Stator Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Evo sada gledam prognozu i za sutra isto najavljuju 36 tako da mi ne pije vodu ta prognoza da ce uvece da bude 20 stepeni to mozda oko 4 ujutro :P ili je neko mega pogresio. Ince cale mi lego za vrat da mu ensto sredjujem malo sajt a ja ne znam ni html a jos manje php/css sva sreca pa je ovaj dreamweaver retard frendly pa zapravo mogu nesto i da uradim bez linije koda napisane :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 idem da odnesem papire za civilno, pa na sjlakicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 pao sa bajsa kao majmun, zabo mi lanac kad sam menjao brzinu -.- i sad mi je chlanak, kao od slona :( smorio sam se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 nelson-ha-ha.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Dobro jutro.... Dosta posla od jutros, jos vise u najavi... Moram da chitam neke odluke NBS, smara me mnogo... Sta je sa tim biciklima, dok su bile stare dobre ponike mogao si Pariz-Dakar da odpedalas i da mu nista ne bude:) @Pedobear Sta mi radis jutros? Treba da te uhvatim, da te namlatim po nalogu Pajoslava :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 takoc cekao sam 3h red od 5 ljudi u gradskoj bolnici da bi isao na pregled za alergije da bi se ispostavilo da nisam alergican ni na hranu ni na prasinu preostale opcije- stres ili bakterije neke :S i onda opet sutra idem da vadim krv i slicne fore ajao kako volim ovaj zivot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Sta je sa tim biciklima, dok su bile stare dobre ponike mogao si Pariz-Dakar da odpedalas i da mu nista ne bude:) jbga, menjachi su sranje i lako se 'rashtimuju' :) @killy Opet si dobio sidu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 il' ja nisam bio dovoljno dugo napolju il je danas podnoshljivije nego juche ili pak jsoh uvek nije upeklo kako valja...sve u svemu nice ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Ništa od izlaska večeras, dama je zauzeta spremanjem ne znam čega. Smor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Samo tvrdo Vudse!!! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Brutalno je toplo... iako sam lego poprilicno kasno cim zapeche zvezda instant ustajem :(((( Zagrlio sam klimu i nema izlaska iz kuce do 20-21h Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 takoc cekao sam 3h red od 5 ljudi u gradskoj bolnici da bi isao na pregled za alergije da bi se ispostavilo da nisam alergican ni na hranu ni na prasinu preostale opcije- stres ili bakterije neke :S i onda opet sutra idem da vadim krv i slicne fore ajao kako volim ovaj zivot možda si alergičan na komp evo kao radi se nešto, čisto da se ubije vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 vudo, ako voli metal, programira, i igra se onda je tesko dama :) sto je tebi realno samo plus, posto i ti isto volis metal, programiras i igras se :) a nisi ni ti dama, sto je svakako pozitivno :). dakle, sledeci put ti je pozoves, i otkazes uz pricu da ti je iskrslo nesto. oko za oko, a noge na ramena @ thread evo otpadam na poslu, ne radim ama bas nista lol sredio i podneo papire za pasos, i sad tako blejim... zivot je lep Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Ništa od izlaska večeras, dama je zauzeta spremanjem ne znam čega. Smor. Budi uporan...ne i dosadan... Zenska metafizika, jbt, pa to je strasno... Latest development....Pedobear uhvacen kako jede 500 gr bureka, bez grize savesti......:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 p-a taj rad, ili ej zovi i reci da je kurva:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 postaje mi praktichno nemoguce da spavam po ovakvoj vrucini...ujutro se probudim sav plivajuci u znoju It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 pa kad necesh da se otvorish za klimu, jer se toboz selish i tako vec 2 godine;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 sto je ovaj margi postao hejter, od kako su mu uveli broadband... :) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 zašlo sunce iza oblaka \o/ pitam se kolko će da potraje ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 vudo, ako voli metal, programira, i igra se onda je tesko dama :) Ako se ponaša kulturno, ne smrdi i ne izgleda kao kst klinka i svesna je svoje ženstvenosti, onda je dama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 opaaaa,do sad sam spavao... :)) spremanje,has,i strebanjeeee :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 da uchim kolko lesko uchi... do sad bih diplomirao :) Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Ma, nisam ga video ceo dan, zagino sam sa inspektorom poreske kontrole, pokusavajuci da mu objasnim kako to da referenti za finansije ne znaju da naprave pdv racun (mada sam im istampao clan zakona koji lepo kaze sta ide u njega):) A, i pedobear je postao mnogo bezobrazan, ashikuje sa jedinom dobrom ribom u firmi... Moracu da ga mlatnem, i za tebe i za mene....:) Vudu...drzim ti palceve... Koliko sam ja samo korpi pokupio u zadnje vreme (mogu da postanem pr Gradske cistoce), nekom drugom sigurno mora da upali.....preusmeravam tu energiju ka tebi, ako je moguce... Inace, pakleno u gradu, sva sreca da nisam morao nigde da izlazim....:) cek cek,pitaj ga prvo jel to za mene nesto zavrshava mislim na tu "mnogo dobru ribu na poslu" :D ako ne onda ga mlatni :> i za tebe i za mene i za evo chastimo ko josh hoce ? :D MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 @Pesma Ma to je garant učenje tipa, prešao sam jedan pasus sada idem da popijem času vode iako nisam žedan, drugi pasus aj da vidim šta ima u frižideru, treći aj da overim rur itd... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 lol odo do zubara pa tju onda gajbi da radim, posle jable, i onda fudbal, pa rad pa kunt. jbm ti zivot kad znam sta tju da radim sledetjih 12 dana u sat. LOL brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts