Jump to content

pismo prijatelju

Recommended Posts

@Ignis

Naravno da je tiranija i nezadovoljstvo bila dobra tema i inspiracija na svim poljima umetnosti pa tako i u knjizevnosti. Neki su cak i zaradili na toj "inspiraciji". Ne verujem da sam se slozila sa tobom.

па, колико је анахроно било причати о Слобици код формирања прве Коштуничине владе, јер је скапавао у казамату, толико је и сад смешно причати о Војиславу Четвртом, кад је и он на путу Слобине судбине. све је то само жалосни анахронизам, срачунат на политички тренутак.

за ове 4 године је СПС од партије мрака - јер је подржавао Коштуницу - постао у очима ДСа побратимска партија будућности, јер постоји нека шансица да подржи њих. али, сад је Шешељ у центру пажње. како ствари стоје, на следећим изборима, и СРС ће постати за ДС "озбиљна, велика партија са традицијом и угледом у народу", и као таква, потпуно прихватљива ДСу. помирење је процес, а не маркетиншки трик. за помирење је неопходно да они који су делили народ изгубе већину. онда морају да се мире и на силу, а на свеопшту радост кибицера.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Prvo, Arsenijevic nije dobar pisac. To nema nikakve veze sa ukusom, jednostavno nije.

Drugo, Selindzer nije dobar pisac. To nema nikakve veze sa ukusom, jednostavno nije.

Trece, Egziperi je odlican pisac. To nema nikakve veze sa ukusom, jednostavno nije.

A tekst je sranje. I ako je ovo satira onda sam ja princ od Velsa. Da ne govorim da nista nije receno. Zato ja ni ne volim kada pisci krenu da se bave dnevno-politickim stvarima, jer se uvek zavrsi na - mnogo hteo, mnogo zapoceo, izreci.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

уф Деда, морам да се сложим с тобом. небо ће да нам падне на главе...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Prvo, Arsenijevic nije dobar pisac. To nema nikakve veze sa ukusom, jednostavno nije.

Drugo, Selindzer nije dobar pisac. To nema nikakve veze sa ukusom, jednostavno nije.

Trece, Egziperi je odlican pisac. To nema nikakve veze sa ukusom, jednostavno nije.

2019129c0b074ac14db389c3fc837d6e59d4907.jpg

ghay si ako iskoristish svoje administratorske moci da editujesh greshku bez potpisa!

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

Vidi ovog Vulfija sto se stiso. Pogresi covek.

@Drale

Kada bi ti umeo malo vise da slusas ono sta ja pricam gde bi nam kraj bio. Ali nemoj da se brines, nije lako slusati, to bas mora mnogo, mnogo da se vezba. (za svaki slucaj: ne mislim ovde na poslusnost, nego razliku izmedju cuti i slusati, odnosno cuti nekog sa razumevanjem)

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...