sly*zomb1e Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 (edited) zdravo :) imam ja jedno pitanje :) elem, uzeo sam CW server (non-steam) kod kgb-hostinga (malo reklame.yeah) i sad cepam po neki cw sa starim lan drugarima u ekipi i problem je sto... matori smo i malo smo zaboravili da pucamo ,ali i dalje lepo chuvamo,pa oshurimo sve neke "mlade" ekipe koje navata ortak na publicima ,razmeni msn-ove i eto njih.... i onda u chemu je problem "gasite chiteve (mada neki kazu i "chitevi") , a mamu vam jebem botovi i sl." i mene to uzasno smara , jer ...sramota me je sto sa svojih 25god igram cs , a kamoli jos neke aim botove da palim... , mene to uzasno smara , to chit prozivanje i onda mi se posle ni ne igra.. dakle moje pitanje (znam da je najbolji odgovor "uzmite STEAM i C-D" ) : da li mogu da stavim neku zastitu (nalik C-D) koja ce izbacivati sve koji chit, tj. onaj koji nema instaliranu to zastitu kod sebe i pokrenutu pre CW-a , ne moze da udje .. guglao sam nesto nasao neki sxe inject i sl. ali... blah. ima li nekog resenja? (non steam je u pitanju,jos jednom da napomenem) Edited March 24, 2009 by sly*zomb1e Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Svi ti anticheat programi su sranje, ubaguju server maksimalno i opet nista ne pomazu oko cheata, jer postoje hackovi koji ih zaobilaze. Dva takva koja znam su sXe-injected i Cheating Death. Mozes da izguglas foru kako da ubacis to na tvoj server, ali ti toplo preporucujem da to ne radis. Znaci ili uzmi steam server, a ako nisi u mogucnosti onda makar nadji neke normalne ljude vs kojih ces igrati pcw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Predlog: Kupite steam(da da znam da si pomenuo) i nadjete ekipe preko IRC-a. Sanse da ce vas prozivati citerima su daleko manje a imacete mnogo manje problema sa nalazenjem protivnika :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 E ovako jutros ulazium na steam, i kad bum pise da mi acc banovan zbog cheat-a, a sto je najgore slabo sam igrao samo dm, ali nikad cheat nisam imao na kompu a ne igrao sa njim ... Jel nekom bilo nesto slicno? There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 kolko znam da sa vac-a nema unban. tako da ne znam koliko bi ti pomoglo da se zalis njima. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Aaa majku im jebem pa sto me banovali ... nisam ni igrao maltene, sto sam i igrao na stemu bile bhop mape -.- There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Mozda ti je neko izvalio user/pw pa on citovao a mozda jednostavno nemas srece :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 kolko znam da sa vac-a nema unban. tako da ne znam koliko bi ti pomoglo da se zalis njima. ja nesto ne mislim da je to tako :D mozda mu je ip samo banovan.... pre ce biti da kad ga banuje sa tog servera ne moze da se vrati vise... jer zamisli ja napravim svoj stim server pozovem vas 20 polupam vam banove i kao jebite se ne mozete da igrate nigde vise ... Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 uredoinitwrong ne pricam o serveru i adminima na levo pomenutom nego o vac banu, a njega ne skidaju nikad :D I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 to je non-steam samo udari ponovo patch preko njega i bice ok ;) sad opet nece da se otvori "find server" i ovo ne pomaze...zasto,ZASTO je cs ovoliko bagovit,jebem ti sunce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Jel ti kazem lesko pre par dana mi bilo, reinstal sam cs i sad radi ... A jebeni steam mi banovali :@:@:@:@ There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 uredoinitwrong ne pricam o serveru i adminima na levo pomenutom nego o vac banu, a njega ne skidaju nikad :D pa dobro ko moze onda da ti da vac ban ?! Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
energija Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 sad opet nece da se otvori "find server" i ovo ne pomaze...zasto,ZASTO je cs ovoliko bagovit,jebem ti sunce... pokusaj da skines neky drygy verziju patcha npr ako imas v22 pokusaj v23 or something like that :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 sad opet nece da se otvori "find server" i ovo ne pomaze...zasto,ZASTO je cs ovoliko bagovit,jebem ti sunce... ja imam v21 i evo kako ja to resavam: znaci u CS-u sam i nemam Server List , izadjem iz kantera i upalim taskmenager a tamo nekako OSTANE HL.exe ukinem njega , upalim opet cs i eto liste servera. Chesto mi se desava,ali svaki put kad uradim ovo,uspe mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 (edited) pa dobro ko moze onda da ti da vac ban ?! vac program? skripta ili sta god, sigurno nece dati nekoj deci admina za 500din mesecno da banuju cheatere :D Edited March 30, 2009 by eyel^ I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Da, ali sto sam ja banovan nikad ali nikad cheat na kompijuteru nisam imao a ne da sam igrao, sa cheatom, i samo jedno jutro sam ustao i tup ban ... There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 pa probaj da im posaljes mail, reci eyel te poslao :D al fazon politika im je da ne pregovaraju sa "cheaterima" ^_^ I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 kupi nov steam^^ NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 (edited) pa probaj da im posaljes mail, reci eyel te poslao :D al fazon politika im je da ne pregovaraju sa "cheaterima" ^_^ Ma poslao, rekli su sto i ti :) Moracu onda novi steam Edited March 31, 2009 by SUBE There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Aj ljudi ako zna neko da pomogne.... 1.kupio sam steam pre jedno 3-4 meseca i relativno skoro poceo je da baguje.. Problem je u tome sto kad pokusam da se logujem kaze mi da mi je Acc disabled? :S Oke,uzmem ja novi steam i opet nakon mesec dana ista prica... Da li je do mog kompa problem da reinstaliram windows? Isto tako me zanima sledece, skinuo sam protokol 48 i verziju 36.... Instalirao i nece da mi cita demo-e , kaze da mi treba protokol 48... :S Tnx unpared.. Pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Kako da sredim teamspeak pa da nemam eho. Posle formata mi se to pojavilo, ja cackao po opcijama i sredilo se. Al posle koriscenja msn razgovora, na ts mi se vratio eho i sad ne mogu da podesim. sta da radim f1 f1 f1 f1 I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1KaC1989 Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Kako da sredim teamspeak pa da nemam eho. Posle formata mi se to pojavilo, ja cackao po opcijama i sredilo se. Al posle koriscenja msn razgovora, na ts mi se vratio eho i sad ne mogu da podesim. sta da radim f1 f1 f1 f1 Jesi li probao da reinstaliras TS? Ako to nece onda ti je u Sound Effec namesteno na eho... Imas sound effec u control panel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 ne verujem do toga, problem je sto, ono sto ja cujem na kompu, oni cuju isto to na ts. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 ^hahaha sale karas problem reinstaliraj drivere za zvucnu nemoj da pokusavas repair samo ih prvo skini sa kompa KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kR1l3- Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Ajde pomozite ajelu ubija me sa tim ehom :/ VERITAS - PRE SVEGA SMO DRUGARI :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts