domiNus Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 lesko brate iscimaj me Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 nije problem,ali necu da otvaram nov topic... treba mi 3 steam acc? Gde to da uzmem? Bilo bi dobro da zavrsim nekako preko neta,da se ne ide u neke prodavnice,ali ako mora,moze i to... Pa ima valjda u games-u? Trebalo bi da ima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinglol Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 E ovako,kupio sam steam,redovno sve instalirao i kad pokrenem cs pojavi se ovaj error:Could not load filesystem dll. FileSysem crashed during construction. E sad ne znam da li je ovo vec neko pitao,ne pada mi na pamet da pregledam sve postove :),nadam se da ce mi neko pomoci,pozz :) :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Pa ima valjda u games-u? Trebalo bi da ima... dataljnije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXe_bRE Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 http://www.game-s.rs Server je nashtelovan za pro gaming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 lol ima ovaj antology,kosta 1250din... :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 (edited) zajebite to, preko kreditne ~500 din Edited March 16, 2009 by domiNus Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 zajebite to, preko kreditne ~500 din Vaistinu, ali cinjenica je da ne moze svako karticu da priusti. : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Ali moze da pozajmi(zamoli nekoga) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Valjda je bio onaj fazon da ne moze vise od 2,3 porudzbine sa iste kartice, ne znam, nisam pametan... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramb0 Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Pa jel imas neki komp gde ti na CS-u nije isntaliran GUI(ovo crveno crno u pozadini)??? :D ma nije to do gui-ja nego do servera znam sta je gui ............................ :D Niksic Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 ali rekao si da se na svakom serveru to desava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 drug qpio novu graficku i sad instaliro sve zive drajvere koje je naso i dalje ne moze da prebaci na openGL rezoluciju. i one sto je dobio uz graficku i sto ja na net-u naso i dalje nece. rx3850 MSI ATI graficka je u pitanju. sad ne znam dal treba nesto da se podesi u drajverima ili sta vec, pomozite :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 net_queuepacket:WSAENETRESET sha mu znaci to? izbaci mi kad pokusam connect... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 WSAENETRESET (10052) Network dropped connection on reset. The connection has been broken due to "keep-alive" activity detecting a failure while the operation was in progress. It can also be returned by setsockopt if an attempt is made to set SO_KEEPALIVE on a connection that has already failed. http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms740668(VS.85).aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramb0 Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 ali rekao si da se na svakom serveru to desava? prijatelju to je do servera :) Niksic Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Ok ako ti tako kazes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xinne Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 e jel neko zna kako da se dizhe i spushta kamera u free look-u? ne mislim na ono "pomerish mish gore, stisnesh strelicu pa ponovo spustish mish", nego ono gledash u jednu tachku i spushta se gore dole!!1 ako ste skontali, pomozte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 space(jump) ? i na s(pomeranje u nazad) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 s w Link to comment Share on other sites More sharing options...
xinne Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 space ne radi nishta, a s i w ide napred nazad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Page up page down ? "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
xinne Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 NE!! ljudi probo sam ja sve takoreci logichne stvari, ali nije to... kontam da je neki bind ili neshto.. neka odgovara onaj ko zna, a ne ko predpostavlja!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLUR Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 (edited) e ovako ljudi.... prochitao sam uglavnom sve topice vezane za LAG u CS-u.... ali ni jedan nije vezan za moj problem, tako da se ne ponavljam ovim topicom... ovako imam i STEAM i No-STEAM CS... STEAM mi radi perfektno, a No-STEAM laga.... shto je najgore (sad sve pricham za No-STEAM CS) nekad je radio... mislio sam da je do driver-a poshto redovno skidam nove... medjutim nije.. isprobao sam sve drivere... sva podeshavanja koja sam nashao na net-u.. cl_rate.. cl_... ostalo sve... smanjivao .. povecavao.... ma jok, isto laga.... sad kad restartujem komp.. prvih par min radi. normalno.. neki put izgura i celu mapu (retkost) a da ne zalaga.... chitao sam da se iskljuchi v-sinc, onda mi laga uzassssss!!!! skidao razne programe za openGL (mislio sam da je do njega).. isto lag-a.... dal je neko imao slichan problem.. a da je reshio???? p.s. ne govorite da reinstall CS 100000 puta jer sam to vec radio.... ne pishite mi podeshavanja jer sam to radio... prvi put kad sam install CS (leta gospodnjeg) nikakva podeshavanja nisam radio .. i radio mi je normalno.... tako da je to pochelo relativno odjednom.... do chega moze da bude??? konfig. koju imam je: athlon 3800+ x2 .. EN7600gt... 1536/512... hvala u napred na odgovorima... NE!! ljudi probo sam ja sve takoreci logichne stvari, ali nije to... kontam da je neki bind ili neshto.. neka odgovara onaj ko zna, a ne ko predpostavlja!!! druze jel mislish na Swim Up i Swim down ???? Ako na to mislish: Swim Up je po defaults ' Swim Down je po defaults / Nadam se da je to.. pozzzz Edited March 21, 2009 by PLUR Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Aha kontam. Ti hotjesh da gledash pravo a da se dizhe gore dole. Pa to ne mozhe. Mozhesh jedino da spustish mish ka dole i onda da udaljish sa s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts