maraaram Posted June 20, 2008 Author Report Share Posted June 20, 2008 [roflmao] jbg.. deshava se.. i meni je sinotj doshla poruka od drugarke za tih 1ooodin kredita i 100freesms.. al bez toga tachno je.. ;] Quote ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadeshiAmbassador Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Chovek seljak...jbg : ( Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted June 23, 2008 Author Report Share Posted June 23, 2008 Komentar Mobilne telefonije Srbije povodom lančanih SMS poruka Da li se sećate onih, takozvanih, lančanih mailova čiji sadržaj, otprilike, ovako glasi: Tvoja sreća je u tvojim rukama. Ako pošalješ ovaj mail na 10 adresa život će se ti za 20 dana iz korena promeniti. U ovo se uverio Majk Dzekson 20 dana nakon slanja maila kada ga je posetila Monica Beluchi odevena samo u mrežaste čarape… Mislim da nema čoveka koji spam u vidu lančanog mail nije dobio bar jednom u životu! Što je najgore, ovakvi mailovi uglavnom stizu od nama poznatih osoba. Reakcija na takav mail je uglavnom primerena akciji: klik na delete ili slanje prigodne slike nasilja kao odgovor pošiljaocu, ako mu padne na pamet da ponovo pošalje samo još jedan mail slične sadržine. Medjutim, sada se po prvi put pojavio lančani sms. Na opšte iznenadjenje jedan od vodećih mobilnih operatera je burno odreagovao na ovaj vid spama. ... nastavak vesti Quote ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Jak im je komentar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 SMS skoro i da ne koristim. Retko kad potrosim ono sta mi je u paketu. Ko ce da pise SMS. Svaka razmena SMS-a iznad jedne poruke je bacanje para. Jeftinije je nazvati. Mogao bi Margi da napravis neku analizu povodom toga. Pitanje je: Koliko poruka kosta 30 sekundi razgovora? Mislim da za 30 sekundi mozes da se dogovoris apsolutno sve. Naravno, senzualno razmenjivanje poruka nema cenu, za sve ostalo master card. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Ja mogu, ti brate ne sa svojim kilometarskim introdukcijama. Još pokušavam da ti uštedim račun al džabe, voliš da pričaš pa to ti je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 pa pazi, sigurno mozesh mnogo vishe toga da kazesh u 1 min razgovora nego shto se prekucavash sa nekim sa ko zna koliko poruka. ali maa ljudi je i do sada imala besplatne poruke, ja sam recimo u prethodnih godinu dobijao 50 poruka mesechno i 100 din krede, sad su uveli ovo sa 1200 poruka, tako da ono, nekad je lakshe zvati, nekad je lakshe poslati poruku, zavisi kakav nivo komunikacije zelish sa dotichnom osobom:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted June 23, 2008 Author Report Share Posted June 23, 2008 (edited) sledetje je da snize cenu smsa.. ;] sigurno mozesh mnogo vishe toga da kazesh u 1 min razgovora nego shto se prekucavash sa nekim sa ko zna koliko poruka. ^^to stoji.. ranije dok sam imala samo o64 pripejd.. nekako mi je jeftinije bilo da qckam poruke.. jerbo su drali za pozive.. kad sam htela da zovem nekog uzimala sam fixni i prichala.. sad kad iam o62 postpejd mozhe se retji je druga pricha.. al ipak mi pretekne iz meseca minuti.. eo iz maja meseca sam prenela 90min.. a paket je 150.. btw.. ak me pamtjenje dobro sluzhi.. jedno vreme dok je sms bio oko 2din svaka druga poruka je bila besplatna.. pa su ondak snizili na 1.06din sa pdvom.. Edited June 23, 2008 by lazy* Quote ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 najveca zarada u mobilnoj telefoniji, ne samo kod nas, nego svuda u svetu, ne dolazi od ostvarenih razgovora nego od smsa. odnos kolichine prenetih informacija/ cena je omg. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 za ove sa severa se sms isplati vise , za ove s juga definitivno poziv ja cesce kucam poruke posto nema smisla da zovem za 5sec i da mi skinu ceo minut na glupost tipa "e otkljucano je" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted July 2, 2008 Author Report Share Posted July 2, 2008 jos 1200 sms-ova ka nacionalnim destinacijama za 200 din. posaljite prazan sms na broj 200. dovoljno je da je prosao 31 dan od prve prijave ^^mtsINFO Quote ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Jel to samo za tipi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted July 2, 2008 Author Report Share Posted July 2, 2008 logichno, da. ;] Quote ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Od "prve prijave" chega? Je l' cu moci da iskoristim promociju ako se sad prebacim na tipi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Od "prve prijave" chega? Je l' cu moci da iskoristim promociju ako se sad prebacim na tipi?Od prve prijave za promociju koja je pocela pre ~mesec dana. Trebalo bi da mozes, ali pozovi ih i pitaj.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 1200 minuta razgovora za samo 200 dinara! Svi prepaid korisnici koji do 31. avgusta pošalju SMS sa tekstom 1200 na broj 300 dobijaju 1200 minuta u mt:s mreži. Poruka kojom se aktivira ovaj specijalni bonus, tarifira se 200 dinara (sa PDV-om). Ove besplatne minute možete koristiti svakog dana u periodu od 20.00 do 02.00h. Promocija traje do 31.08.2008. godine. Bonus možete aktivirati neograničen broj puta u periodu trajanja kampanje ovo je sa sajta mts, da ne bude posle da je neka prevara, verovatno ce krenuti sa kampanjom ovih dana. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 vec radi ;) ortak probao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Da, ali znaci moras potrositi tih 1200 minuta do kraja avgusta, to nisu napisali... odnosno jesu ali kao i da nisu: "Promocija traje do 31.08.2008. godine" - sto ce naravno dosta ljudi razumeti da se do tada moze uplatiti a trositi i posle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 pa nisu napisali, valjalo bi pitati, al kontam da nece vaziti posle avgusta. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Nece vaziti, zvala koleginica juce i pitala:) ista fora i za ove sms-ove, oni vaze do kraja jula. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 xtra stvar.. sad sam dobila sms obaveshtenje od mtsPROMO/a .. ;] Quote ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Nece vaziti, zvala koleginica juce i pitala:) ista fora i za ove sms-ove, oni vaze do kraja jula. cek bre kako do kraja jula?! mislim meni se vec isplatilo tih 200 kinti , ali znam da nisam sucker kad citam ugovore u nasoj rajskoj zemlji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted July 11, 2008 Author Report Share Posted July 11, 2008 Promocija traje do 31.08.2008. godine. ;] vredi! Quote ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 mora da do kraja jula moze se salje to a do kraja avgusta da se iskoristi :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Jel moze nekako da se proveri koliko je besplatnih minuta ostalo? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts