Guest Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 zar niko ne ume da igra tu odbojku osim nas i brazilaca? šta bi sa holanđanima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Holandjani promenili generaciju i sad su smesni ko bioskop... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 jel se to meni cini ili je Brazil ispao? mi vodimo trenutno 2-0 protiv Rusa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Sutra u 17:30 finale Srbija - SAD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 sabijamo amere MORA :@ Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 lol omg brazil ispao kod kuće omfg lol? mi smo amere u grupi sabili, nije mi jasno kako su dobili brazilce al stvarno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 (edited) ne verujem da je brazil izgubio posto mi je riba dosla iz USA, sad joj kazem sutra Srbija igra protiv USA u odbojci ona: "i didn't know US played volleyball" Edited July 26, 2008 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 imas ribu americke nacionalnosti :(((( DESI BILE :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 opaaaa,ne mogu da verujem za Brazil...sutra mora da padne sabijanje...KAMAN! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Bogami, ameri vode 2/1 u setovima, videcemo kako ce proci ovaj cetvrti set :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 usta im se iserem :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 dobra je utakmica skroz,ali se bas vidi da nam ne ide...kao da pruzamo 60% mogucnosti...ako dobijemo ovaj 4. set,mislim da cemo izgubiti u 5. :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Komentator: "Treba verovati u pobedu da bi se ostvarilo" a par minuta pre toga: "Srbija vodi SAMO sa dva poena razlike..." -onako skenjano je to rekao, kao da smo vec izgubili, kakav lol :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 eto :( a ono je skroz diskutabilna lopta na 22:23,al' ajde...svaka cast nasima u svakom slucaju,sad lepo nek odigraju u Pekingu,i super... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Jako loshe su nashi igrali :( Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 :( svaka cast nasima,bice bolje u pekingu nadam se. Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 de ces bolje od srebra u svetskoj ligi!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 (edited) pa krvo mi je sto nismo uzeli zlato,ne kazem da je lose. Edited July 27, 2008 by raazek Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 op drp ako nishta bar sam plakao na caletove komentare tokom utakmice koja budala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 ^^ daj neke torimax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 21, 2008 Report Share Posted September 21, 2008 u nilaznoj putanji odbojkashice :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted September 22, 2008 Author Report Share Posted September 22, 2008 nije 100% odbojkaska vest, ko nije znao, umro je otac nikole i vladimira grbica :( Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts