stefanm Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Loshe sam snimio :/ ali sam uspeo nekako da snimim mobom :/ pogledajte snimak , gde cete videti na KRAJU SNIMKA moj problem sa CS-om ... qpioo sam dgl i krenuo na b sajt i samo prso cs na desktop :/ hvala svima za help :/ http://www.sk-gaming.com/video/135450-CS_NonSteam_problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 (edited) @prota Napisao je, G3. Edited June 29, 2009 by trN Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajmak Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 @prota Napisao je, G3. jel moze neko da mi ostavi ovde obicnu instalaciju za cs 1.6 i patch v21.....pls treba mi xitno..hvala unapred!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrLudi Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 http://www.megaupload.com/?d=VC766BJC http://www.megaupload.com/?d=S0CSP7O8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominus_Pb Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 (edited) Imam problem sto ne mogu da pokrenem cs u openGL vec samo u software modu, kada odem na openGL i kliknem ok izbaci me i prijavi da ce morati da pokrene u softwareu posto ne podrzava openGL, da li neko zna koji mu je djavo? Hvala :) resio sam problem... Edited July 1, 2009 by Dominus_Pb soNea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shone_Kg Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Da pitam i ja nesto kad smo vec kod te teme :) patch 21 i 23....stabilniji je koji? Ili nema neke prevelike razlike? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Masovnije se koristi 21. Provereniji je. Isprobaj i drugi ako hotjesh ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SphinX Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Poz svima,imam ADSL 2048 kb/s 192 kb/s ali mi je ping od pre neki dan uvek 50-60.Sto se ranije nije desavalo,reinstalirao sam cs nekoliko puta ali nikako da resim problem,ne znam vise sta da radim sa ovim pingom.Ako neko zna kako da resim probelm molim vas neka mi pomogne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Moguce da imash virus koji ti srche protok. Skeniraj komp. Pogasi neke nepotrebne procese ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1pple Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Koji je najbolji patch za cs ...? Ne mrzi igracha, mrzi igru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Najmasovniji patch je,kao shto reche Prota,21..Ujedno i najbolji.. "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mud0van Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Greetz,imam problem sa fps u CS-u.Ram-3gb,intel 4500mhd graphic card,250gb hdd,dual core T3200 2.0 GHz ali ipak mi fps pada do 50 u zavisnosti od br igraca na serveru i choke je na svim serverima veliki.Jel moze neko pomoci ? ? ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigMazi Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 (edited) Nije bukvalno cs problem al da vidim ima li ga jos neko. Svakog dana od 10 do 20h30 ping 100-200, na sbb-u sam. Ima jos neko takvih problema ? Ne vredi da ih zovem kad cu da cujem jedno te isto. Edited July 8, 2009 by Mazi If we are marked to die, we are enough to do our country loss; and if to live, the fewer men, the greater share of honor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 kolko sam cuo sbb je raskinuo neki ugovor sa telekomom. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigMazi Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Ma ok znam za to, al onda bi mi ping bio 60-90 uglavnom..nekima gore na severu sve dobro sljaka. Nebitno izgleda da je problem samo u mom gradu. If we are marked to die, we are enough to do our country loss; and if to live, the fewer men, the greater share of honor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 i ortaku mom je problem. primer, igra dotu i odjednom mu ping prema jevropi skoci na 300+ dok cs na domacim serverima moze da igra. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xinne Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 e jel neko zna dal mozhe i kako da se namesti deathmatch mod sa botovima? znachi offline da bude, ne da ja napravim na nekom dedicated serveru pa da tu bude ukljuchen! nemojte da mi dajete linkove za amx sranja, znachi samo ako neko zna kako, neka mi objasni! fala.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 bez amxx-a nikako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xinne Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 ma znam ja to, nego nemoj samo da mi kazhesh tu ti sve pishe, nego kazhi shta kako, ako znash... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Pa znam kako... treba ti cs, zatim odes na amxmodx.org skines instalacioni paket. Zatim skines deathmatch plugin "instaliras" ga, skines botove za amx (ima vise verzija cini mi se) instaliras i njih i sve ce raditi. inace plugin se instalira tako sto plugin.amxx ubacis u Plugins folder a u Config folderu editujes fajl plugins.ini i dodas liniju imena plugina. U ovom slucaju plugin.amxx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStrike Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 DM bots http://nblb.free.fr/CSDM.by.sNRRRS2.zip samo prekopirate u cstrike folder, odete new game, izabere mapu, kad pocnete pretisnete "=" , izaberete dm mod, nadjete add quick ili specific bot, namestite skill (100x se bolje krecu, pucaju, gotovo da razmisljaju), mozete i opciju fill server (napuni se suprotan tim sa botovima pa ubijate na celoj mapi dok vas ne koknu, tada nova runda) itd itd. Za vezbanje pre mecha i u slobodno vreme perfektno odradjeno provereno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xinne Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 NICE! fala puno matori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 11, 2009 Report Share Posted July 11, 2009 bilo vec nisam mogao da nadjem sad tbh , u steamu ne mogu da otvorim find servers , plx. When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
dadada Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 (edited) pozdrav svima ... nov sam :D imam i ja problem sa Kanterom , zaludjenik sam :D zato vas molim za help ... = ( guglao sam ali ne mogu da resim problem ... fps mi je 60 i ponekad pada na 40 ... kucao sam u konzoli fps_max 101 ... pokusao sam i da stavim rezoluciju sto manju ali ne vredi ... imam 1280 mb rama , procesor intel celeron 2.4 ghz , graficku sam kupio pre godinu dana ASUS AH3650... dobio sam neke programe uz nju ... za overklok itd... (evo vam link pa pogledajte koja je to graficka ) http://www.google.com/products/catalog?cli...um=4#ps-sellers video sam da pricate o nekakvom Vsync ili ne znam kako vec ... ja to ne mogu da nadjem ... nemam opciju za to ... hvala . Edited July 19, 2009 by blooom Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 imam i ja problem sa Kanterom , zaludjenik sam :D zato vas molim za help ... = ( Obrati se dezhurnom lekaru. ATI-jeve grafulje koliko znam nemaju vsync. Nikad se nisam razumeo u ATI grafichke tako da ne znam da li je do nje. Mozhda ti se procesor pregrejao pa ti komp umire. Mozhda je i do napajanja, jer ako imash napajanje iz Tajpena budi sretjan shto imash i toliko frejmova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts