peja_ Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 utisci su da je trebalo da se nadjem sa rurovcima i da idemo zajedno, ali je bila takva guzva kod ade/sajma/na ukljucenju na gazelu da sam ja zakasnio, i da onda vise nisu davali da se udje :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 27, 2008 Author Report Share Posted August 27, 2008 po nekim zvanicnim valjda podacima bilo je oko 22,000 ljudi. shto je naravno sjajna stvar. lepo je bilo u punoj areni, mozda je falio malo jaci protivnik ali ipak. vujanic je sjajno vukao u pocetku, kasnije umesto njega usao teodosic koji se ponasao kao neki maneken na terenu od samog starta. marjanovic je odigrao sjajno. decko je bio na visini zadatka. perovic se borio ali njegova hendikepiranost je vise nego ocigledna :) dobro vodi duda ovaj tim, treba nam jedan klasican strelac (Stojakovic npr) i imacemo odlicnu reprezentaciju. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 (edited) ja dosho u pola shest i rekli mi nemozhe se udje sve puno, lol. nas 5000 cheka ispred pola sata dok kazhu da netju pushtati vishe. Jebem ti drzavu. EDIT: Bravo za nas! Edited August 27, 2008 by grb1tj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 I ja sam bio medju ovima shto ga izduvali za ulaz,ako nas nije bilo josh jedno 5 hiljada napolju :( Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 gg za nashe, meni josh to izgleda dosta loshe, nismo mi veceras bili toliko dobri koliko madjari sakuju. elem, shta sam josh hteo, negde posle druge chetvrtine a posle trece pogotovo je masa ljudi krenula da napushta halu, bilo je ochigledno da je to bilo groblje, e pa neka ste pukli kad ste cigani toliki:)) da peja ne moze da udje jer je neki tamo smrdljivi lik doshao s namerom da odgleda 2 chetvrtine pa da pali kuci da gleda fudbal, e pa marsh u pm... koliko sam razumeo i sve ostale tekme ce biti za dz, cenim da bi ulaz trebalo da bude simbolichan ono 50 kinti, onda bi verovatno sprechili ovakva sranja, mi smo se inache ufurali medju poslednjima, i sedeli smo an stepenicama do poluvremena kada je stoka krenula da odlazi. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 27, 2008 Author Report Share Posted August 27, 2008 Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 odprilike isto shto i margi reche, samo shto bih ja rekao da je odbrana mnogo bolja nego napad u kome ulazi jedni drugima u putanje, loshe postavljeni blokovi i slichno .. dodushe pitanje je kako to izgleda protiv nekog ozbiljnijeg tima, jer ovi madjari su doshli samo 3ojke da shutiraju :] on the other hand, katastrofa sa ulazom, slazhem se da ovakve besplatne gluposti ne treba da organizuju, neka bude bar 50 din koji idu u humanitarne svrhe. btw prvi put u hali na nekom mechu i mogu da kazhem da sam super iznenadjen, hala je vishe nego zadovoljajutja za ovakvu aktivnost. mala mozhda zamerka zbog onog crnog dela .. nekako deluje neujednacheno i suvishe socijalnog zapisnichkog stola. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 da li se vidi ista sa onog poslednjeg, treceg, prstena??? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 vidi se iznenadjujuce dobro, kamera bash ne imitira ljudsko oko, pa ovo deluje kao da je daleko. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 27, 2008 Author Report Share Posted August 27, 2008 da li se vidi ista sa onog poslednjeg, treceg, prstena??? :)) ma kako se ne vidi, ja se secam tih prica da se ne vidi nista i pre jedno 2-3 godine sam gledao odbojku namerno odatle da vidim kako je, i vidi se odlicno. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 Zvanichno kazu da je bilo 22500 ljudi,i to jedna od donjih tribina na istochnom delu nije bila razvuchena zbog nagradne igre,gde bi stalo josh jedno 1000-2000...pa pobogu koliko Arena moze da primi ljudi??? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 18200 sedishta ima, to shto je mile ocenio da ima 22k bez ikakvih brojacha i nadri metodama je druga pricha. +su ljudi sinoc sedeli i an stepenicama, kao an fudbalu. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 bice nesto od ove ekipe, samo da ne podlegnu medijskom sranju koje ce uslediti veoma uskoro sta je sa krsticem? vidi se da je duda master isprobavao ove mladje i novajlije, sto je kul nemate pojma koliko mi je drago sto vidim vujketa ponovo u punom sjaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 krstic se razboleo pa je odmarao :D mi smo se jedva uvukli :D dosli na severni ulazi oni tad zatvorili rekli mrs na jug :D i onda masa krenula na jug hahaahah :D i odna guranje guranje :D udjosmo odosmo gore kad ono nema mesta :D i u tom trenutku su poceli ona pomocna mesta dole parter da razvlace :D i strcasmo dole :D i sedosmo :D !!! FIRST :FD Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 nemate pojma koliko mi je drago sto vidim vujketa ponovo u punom sjaju vujke carchina...poslednji od stare shkole sada vodja novoj shkoli :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 28, 2008 Author Report Share Posted August 28, 2008 ohoho kolege Vujketovi fanovi. thumbs up for you! :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Izgubismo...ako evo raduju se Finci :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 jbte,nisam gledao...kako su uspeli da izgube od ovih,jel ove sralo ili su nasi igrali odurno ili neki kombo ? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Nashi su bili katastrofa,a Finci su pucali trice kao na prazan gol da su bacali lopte Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 (edited) svaka cast za metaforu ;))))))))))))))))))))))) Edited August 31, 2008 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Tuga... kanal... samo da se ne nastavi ovakva neigra nasa spoljna linija smeh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 onaj mali koponen jebo nam je kewu, nismo mi toliko igrali neshto loshije u odnosu na protiv italijana koliko niko nije mogao da chuva ovog pleja .. jednostavno mali je bio za 3 klase iznad svih na terenu. to i motoline trojke sa 9 metara konstantno, bozhe sachuvaj. smeshno sa aspekta da, koliko sam skapirao, niko od njih nema klub sada :] Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 ma nashi su mali neke frke u putu, zato su se na terenu ponashali kao zombi, u prvoj chetvrtini to je izgledalo kao shto smo do sada igrali otprilike, posle su se noge okamenile. i svaka chast za krstica, ne samo zbog igre, nego da centar onako ko iz pichke ubacuje slobodnjake, to josh nisam video. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 31, 2008 Author Report Share Posted August 31, 2008 mlad tim je ovo ipak, a mladim timovima se desavaju velike oscilacije uvek. a jos kad protivnik pogadja onoliko trojki, onda ipak nema sta da se trazi. ovde ih ubijamo 20+ Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts