i pomocu programa na kompu, i tu ti se nalazi 5 profila i u svakom profilu mozes da upises razlicite vrednosti za ExactSens, ExactAim, ExactRate, FreeMove i ExactAccel. I onda su te vrednosti u profilima umemorisane u mishu. Korisno ako pet ljudi koristi mish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swenson Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 prota sve zna :D perapera Link to comment Share on other sites More sharing options...
vuco Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 http://img202.imageshack.us/i/dedust20002wz.png/ jel moze pomoc u vezi ovoga? Net mi je 2/256 i da li postoji resenje kako da se smanji ovaj choke? Na domacim serverima je obicno od 1 do nekih 4-5.. al ovde je zakucao :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Tebi su rejtovi sjebani. rate 20000 cl_cmdrate 101 cl_updrate 101 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vuco Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 ja stavim 25000 a ovo kako si rekao mi je 101 101... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacikaaa! Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 el moze neko da mi pomogne likovi na stimu ct i ts mi nisu original nego obican skin....ne kontam zasto :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Imam problem cudne prirode, juce sam iz sezama uzeo ruter tp link (zamenio svoj stari konexant modem jel je poceo da baguje) i od tad se pojavio problem, dakle na nekim serverima krene ping da luduje iz cista mira, 30 pa 70 pa 10 pa 150 pa 500 itd, do tipa onog cl_flush entity packet, znaci ne igrivo, a na drugim serverima radi savrseno, pokusavao sam i sa svim pogasenim programima znaci samo steam upaljen, imam jos jedan komp nakacen na ruter ali kad sam testirao drugi komp je bio ugasen, viruse nemam provereno jel se to na modemu nije desavalo dok sam ga imao, jel imao neko slican problem i kako da ga resim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Meni ne radi fejsbuk na tom ruteru. Plach koje je djubre ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 (edited) hahaha strasno znaci da ga menjam, sad sam igrao na bgd dm online, samo cs upaljen i laguje, pu dete mu jebem Edited July 1, 2010 by pilauda Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Pa ne znam dal da ga menjas. Meni u sustini treba, pa necu da ga menjam, samo mi zao sto sam produzio ugovor zbog njega. U usta ga jebem. Ne znam da li je los ruter ili je meni komp smece a ti nemas srece ili sta god. Raspitaj se jos oko rutera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 sutra cu da zovem podrsku da vidim dal moze da se sredi nekako, vidim na netu i u ruteru ima nesto Quality of Service, kao to treba se podesi nesto za gejming, nemam pojma, videcu sta ce da mi kazu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 E zna neko u Francuskoj neku prodavnicu gde moze da se kupi podloga fnatic edition,sestra mi je sad tamoo al ona se razume u cs kao srbija u fudbal :D pa ne zna ni gde da trazi pa ako neko zna negde u Parizu preciznije nesto neki trzni centar ili neku prodavnicu gejmerske opreme nek mi javi sto pre :)) HVALA :** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coa023 Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Trazio sam danas steam u Novom Sadu (u Bazaru i na Spensu) i nije bilo. A pre par dana sam bio u gameshopu u ZRu i kaze lik da nema na trzistu... pa kad bi trebalo opet da se pojavi ako neko zna nesto? I jos nesto oko steama... kada me banuju sa steam servera sprzi mi se acc? A sta ako je ban neopravdan? Moram da kupim novi ili moze unban da se trazi nekako? Coa023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 E zna neko u Francuskoj neku prodavnicu gde moze da se kupi podloga fnatic edition,sestra mi je sad tamoo al ona se razume u cs kao srbija u fudbal :D pa ne zna ni gde da trazi pa ako neko zna negde u Parizu preciznije nesto neki trzni centar ili neku prodavnicu gejmerske opreme nek mi javi sto pre :)) HVALA :** Aj ljudi neka pomoc sto preeeee =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
2x bam Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 imam problem sa CS .. naime , instalirao sam win 7 i cs mi zapucava (secka) a ping mi ponekad skoci do 60 (ali nije do pinga) namestio sam u grafici OpenGL (ko ima 7icu zna da to treba) ... nzm sve u vezi cs sto treba sam namestio , jednostavno secka i dalje??? ima li neko moguce resenje?!! you have no fear 2x bam is here Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coa023 Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Mozda da probas da ga pokrenes u compability modu za Windows XP. Coa023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPj; Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 (edited) http://img202.imageshack.us/i/dedust20002wz.png/ jel moze pomoc u vezi ovoga? Net mi je 2/256 i da li postoji resenje kako da se smanji ovaj choke? Na domacim serverima je obicno od 1 do nekih 4-5.. al ovde je zakucao :D probaj da stavis 800x600 rezoluciju, meni se pre mozda godinu dana pojavio isti problem kada sam jeo govna sa config.cfg Edited July 4, 2010 by SPj; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 (edited) Zdravo svima, neznam da li je neko imao ovakav problem ali u zadnje vreme uopste nemogu da igram cs jer na skoro svakom serveru dobijam dc i error: RELIABLE CHANNEL OWERFLOWED. Igram wow, cod4 itd i nemam nikakvih problema. Probao sam sa cl_cmdrate ali izgleda da ne pomaze. Da li neko moze da mi pomogne? Edited July 6, 2010 by Golijat Link to comment Share on other sites More sharing options...
2x bam Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Mozda da probas da ga pokrenes u compability modu za Windows XP. ae mogu pokusati ali mi samo reci kako se to radi ... you have no fear 2x bam is here Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Desni klik na ikonicu cs pa properties pa gore kartica gde pise compabitility i tu ti pise imas da cekiras opcijy windows xp service pack 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts